Паднали от мокрия сняг дървета и скъсани кабели са сред

...
Паднали от мокрия сняг дървета и скъсани кабели са сред
Коментари Харесай

Паднали дървета и скъсани кабели са сред щетите от снеговалежа в Хасково

Паднали от мокрия сняг дървета и скъсани кабели са измежду вредите от снеговалежа, който стартира от нощес в Хасково, оповестиха от кметската администрация. 

През цялата нощ и тази заран екипи на общинското дружество " Екопрогрес " и снегопочистващата компания почистваха централните булеварди, кръстовищата, главните квартални улици в Хасково и селата от падналия сняг. Дейностите управлява персонално заместник-кметът на община Хасково Динко Тенев.

В 3:40 часа е имало случай с паднало на пътното платно дърво на ул. “Панорама “. То е отстранено от спешните екипи на пожарната, взаимно с " Екопрогрес ". Пак през нощта от тежкия сняг са скъсани кабели в региона на учебно заведение " Л. Каравелов ", на ул. " Дунав " и на ул. " Пещера ". Установено е, че по тях няма напрежение. Отстранени са от дежурните екипи. Скъсаните кабели са на интернет снабдители.

Специално е обработен регионът до Старческия дом в парка " Кенана ", където също има паднало дърво. Техниката обработва и по-малките улици в кварталите, парковете, чистят се и пешеходните зони. Работата на снегопочистващите екипи не е прекъсвала през цялата нощ, ще продължи и денем, твърдят от общината. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР