Падна мистерията с поста на Десислава Стоянова, с който хвърли

...
Падна мистерията с поста на Десислава Стоянова, с който хвърли
Коментари Харесай

Падна мистерията! Стана ясно къде отива знаковото лице на bTV Деси Стоянова

Падна мистерията с поста на Десислава Стоянова, с който хвърли в шок почитателите си, обявявайки: " Ще се разделяме скоро ". От bTV подвигнаха завесата. Стана ясно, че медията има ново студио. В него ще се обитават новините и делничните настоящи излъчвания на bTV.

Това е най-мащабният софтуерен план на bTV от основаването на малкия екран през 2000 година и ще бъде финализиран до края на 2018 година. От новото студио водещите и репортерите на bTV ще показват новинарското наличие по още по-динамичен, съвременен и наличен метод, със средствата на последните софтуерни нововъведения в региона на малкия екран в международен мащаб ", оповестяват от медията.

Докато планът „ ново студио “ бъде финализиран, от 2 юли новинарските излъчвания на bTV и предаванията „ Тази заран “, „ Лице в лице “ и „ Преди обед “ ще продължат да показват цялостната картина към най-значимите и значими тематики и събития от краткотрайни сетове.

Топ водещите на bTV ще влязат в напълно нови студиа до края на годината, споделят още от медията.

В същото време обаче в конкурентната медия - Нова телевизия се чакат промени. Както БЛИЦ писа политическата кореспондентка Калина Влайкова напуща медията. Бъдещите ѝ проекти не включват рокада в друга медия, а по-скоро отмора от напрежението.

Нови рокади: Още едно от най-обичаните лица на Нова телевизия си потегля поради огромна шашма?

Освен нейното овакантяване се шушука, че и колежката ѝ от утринния блок " Здравей, България " Мария Милкова от 1 юли няма да е част от медията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР