Пабло Кареньо Буста, който преди броени дни стана шампион на

...
Пабло Кареньо Буста, който преди броени дни стана шампион на
Коментари Харесай

Шампионът от Мастърса в Монреал Пабло Кареньо Буста ще играе на Sofia Open 2022

Пабло Кареньо Буста, който преди броени дни стана първенец на " Мастърс " шампионата в Монреал, e следващото огромно име, удостоверило присъединяване на Sofia Open 2022. Испанецът, който е №14 в света, ще играе в седмото издание на конкуренцията от сериите ATP 250 в София от 25 септември до 2 октомври.

Трофеят в Монреал е без подозрение най-престижният в кариерата на Пабло Кареньо Буста. Това бе седма ATP купа в кариерата му на сингъл. Испанецът - някогашен №10 в международната класация,  е повторен полуфиналист на US Open (2017 и 2020) и повторен четвъртфиналист на „ Ролан Гарос ” (2017 и 2020). Има и бронзов олимпийски орден от Токио 2020, когато по пътя към почетната стълбичка победи Новак Джокович и Данийл Медведев.

Кареньо Буста е петото доста съществено име, което съобщи присъединяване си на българска земя. На Sofia Open 2022 ще играе италианската сензация в тениса и повторен първенец в " Арена Армеец " Яник Синер. Участието си съобщи и един от най-големите шоумени в тура и финалист от миналогодишното издание - Гаел Монфис. В България идва и носителят на три трофеи от „ Големият шлем “ Стан Вавринка. В София ще забележим и още една италианска звезда на бъдещето и настоящ член на топ 30 в света - Лоренцо Музети, спечелил неотдавна купата на ATP 500 шампионата в Хамбург. Така Sofia Open 2022 още веднъж се трансформира в един от най-силните шампионати от сериите ATP 250, а българската аудитория ще има шанса да гледа онлайн сериозен брой от най-хубавите тенисисти в света. 

Билетите за Sofia Open 2022 са в продажба – онлайн на Eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна.  

До края на днешния ден (28 август) е годна специфична промоция. Феновете имат опция да купят самостоятелни или пакетни билети със съществено понижение от 20%.

Вземи своя билет в този момент:

https://www.eventim.bg/bg/bileti/sofia-open-2022-sofia-sports-hall-arena-armeec-569177/event.html

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР