. П сеОт БСП бяха категорично против и нарекоха идеята

...
. П сеОт БСП бяха категорично против и нарекоха идеята
Коментари Харесай

Създаването на специален прокурор мина на първо четене


.

П се

От Българска социалистическа партия бяха изрично срещу и нарекоха концепцията – крушение. ГЕРБ да си признаят, че и те усещат, че нещо не е наред с фигурата на прокурор, проверяващ основния прокурор, прикани зам.-председателят на групата на левицата Крум Зарков. Той добави, че от опозицията вземат участие в нещо като „ спор “ и показват своите причини, до момента в който болшинството мълчи и не споделя противоположните си тези.

Би трябвало решаването на един проблем, който от 20 години тресе обществото в България да провокира много по-голям възторг. Защо това не е по този начин? Струва ми се, че и неюристите и всеки с известно разумно мислене като чуе прокурор по следствието на основния прокурор усеща в себе си, че има нещо, което звучи необичайно, нелогично, объркващо, обърна се Зарков към депутатите от ГЕРБ.

Тавтологията е явна, само че въпросът не е единствено жанр. Може ли един прокурор да се занимава за дълъг перидо от време - 7 години - единствено с една персона. Този човек за 7 години ще развие обсесия. Обектът на интерес основния прокурор, също е прокурор, който може да проверява проверяващия. Не знам по какъв начин си представяте взаимното битие на тези две фигури в правния мир. Не знам по какъв начин си го представяте -единият ще гони, другият ще бяга, единият ще рови и другият ще крие, сподели още Зарков.

Той попита и по какъв начин проверяващият прокурор ще оправдае заплатата си през 7-те години, в случай че не проверява основния прокурор.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР