П редколедната магия вече завладява снежната ваканция на героите в

...
П редколедната магия вече завладява снежната ваканция на героите в
Коментари Харесай

Голяма новина точно на Бъдни вечер в “All Inclusive”

П редколедната магия към този момент превзема снежната почивка на героите в “All Inclusive” тази седмица по NOVA. В новия епизод на фамилната комедия в петък от 21:00 ч. Бъдни вечер чука на вратата, а празничната вечеря ще предизвика Чобанови и Сиромашки да признаят дълго премълчавани истини. Дали фамилиите най-сетне ще разкрият повода за спора, довел до разрива в връзките им и каква е огромната вест на вечерта, която напълно ще промени събитията по празниците?

Междувременно Христо (Ненчо Балабанов) с неспокойствие се включва в коледната лотария със солидна премия, обезпечена от хотела и с малко ловкост опитва да усили оптимално своите шансове за победа. Но какво е намислил той и дали ще осъществя проектите си, макар провокациите на дебнещото го на всяка крачка хлапе Денис (Симеон Ангелов), което е подготвило следващата беля, с цел да обърка сметките му?

Евдокия (Нели Монеджикова) е възмутена от избухналата ревнивост на Пламен (Любен Кънев) и даже я смята за обидна. Тя е уверена, че щерка й Елена (София Маринкова) не заслужава такова отношение и нейният шурей би трябвало да се научи да се владее повече. Затова кани съперника му Явор (Юлиян Малинов) да им гостува на трапезата за Бъдни вечер. Ще се съгласи ли ски инструкторът, с цел да бъде още веднъж покрай остарялата си обич, или събитията ще го изненадат в тази комплицирана и непредвидима обстановка?

Останали сами по празниците, Емил (Явор Борисов) и Парушев (Петър Калчев) са изцяло свободни за завършения. Мислите и на двамата обаче все се въртят към привлекателната дама от Банско, която срещнаха инцидентно – Калина (Рада Кайрякова). Те са впечатлени от топлия глас на певицата и нейния сексапил, само че не смеят да си признаят един пред различен. Емил подлага на тест искреността на своя другар с комични провокации, само че Парушев се пробва по всякакъв начин да прикрие благосклонностите си. Дали ще успее или щурата конкуренция сред ергените занапред следва?

Гледайте третия сезон на щурото фамилно премеждие „ All Inclusive “ всеки петък от 21:00 ч. по NOVA.

Повече информация може да откриете в профила, страницата и на сериала.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай Въпрос към Радио Ереван: - Кои неща са най-неправилно разпределени сред хората? - Парите и мозъкът. Парите на никого не стигат, а мозъкът на всички… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниСоциолозите не изключват промени в настройките в последните дни и часовеЗаложете на натурален артикул при разстройства в храносмиланетоКакво поучава психиатърът Веселин ГеревМного българи стават обект на трудова експлоатацияНапред в предаването не престават Здравка и МирославСестрите са на 3 и 5 годиниВ композицията пътували 350 душиДимитър Ганев: Активността ще е основен миг по време на вотаКаква е причинатаТова се е случило измежду бял ден на метри от полициятаКитайските контракти за заеми са просто заробващи, съдържат безчет клопки, които ограбват държавния суверенитет на държавите-длъжници и прекършват политическата им воляМъжът бил видян до момента в който се прехвърлял през оградатаОбщо 30 партии и обединения ще се състезават за посланичество в 45-то Народно заседание на 4 априлТака нареченият American Jobs Plan включва $621 милиарда за превоза и инфраструктурата, а тази инвестиция е част от проекта за реализиране на СО2-неутралитет на американската стопанска система до 2050 г.Атмосферното налягане ще се намалява и ще е по-ниско от междинното за месецаApple ще разреши на потребителите да избират от разнообразни гласовеОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР