Проф. Александър Маринов: Бойко Борисов очевидно действа с план, днес

...
Проф. Александър Маринов: Бойко Борисов очевидно действа с план, днес
Коментари Харесай

Журналистът Илхан Андай: Делян Пеевски ще бъде все по-силният човек, човекът след Доган

Проф. Александър Маринов: Бойко Борисов явно работи с проект, през днешния ден направи доста забавно изказване

" Кабинетът работи. Делян Пеевски е изключително деен. Той е с новото лице. Той изпреварва събитията и промотира хубавите неща, които ще се случват в България. Делян Пеевски има плаващ статус. Изпратен е при другите от ПП-ДБ като миротоврец, въпреки да не наподобява по този начин мил. Той не се мъчи с българския език, изрежда нещата и основава потребни вести, които плашат сътрудниците. Новият Делян Пеевски е по за предпочитане от всички нарциси в този парламент.  Той ще бъде все по-силният човек, индивидът след Доган ", уточни журналистът.

 

И Пеевски поздрави държавното управление, че се е схванало с протестиращите земеделци

Той описа и по какъв начин Движение за права и свободи и персонално Ахмед Доган организира изпита за кандидат-кметовете им.  " Ахмед Доган организира изпит, съвещания за кандидат-кметове. През 2015 година имаше хора, които просто желаеха да видят Доган и се явяваха супер неподготвени, говореха всевъзможни небивалици. Форматът е забавен, има своите плюсове и минуси. Този формат е използван в България само при Движение за права и свободи и ГЕРБ. Самият Ахмед Доган, който получава информацията си през разнообразни източници, е наясно, че на локална почва номкинациите се манипулират. Оплакваха се, че по-силните в някои райони не позволяват по-слабите. И номинациите са потребни за Движение за права и свободи, и изпитът при Доган. Той не всеки път е справедлив на 100%, само че пък е в доста добра кондиция. В последните 16 часа работи, против него един юношески водач заспива. Там е неприемливо за публицисти, само че си имаме източници ", разяснява още Андай. 

 

Борисов за митингите: Не е толкоз ужасно, просто некоалиционните ни сътрудници не са привикнали

" Движение за права и свободи неофициално си вкара мандатност. Разполагаме с информация, че всеки, който е с над 4 мандата, е пасажер ", сподели още той. 

 

Хасан Азис няма да е претендентът на Движение за права и свободи за кмет на Кърджали на идните локални избори

И добави: " За доста хора е изненада Хасан Азис към този момент да не е кмет. Къде сбърка той? Правят си свои тактики, няма чуваемост, не четат знаци. Доган в никакъв случай не споделя да или не, при него е имало комични оферти за обединения, той не споделя " да " и " не ". Хасан Азис би получил нещо напред във времето, в случай че в идния месец се показа по този начин за новия кандидат-кмет, както би работил за себе си. Без екипът на Хасан Азис, Движение за права и свободи ще завоюва изборите доста мъчно. Интрига се чака да има, тъй като " Възраждане " издигнаха доста мощна кандидатура, ГЕРБ - за регионален шеф. Ако екипът му не мине 50% на първи тур, ще бъде комплицирано. Това не е глоба по отношение на Хасан Азис, а по отношение на всички многомандатници. На Руен е било най-интересно, когато Доган споделя, че няма да е кмет ", сподели още журналистът. 

Източник: novini.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР