ови опасни разкрития и задкулисни схеми предстоят тази седмица в

...
ови опасни разкрития и задкулисни схеми предстоят тази седмица в
Коментари Харесай

Шокиращи тайни от миналото изплуват в „Братя“

ови рискови разкрития и подмолни схеми предстоят тази седмица в престъпната драма „ Братя “, всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA. В ГДБОП Борис и Калин се натъкват на изненадваща диря, обвързвана с бизнеса на Боксьора, която ги води още по-близо до разкриването на случая със „ синя муха “. Подозрението, че през обичания на двамата футболен тим се перат пари, мощно ги разочарова, само че им дава и късмет в следствието по-нататък, като ги изпраща непосредствено на пристанището във Варна. Следователите са съвсем сигурни, че са разкрили един от каналите, по който влиза опиатът в България, а точно през търговия с прясна риба, пренасяна в кораби от Украйна. Борис е прибързан, надушва, че са на една ръка разстояние от огромен удар. Ще се увенчае ли с триумф идната им акция?

Житейски удар получава и Денис. Той продължава да работи методично по добре премисления си проект за възмездие. Тайно следи всяка стъпка от живота на своето семейство и завладява мислите на най-близките хора. Но за една истина се оказва напълно неопитен. Хитрият предприемач попада в клопката на личната си скица за разширение на въздействие. Заради неговите измами може да пострада почтен човек, за който той даже не подозира, какъв брой доста ще го боли. Сблъскал се с непредвиденото разобличаване, Денис обезверено се бори да избави ситуацията, само че дали не е прекомерно късно за разкайване и ще разкрие ли самоличността си въпреки всичко пред някого от фамилията?

Ива – приятелката и съдружничка на Лора в организацията – също попада в рисковия капан на персоналната си упоритост. Разочарована от своята житейска обстановка, изпълнена с домашни битовизми, тя самоуверено се хвърля във все по-близки връзките с мистериозния, грациозен предприемач Денис Топал, без да мисли за следствията. Ива толкоз мощно мечтае за самопризнание, блестящ живот и висок стандарт, че потегля по наклонената повърхност, от където връщане обратно няма. Ще успее ли да се усети, преди да е влезнала в клопката?

Фондацията на Снежа за подкрепяне на дами, жертви на принуждение, получава бомбастично анонимно подаяние, което никой не е очаквал. Огромната сума от загадъчен донор буди смесени усеща във фондацията, само че кой е благодетелят, какви са задачите му и за какво желае да остане в сянка?

Не пропускайте да гледате престъпната драма „ Братя “ всеки работен ден от 22:30 ч. в ефира на NOVA.

Повече информация може да откриете в , както и във на сериала.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР