ОвенЗапочвате лятото с уютна нотка, когато в сряда слънцето навлиза

...
ОвенЗапочвате лятото с уютна нотка, когато в сряда слънцето навлиза
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Транзит на Юнона с влияние върху всички зодии

Овен

Започвате лятото с уютна нотка, когато в сряда слънцето навлиза в зоната на Рака и в дома ви. Следващите четири седмици са отлично време за срещи със фамилията, планове " Направи си самичък " у дома и грижи за себе си. Работете върху това да се чувствате в сигурност, с цел да можете да прекарате остатъка от лятото, чувствайки се безстрашни.

Телец

Започвате лятото, изпълнени с блестящи хрумвания и позитивна сила, когато в сряда слънцето навлиза в зоната на Рака и в зоната на другарство. Изкажете дълбоките си усеща и се концентрирайте върху основаването на връзки благодарение на определеното от вас средство през идващите няколко седмици, Телец. Това е и отлично време да предприемете мини лятно пътешестване с приятелите си и огромното си семейство.

Близнаци

Започвате лятото много спестовно, когато в сряда слънцето навлиза в зоната на Рака и във вашата стойностна зона. Това е отлично време да организирате финансите си, да платите задълженията си и да разрешите всички парични проблеми, преди лятото в действителност да стартира. Не позволявайте на хората да ви прегазват, Близнаци. Помнете своята стойност.

Рак

Заповядайте във вашия сезон, Раци! В сряда слънцето навлиза във вашия знак и вие сте подготвени да се насладите на слънчевите лъчи и да заблестите през идващите четири седмици. Началото на лятото е вашата опция да се насладите на нови инициативи и да извършите лукс в живота си.

Лъв

Сряда е най-дългият ден в годината и ще имате потребност от известно време, с цел да се справите с възприятията си, когато слънцето навлезе в зоната на Рака и подсъзнанието ви през този ден. През идващите няколко седмици може да ви се наложи да се изправите пред проблеми от предишното и да се подложите на физическо, умствено и прочувствено филтриране, преди да стартира вашето лято.

Дева

Започвате лятото с доста обществена нотка, когато в сряда слънцето навлиза в зоната на Рака и другарството ви. Това е чудесна опция да започнете филантропичен план и да се включите в обществена идея, която движи буйната ви природа. Накарайте приятелите си да станат доброволци дружно с вас, с цел да извършите света по-добро място.

Везни

Най-дългият ден в годината е превъзходен мотив да започнете работа по професионалните си цели, Везни. Слънцето навлиза в зоната на Рака и вашата кариера в сряда и ще бъде тук през идващите няколко седмици. Това е отлично време да поемете нови отговорности, да си намерите наставник и да отбраните визията си непременно.

Скорпион

Сезонът на летните отпуски публично настъпи, Скорпионе! Слънцето навлиза в зоната на Рака и във вашата зона на разширение в сряда и ще бъде тук през идващите няколко седмици. Това е идеалното време да разширите хоризонтите си с нови проекти за пътешестване, да извършите открития и да изследвате корените си. Доверете се на вътрешното си чувство и позволете на интуицията си да бъде ваш втори водач.

Стрелец

Най-дългият ден в годината може да донесе огромни промени, когато в сряда слънцето навлезе в зоната на Рака и вашата зона на промяна. Началото на лятото може да открои скритите области на живота ви, да ги извади на показ, с цел да можете най-сетне да извършите нещо по тях. Ако не сте удовлетворени от живота си, Стрелец, това е времето за размисъл и смяна.

Козирог

Най-дългият ден в годината може да се окаже и най-романтичният, когато в сряда слънцето навлезе в зоната на Рака и вашето партньорство. Лятната горещина през идващите няколко седмици може да ви помогне да се влюбите мощно в някой специфичен човек. " Аз " бързо минава в " ние ", тъй като сте подготвени за връзката на фантазиите си.

Водолей

Най-дългият ден в годината може да се окаже и доста работлив, когато в сряда слънцето навлезе в зоната на Рака и вашия хабитус. Започнете лятото вярно, като подредите живота си и помогнете на другите по пътя си. Това е отлично време да помогнете на общността си и да накарате съседите си да се усещат като вкъщи си.

Риби

Най-дългият ден в годината може да се окаже най-приятният, когато слънцето навлезе в зоната на Рака и в зоната на удоволствията в сряда. Отпразнувайте началото на лятото, като се забавлявате колкото се може повече. Наслаждавайте се, Риби, от започването на парещ романс до прегръщането на креативната ви страна!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР