ОвенВдъхновени от преживяванията си, ще се стремите към по-добро бъдеще.

...
ОвенВдъхновени от преживяванията си, ще се стремите към по-добро бъдеще.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 16 септември: Овни, избягвайте опасните начинания!

Овен

Вдъхновени от прекарванията си, ще се стремите към по-добро бъдеще. Стойте надалеч от рискови инициативи. Не позволявайте на това ви да пречи на персоналната полза. Ще имате нов проект за деяние и той ще се извършва както би трябвало. Освен това ще получите цялостно съдействие и прочувствена поддръжка от половинката си. Бъдете деликатни към здравето си!

Телец

Ще бъдете в положение да поемете нови отговорности. Получаването на подарък от обичан човек ще ви донесе откровено благополучие. Могат да зародят разногласия за земя и благосъстоятелност. Няколко преференциални покупко-продажби могат да бъдат потребни в бизнес, връзка с парцели. Ще можете да изпълнявате вярно фамилните отговорности. Ще се почувствате физически и душевен слаби, откакто получите неприятни вести.

Близнаци

Днес ще се чувствате физически и душевен здрави. Ще можете да намерите решение на всеки проблем. Атмосферата в къщата ще бъде приятна с напора на посетители. Всяко пътешестване през днешния ден ще бъде удачно. Така че организирайте пътешестване до обичаната ви дестинация. Също по този начин, може да постигнете забележителни резултати в спорта и да забележите, че силата и издръжливостта ви са се повишили доста. Възползвайте се от удобното разположение на звездите и дайте най-хубавото от себе си.

Рак

Стресът, който продължава през последните няколко дни, ще изчезне и ще изпитате успокоение. Пазаруването със фамилията също ще бъде отлично време за превозване. Не вземете решение преждевременно и тогава може да съжалявате. Избягвайте да поемате всеки тип риск. Може да е като спор със съседи. Опитайте се да вземете сериозните финансови въпроси по отношение на фамилният бюджет.

Лъв

Очаквайте отнякъде положителни вести. Възможно е също пазаруване на транспортно средство или земя. Социалното взаимоотношение ще се усили. Следобед може да има кавги и разногласия със съседите. Въпреки това не се чакат съществени разтърсвания през този ден. Семейната атмосфера ще бъде приятна. Проблемът с главоболието може да се усили.

Дева

Опитайте се да изпълнявате ежедневните задания елементарно и гъвкаво. Още време ще бъде отделено за ремонт на дома и по-добри действия с поддръжка. Следобедното време може да е малко по-различно. Лошите вести може да ви натъжат. Домашните отговорности да се усилят. Финансовото положение ще бъде положително. Семейните ще имат положителни връзки един с различен. Прекомерното физическо и умствено натоварване ще докара до отмалялост и стрес.

Везни

Ще бъдете удовлетворени от резултатът от добре свършената работа по дома ви. Денят ще наподобява доста интуитивно елементарен. Желанието да отидете по-далеч от хипотетичното ще увеличи вашето самочувствие и успеваемост. Опитайте да разрешите битовите проблеми по кротичък метод. Времето не е доста удобно във връзка с здравето.

Скорпион

Придайте значение на обичаните си занимания, това ще ви обезпечи успокоение. Днес е време за акция искра във вашия дом. За някои от вас се обрисува напрежение в фамилен или любовен проект. Необходимо е да помислите кое е точното време за вярно решение по бизнес въпросите. Прекомерното натоварване ще усили физическата и психическата отмалялост.

Стрелец

Забавлявайте се със фамилията си, без да обръщате внимание на клюки и злословия. Успехът във всяко начинание изисква упорита работа и старания. Потърсете нужната съгласуемост с тези хора, с които сте били в спор. Семейната атмосфера вероятно ще бъде в естетика с вашето въодушевление. Прекомерната домашна работа може да усили болките в краката, ако имате проблеми с крайниците.

Козирог

Ако търсите любовта, то може да я намерете в чужбина. Срещите с някой от непозната страна, могат да се окажат началото на една връзка. Може да стане по този начин, че инцидентно някой самичък да ви откри, без да сте създали каквото и да е в тази посока. Днес, ще сте заинтригувани от това, което внасяте в организма си и произхода на храната ви.

Водолей

Днес, може да сте настроени малко по-духовно и метафизичен и да се насладите на занимания по йога и медитация. Опитайте се да приобщите и вашата половинка към тези ваши действия и поговорете за възгледите си. Макар, времето да е относително топло, не са изключени болки в гърлото през днешния ден, в случай че сте консумирали студени питиета. Болките в гърлото може да са знак и за насъбран стрес и напрежение.

Риби

Ще имате всички шансове да накарате обичаният ви човек да се усмихне и да се забавлява. Организирайте пикник и отидете на някое закътано местенце измежду природата. Днес, може да си даде сметка за целите си и това, което не сте съумели да постигнете с физическата си форма. Замислете се, дали в последно време сте правили постоянно извършения и сте се хранили здравословно.

 *Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР