ОВЕНВ личните отношения късметът ви изневерява. Страдате, но ако се

...
ОВЕНВ личните отношения късметът ви изневерява. Страдате, но ако се
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Близнаците да не се обиждат на колеги, Раците да не отказват допълнителна работа

ОВЕН

В персоналните връзки шансът ви изневерява. Страдате, само че в случай че се отдадете на работа, бързо ще забравите за персоналните проблеми и ще пожънете нечуван триумф. Не се поддавайте на оферти за присъединяване в рисковани инициативи или за вложения. Денят разрешава разискване на идно подписване на финансови контракти. Вашите интимни половинки се опасяват да не ви изгубят поради флиртът ви с ваша позната, който за вас е почтен, само че ги е наранил надълбоко, в случай че не сте фамилно, само че връзката ви е постоянна. Семейните да се пазят от невярност.

ТЕЛЕЦ

Работата ви спори, в случай че се откажете от начинанията и приключите с зародилите проблеми на работното място, които без причина пренебрегнахте предходната седмица. Не си позволявайте обидни квалификации за вашите сътрудници или настоятелен сътрудници, тъй като думите, които изричате през днешния ден са ваш зложелател. Близките ви са изнервени от вашето неявяване. Намерете няколко часа и за себе си и излезте на вечеря с тях. Дали нощта ще ви изненада с незабравими интимни мигове и полови удоволствия, зависи от вашето умеене да четете желанията на обичаните си.

БЛИЗНАЦИ

Не се обиждайте на вашите сътрудници, че ви хвалят за вашите професионалните умения, които сте посочили, тъй като са откровени и не го вършат с нечестна цел, както всекидневно приемате похвалите им. Има доста хора, които ви ценят и време да осъзнаете това. Не уговаряйте настоятелен срещи, тъй като може да ви разочароват поради неспособност да постигнете предстоящите договорености. Имате опция да оправите персоналните си връзки. Не се изненадвайте, в случай че се увлечете в нова сантиментална връзка. Не бързайте със половите удоволствия, а в случай че сте фамилни забравете желанието си да изневерите.

РАК

Въпреки нежеланието ви да приемете спомагателна работа, не я отхвърляйте. Тя ще ви донесе както ненадейно положителни доходи, по този начин и жадуваното самопризнание. Трудностите преодолявате с лекост, в случай че избегнете проблемите с управлението и сте правилни при осъществяване на вашите служебни отговорности. Следобед и вечерта отдайте дължимото на околните си, отдайте се на отмора и развлечения. Сексуалните удоволствия ви зареждат с нови сили и ви подаряват незабравими мигове, в случай че не решите да ги пренебрегнете.

ЛЪВ

Не пропилявайте опциите си и не се занимавайте с планове, които не ви интересуват, с цел да не съжалявате по-късно. Вашите професионалните триумфи и непредвидени запознанства, които ви носят изгода  днес, само че и през идващите месеци, са факторите, които ви оказват въздействие. Бъдете внимателни в думите си, не разпореждайте и не спорете с вашите близки. Те поддържат професионалните ви хрумвания, само че би било добре да се справите и с отговорностите в брака  и със фамилните си отговорности.

ДЕВА

Независимо от пасивността обхванала вашите сътрудници, се справяте със отговорностите си и без тяхна помощ. Гарантирате си по-високи доходи.  Можете да постигнете мечтаните договорености и да подготвите за автограф през идната седмица финансови съглашения. Ако не сте склонни на взаимни отстъпки с околните си свързани с домашните ви отговорности, връзките в фамилията ви ще се изострят до прекаленост и ще са причина за отдалечаване, което мъчно ще надмогнете.

ВЕЗНИ

Ако сте се заинатили и имате желание да се втурнете към нови планове и вложения, рискувате да предизвикате неуспеха си, тъй като не ви чака триумф в това отношение. Бъдете виновни към към този момент започнатите задания. Начинанията през днешния ден няма да ви донесат триумф и поради неналичието на поддръжка, без която няма по какъв начин да се справите. Намерете време вечерта да се видите с другари, които от дълго време ви канят да им гостувате. Ще ви бъде прелестно, а и ще изгладите връзките с интимната си половинка, в случай че желаете да не ви лиши още веднъж от секс.

СКОРПИОН

Отново ви следва сполучлив ден, който освен ви зарежда с чудесно самочувствие, а ви дава късмет да вземете присъединяване в нов план, макар че до този миг ви притесняваше. Не бъдете инатливи и мнителни, с цел да не си създадете проблеми на работното място макар удобните условия за справяне със отговорностите. Стабилизирайте фамилните си връзки непременно, в случай че не желаете да се развеждате. Несемейните да не се затварят вкъщи, а да се срещат с хора и да търсят опцията за запознанства, които през днешния ден може да ги освободят от самотата.

СТРЕЛЕЦ

Денят изисква да си наложите успокоение и да обмисляте дейностите си, с цел да успявате. Неприятели може да ви подхлъзнат с обещания и да загубите част от спестяванията си. Не се съгласявайте на спомагателна, само че натоварваща ви работа, в случай че сте преуморени, с цел да избегнете грешките и компликациите. Ако не сте фамилни и сте срещнали подобаващата половинка, през днешния ден можете да вземете решение за себе си дали да се обвържете съществено и да помислите по кое време да извършите предложение за годеж и брак, само че не трябва да е в този ден.

КОЗИРОГ

Печелившата позиция е ваша, в случай че не допуснете интервенция на сътрудници в работата ви, тъй като освен че ви пречат, а и с неналичието на познания и със препоръките си може да ви навредят. Деловите диалози могат да бъдат сполучливи, в случай че не забравяте, че е във ваша изгода да сте тактични и умерени. Овладейте нервите си и се пробвайте да вникнете в възприятията на интимната си половинка. Не се опитвайте да господствате над нея. Ако не сте задоволително виновни към персоналните си връзки ще се лишите от половите удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Отговорното отношение към вашата работа е гаранция за отлични доходи и финансова стабилизация. Ако се сблъскате с компликации в персонален проект, не се тормозете. Обмислете професионалните си проекти за идващите месеци. Очаквайте още до обед финансови приходи. Не ви поучавам да взимате инатливо и безогледно спонтанни решения, свързани с персоналния живот и да предприемате крачката към бракоразвод, единствено тъй като сте афектирани на половинката си, само че проблемите ви са решими.

РИБИ

Откажете се от желанието си за запознанства, тъй като няма да ви донесат предстоящите постоянни връзки. Късметът не е на ваша страна. Успехът е с вас, в случай че разчитате на себе си. Бъдете търпеливи и премълчавайте пред сътрудниците си рецензията, с цел да избегнете проблемите на работното място. Възползвайте се от опцията да изразите любовта си и да създадете естетика в фамилните връзки. Сексуалният ви живот се възстановява, само че дали това ще продължи и през днешния ден зависи от вас. Необвързаните ще срещнат подобаващата половинка.

 

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР