Овен Трябва да сте наясно, че някой днес ще ви вбеси

...
Овен
Трябва да сте наясно, че някой днес ще ви вбеси
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за понеделник, 12 март 2018 г.

Овен

Трябва да сте наясно, че някой през днешния ден ще ви вбеси извънредно. Опитайте се да методите с схващане, само че знайте, че ще ви е много мъчно. Все отново рецесията в връзките ви ще отшуми до края на деня.

Телец

Имате предусещане за нещо значимо. Истината е, че вътрешният ви глас, както нормално, не ви лъже. Дълго време ще помните днешния ден!

Близнаци

Вашите познати непрекъснато ви товарят със своите проблеми, като в същото време не ви изслушват. Опитайте се да избягате за малко от тази повинност, тъй като прочувственото ви положение скоро ще се утежни внезапно.

Рак

Ще имате опция да реализирате задължения, които сте отлагали от много дълго време. Днес няма да имате време за отмора, само че пък напъните ви ще бъдат обилно възнаградени от ориста.

Лъв

Иска ви се да се отдадете на номадски живот, само че моментът не е изключително подобаващ. Въпреки това бихте могли през днешния ден просто да се отправите на малко пътешестване с вашия сътрудник. Това ще ви се отрази добре безспорно!

Дева

Вашият ден ще ви накара да попаднете във буря от забавни срещи и диалози. Няма да скучаете, несъмнено! Опитайте се да посрещнете обществените провокации в добра кондиция.

Везни

Спрете да се сдържите с най-близките си като че ли изобщо не ви пука за тях. Постарайте се да показвате еднопосочно възприятията си и допуснете най-накрая някого до себе си.

Скорпион

Въпреки че не се чувствате отпочинали, през днешния ден ще имате задоволително сила и мощ да се справите с всички провокации. Опитайте се да мислите положително! Там ще бъде разковничето към триумфа.

Стрелец

Какво ви коства да бъдете учтиви с близките? Днес ще осъзнаете, че от време на време се държите ненужно дръпнато. Завържете нови другарства и се радвайте на споделените мигове с забавни хора.

Козирог

Имате чувството, че през днешния ден ще се случи нещо неприятно. Според звездите обаче вашата карма е наситена с положителна сила и въобще не ви чакат разтърсвания. Радвайте се на спокойствието, което съпровожда дните ви.

Водолей

Искате да забравите предишното си, а в действителност в него се крият най-ценните уроци. Днес е ден за равносметка, не пропилявайте времето си в напразни опити да избягате от себе си!

Риби

Искате да проведете прочувствен диалог с колегата си, само че той не ви обръща внимание. Все отново направете компромис и потърсете общ език с него - в действителност от това зависи връзката ви.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР