ОВЕН Трудно ще съхраните спокойствието си днес. Емоционалният ви фон е

...
ОВЕН
Трудно ще съхраните спокойствието си днес. Емоционалният ви фон е
Коментари Харесай

Раците се радват на страхотен успех, изпитания за Козирога

ОВЕН

Трудно ще съхраните спокойствието си през днешния ден. Емоционалният ви декор е неустойчив и постоянно ще сменяте настроението си. Подходящо е да сезаемете с нещо ново. Имате късмет да реализирате някои смели хрумвания и да се приближите до от дълго време сложени цели. Очаквайте приятни вести.

ТЕЛЕЦ

Днес ще съумеете да преодолеете всички зародили загради. Ще извършите непредвидени открития, а някои Телци ще получат първи значима информация и ще се възползват от това. Ще ви оказва помощ и вашата бдителност. Няма да пропуснете опцията да помогнете на близки, оказали се в сложна обстановка.

БЛИЗНАЦИ

Не бързайте. Решения, взети в придвижване, няма да са сполучливи през днешния ден. Ще се наложи да поправяте непознати неточности или да се занимавате с неща, които са по-важни за близките, в сравнение с за вас. Може да се върнете към остарели планове – има късмет в този момент да ги осъществите и то много сполучливо.

РАК

Благоприятен ден, само че ще изисква и вашата упоритост. Не постоянно бързо ще получите мечтаното, значимото е да не отстъпвате, да не захвърляте започнатото. Неочаквани срещи, ще ви подбуден към забавни занимания. Струва си да слушате хора, които и преди са ви давали положителни препоръки.

ЛЪВ

Първата половина на деня е тревожна и неспокойна. Настроението ви постоянно се сменя, а терзанието ви за дребни неща ще е допълнително. Няма да можете да се концентрирайте върху значимите неща. За благополучие, до вас има хора, които знаят по какъв начин да ви оказват помощ. Привечер е време за срещи, на които възлагате огромни очаквания.

ДЕВА

С решение на действителните задания, през днешния ден ще се справяте чудесно. Знанията и интуицията ви ще ви оказват помощ. Ще се запознаете с хора, за които сте слушали забавни неща. Те ще ви дадат скъпа информация. Мнозина ще съумеят да решат сполучливо финансовите си проблеми.

ВЕЗНИ

Ако сте деликатни и обръщате внимание на дребните елементи, няма да допускате неточности, и ще съумеете да осъществите всичко, което сте замислили. Помощ ще получите и от околните, тъй че, помислете по какъв начин да им благодарите. Подходящо време е за персонални и настоятелен срещи, както и за разискване на значими въпроси.

СКОРПИОН

Мнозина от вас ще получат отговори на въпроси, които от дълго време са ви тревожили. Не са изключени триумфи в планове, които са били изоставени. Ако ви потрябва помощ, ще я намерите елементарно. С общите задания може да се постави начало на дълго другарство или красива сантиментална история.

СТРЕЛЕЦ

Имате опция да сключите преференциални покупко-продажби или да решите финансови въпроси, които напоследък са тревожили вас и околните ви. Може да се върнете към някои остарели задания, с цел да ги довършите. Не е изключено да ви предложат нова работа или съдействие при доста преференциални условия.

КОЗИРОГ

Съхранете хладнокръвие. Днес ще ви помогне умеенето ви да взимате значими решения под напън и да ги отстоявате, дори когато и близките са твърдо срещу. Някои ще се вслушат в препоръките ви незабавно, а други по-късно ще изискат помощта ви. Не са изключени непредвидени визити и вести.

ВОДОЛЕЙ

Днес би трябвало да ви води интуицията. Отлично ще се справяте и ще намирате способи да преодолявате всички трудности. Срещи, ще ви създадат мощно усещане и ще ви подбуден към нови провокации. Вечерта очаквайте положителни вести. Намерете време за повече отмора.

РИБИ

Днес би трябвало да ви води интуицията. Отлично ще се справяте и ще намирате способи да преодолявате всички трудности. Срещи, ще ви създадат мощно усещане и ще ви подбуден към нови провокации. Вечерта очаквайте положителни вести. Намерете време за повече отмора.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР