Овен Те са безразсъдни и най-вероятно ще срещнат смъртта в някое

...
Овен
Те са безразсъдни и най-вероятно ще срещнат смъртта в някое
Коментари Харесай

Според хороскопа: Каква смърт ще ви застигне

Овен

Те са безразсъдни и най-вероятно ще срещнат гибелта в някое рисково съревнование. Тази им полуда може да се изрази както в пробването на нещо ново, по този начин и в рисково шофиране. Добре е Овните да мислят повече, преди да подхващат следващата полуда.

Телец

Естественото здраве на Телеца се " компенсира " изцяло от неналичието на интерес към рекомендациите на доктора. Всички лекари им се костват шарлатани, които не лекуват, а осакатяват. Следователно съществува огромен риск да ги застигне гибел поради заболяване или пострадване.

Близнаци

Какво е сантиментална гибел - в обятията на гореща държанка. Точно това е допустимо и за тях. Най-вероятно представителите на този знак ще живеят дълго, макар че положителното здраве не им е обещано от горната страна. Жаждата им за сантиментално премеждие няма да напусне Близнаците на 80-90 години. Тогава може да паднат или да получат инфаркт.

Рак

Основните контузии в живота им са психически. Те са предразположени към меланхолия и потиснатост и надали ще доживеят дълбока напреднала възраст. Тези хора са способни да се приготвят за погребението си авансово, защото са склонни да чакат постоянно най-лошото. Тъй че не им се чудете.

Лъв

Те, за разлика от Раците, обичат да живеят буйно, само че от време на време се престарават. Затова непрекъснато са на ръба, подготвени да се забавляват от сутринта. Дали обаче тялото им може да устоя такива перманентни натоварвания. Опасностите ги заобикалят и най-вероятно те ще ги изкарат от света на живите.

Дева

Те са като котките, имат девет живота. Много постоянно са на прага на гибелта, само че като по знамение се избавят. Астролозите имат вяра, че представителите на този знак имат няколко " подготовки " за същинската гибел. Това обаче не значи да не внимавате. Оглеждайте се деликатно, пресичайте мъдро, в противоположен случай може да получите тежки пострадвания за цялостен живот.

Везни

При вас също слабото място е душeвността. В боязън за живота си вие ставате доста дейни и желаете изключително деликатна грижа за вас от страна на лекарите. Внимателно ще проучите даже най-незабележимата бенка под коляното си и даже сте способни да посетите онколози и кожни лекари. Съдбата обаче може да ви изиграе жестока смешка. Внимавайте.

Скорпион

Сякаш по вътрешен глас се оказвате на най-опасните места. Винаги сте наоколо, в случай че гори къща или избухне газова бутилка. В същото време вие сте безотговорни във връзка с здравето си и най-често се лекувате на правилото " ще си мине единствено ". Но не постоянно всичко изчезва. Така че при вас рискът е от приемане на съдбовна травма.

Стрелец

Вие сте приключенци и рискът при вас идва точно от това - може да се удавите или да загинете на някой висок връх. Вие като че ли просто обичате да дразните ориста, залагайки на рискови занимания. Може да разчитате на 50 години извънредно забавен живот, само че в случай че го добутате до там, ще е шанс.

Козирози

Вие имате податливост към хипохондризъм. Винаги подозирате, че имате неизлечима болест и даже може да си припишете такива, присъщи единствено на хора, работещи с радиоактивни изотопи, без ръкавици. На вас обаче не ви е писано да умрете от такава болест. Лошите и противозаконни привички ще ви доведат до гроба - алкохолизъм, преяждане, пушене, пиянство и така нататък

Водолей

Водолеите осъзнават какъв брой скъп е животът им и по тази причина се грижат за здравето си. Но черната стара жена с косата непрестанно се пробва да направи каквото може. Много евентуално при вас е да получите контузия на работното място. Важно е да сте деликатни както там, по този начин и с храната. Но най-важното е да се грижите за сърцето си.

Риби

Те са склонни да умрат в следствие от пострадване. И страхът от гибел на този знак не е толкоз мощен, колкото страхът от самотност. Те не могат да бъдат сами и изпитват остра потребност от поддръжка на другари и семейство. Най-добрият съвет за тях е да построяват топли връзки с обичаните си хора и да не задълбочават споровете си. Не пресичайте в никакъв случай на алено./jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР