ОвенТъй като след няколко седмици изтича 2023 г., идеалното време

...
ОвенТъй като след няколко седмици изтича 2023 г., идеалното време
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Репутацията на Овните е застрашена, а Рибите да внимават какво пишат

Овен

Тъй като след няколко седмици изтича 2023 година, идеалното време да излезете от зоната си на комфорт е по време на новолунието в Стрелец във вашата зона на разширение във вторник. Използвайте това време, с цел да планирате нови завършения, да проучите евентуални пътувания и да пресъздавате живота на фантазиите си. Направете скок на вярата. Ще се получи.

Във вторник обаче Меркурий минава в ретроградно придвижване във вашата зона на репутацията, тъй че това може да не е най-подходящото време за вдишване на кариерни опасности. Неправилното другарство може елементарно да навреди на имиджа ви тъкмо в този момент, тъй че стойте надалеч от обществени изявления. Това е положително време да преосмислите задачите си и да откриете какво желаете.

Главата и интуицията ви може да се окажат в спор, когато в събота Слънцето в Стрелец образува площ с Нептун в Риби. Искате да опознаете света, само че страховете ви ви възпират. Не се опасявайте да излезете отвън зоната си на комфорт, даже и да е единствено с цел да извършите дребни стъпки.

Телец

Започнете седмицата си с отваряне на съзнанието си за нови партньорства, когато Меркурий в Козирог сексира с Венера в Скорпион в понеделник. Това е превъзходен ден да поканите някого на среща, да му предложите хрумвания и да сключите контракти, с цел да привлечете някого на своя страна. Някои сладки приказки могат да оказват помощ.

Особено като се има поради, че можете да придвижите всяка връзка на последващо равнище и да предприемете дейности за смяна на живота си по време на новолунието в Стрелец във вашата зона на промяна във вторник. Тази луна може да ви накара да се почувствате като феникс, до момента в който се подготвяте за прераждане преди 2024 година Отпуснете предишното и навлезте в 2024 година с обич и светлина.

Промяната обаче в никакъв случай не е лесна, изключително когато Меркурий навлезе в назадничав режим във вашата зона на разширение късно във вторник. Уверете се, че сте ревизирали два пъти проектите си за пътешестване, тъй като има огромна възможност да се забавите или да заседнете някъде. Въоръжете се със познания и бъдете гъвкави.

Близнаци

Промяната на стила ви на другарство може да ви помогне да постигнете прогрес в работата, когато Меркурий в Козирог прави секстил с Венера в Скорпион в понеделник. Подхождайте стратегически към метода, по който говорите на работното място, и може да привлечете повече съдружници да работят с вас. Подбирайте думите си деликатно.

Вторник носи благоприятни условия за романтика и връзки по време на новолунието в Стрелец във вашата зона на партньорство. Използвайте това като опция да сложите завършек на всевъзможни вражди и да започнете новата година с чиста карта. Поканете някого на среща и изведете връзките си на последващо равнище.

Късно във вторник Меркурий минава в назадничав режим във вашата зона на промяна, тъй че не забравяйте да се справите с делата си преди края на годината. Въпреки че може да бързате за празниците, подновете застраховката си и изплатете задълженията и налозите си в този момент, тъй като може да има непредвидени забавяния. Не отлагайте това за последния миг още веднъж.

Рак

Започнете седмицата с официализиране на връзките, когато в понеделник Меркурий в Козирог сексира с Венера в Скорпион, тъй като това е превъзходен ден за прекосяване на любовна връзка на последващо равнище. Независимо дали каните някого на среща, сключвате контракт с креативен сътрудник или се влюбвате, придържайте се към някой специфичен човек.

Новата година стартира едвам след две седмици, само че вие сте подготвени да започнете своите решения по време на новолунието в Стрелец във вашата зона на работливост във вторник. Тази лунна фаза може да ви помогне да се концентрирайте върху това, което желаете да измененията в живота си. Направете лист с цели и по-късно проучете по какъв начин да ги постигнете. Започнете да прилагате здравословни привички в този момент.

С наближаването на края на 2023 година помислете за предоговаряне на договорите си, когато Меркурий навлезе в ретроградна фаза във вашата зона на партньорство във вторник. Използвайте тази назадничавост, с цел да прочетете всички условия и дребния шрифт. Може да откриете нещо, с което не сте съгласни.

Лъв

Седмицата ви стартира позитивно по време на новолунието в Стрелец във вашата зона на удоволствията във вторник. Това е отлично време да приемете насладата на сезона, като започнете нови планове, участвате в някои празнични лудории и залагате на любовта. Прегърнете вътрешното си дете през днешния ден!

Съсредоточете се върху заниманието в този момент, тъй като може да се окаже мъчно да се забавлявате, откакто Меркурий премине в назадничав режим в зоната на навиците във вторник. Тази седмица може малко да обърка всички ваши рутинни действия. Това е добър миг да реорганизирате живота си и да разберете по какъв начин да извършите сегашните си привички малко по-продуктивни.

Този уикенд може в действителност да унижи егото ви, когато в събота Слънцето в Стрелец прави площ с Нептун в Риби. Възможно е да бъдете притиснати да " намалите тона " за другите, само че не се опитвайте да угодите на всички. Така единствено ще си аргументите злощастие.

Дева

Ако през тази седмица се чувствате зле, изкарайте ги нескрито, когато в понеделник Меркурий в Козирог сексира с Венера в Скорпион. Това е отлично време да изразите креативен възприятията си към някого, на който държите.

Домът е там, където е сърцето ви, по време на новолунието в Стрелец във вашата фамилна зона във вторник. Завършете годината, като пуснете корени, тъй като това е идеалното време да се преместите в нов дом, да посетите семейство или даже да създадете семейство. Изградете основата, върху която можете да започнете идната си глава.

Последната назадничавост за 2023 година накърнява увереността ви в региона на творчеството и любовта, когато Меркурий минава в ретроградна фаза във вашата зона на удоволствията във вторник. Ако се чувствате блокирани, намерете ентусиазъм в магията на празниците и пуснете вътрешното си дете да играе.

Везни

Започнете седмицата с любовна нотка, когато в понеделник Меркурий в Козирог сексира с Венера в Скорпион. Това е отлично време за образуване на фамилна вечеря или за диалози с обичани хора, тъй като дълбоките диалози могат да задълбочат връзките. Може даже да получите съвет или пари, които ще ви помогнатв бъдеще.

Празничната тресчица е в ход и се пробвате да свършите всичко по време на новолунието в Стрелец във вашата зона на другарство във вторник. Това е отлично време да проведете телефонни диалози, да разговаряте с другари и да отметнете всичко от листата си със задания преди 2024 година

Празничният ви сезон обаче може да се трансформира в същинска фамилна омраза, когато Меркурий премине в назадничав режим във вашата домашна зона във вторник. Това може да бъде тежка седмица, в която нищо в никакъв случай не е " както би трябвало " за някои родственици. Развийте мощна прочувствена основа за себе си, с цел да запазите здрав разсъдък.

Скорпион

Започнете седмицата с пречистване на въздуха, когато в понеделник Меркурий в Козирог сексира с Венера във вашия знак. С наближаването на края на 2023 година това е отлично време да проведете задълбочени диалози с хората, на които държите, без да се въздържате. Отношенията ви могат да бъдат по-силни от всеки път.

Докато се подготвяте за 2024 година, това е идеално време да си поставите някои финансови цели по време на новолунието в Стрелец във вашата зона на полезностите във вторник. Това е отлично време да обмислите способи за печелене на пари и рационални вложения. Ще се почувствате овластени, като печелите личните си пари.

Пригответе се обаче за известно комплициране, когато Меркурий навлезе в назадничав режим във вашата зона на другарство във вторник. През идващите няколко дни всичко, което кажете, може да излезе неправилно. Когато се съмнявате, вземете си отмора, преди да кажете или извършите нещо, което може да ви се отрази зле.

Стрелец

С наближаването на края на годината ще имате опция да преоткриете себе си по време на пълнолунието във вашия знак във вторник. Покажете същинската си същина с нова визия, до момента в който превземате празничния сезон с убеденост и сила. Вървете в своята истина през този лунен цикъл.

Това обаче няма да е елементарно, когато Меркурий премине в назадничав режим във вашата ценностна зона във вторник. В разгара на сезона на извършването на покупки може да се появи стрес, обвързван с парите, в случай че заплатите се забавят или непредвидени сметки лишават от спестяванията ви. Време е да обмислите способи за печелене на пари за празниците.

Уикендът няма да стане по-лесен, когато в събота Слънцето във вашия знак образува площ с Нептун в Риби. Ще ви е мъчно да празнувате, в случай че фамилната драма убие настроението ви. Опитайте се да търсите положителното във всеки, вместо да търсите неприятното.

Козирог

Започнете седмицата със обществена работа, когато в понеделник Меркурий във вашия знак сексира с Венера в Скорпион. Това може да е последният ви късмет преди 2024 година, тъй че посетете събития, посещавайте курсове и направете първата крачка за връзки, които ще продължат и през новата година.

Въпреки това обмислете дали да не прекарате вторник вкъщи по време на новолунието в Стрелец във вашата зона на подсъзнанието. Козирог, може да ви се прииска да заживеете в зимен сън по време на този лунен цикъл, само че отделете време за душевно проучване, с цел да развиете прочувствен мир за новата година.

Особено като се има поради, че може да попаднете в някои неловки обстановки, когато Меркурий стане назадничав във вашия знак във вторник. Макар да желаете да измененията живота си, помислете дали да не изчакате до идната година, с цел да си извършите новаприческа или да поканите на среща влюбения си. Първо помислете за това, което желаете, преди да го извършите в реалност.

Водолей

Сега е сезонът на даването и вие сте подготвени да дадете своя принос към общността по време на новолунието в Стрелец във вашата обществена зона във вторник. Хуманитарната ви страна е в отлична форма, защото полагате непринуден труд в интерес на общността си.

Възможно е обаче да не усещате духа на празника, когато Меркурий навлезе в назадничав режим в Козирог и във вашата зона на подсъзнанието във вторник. Този пренос носи меланхолични трептения, защото размишлявате върху годината, която завършва. Въпреки това си спомнете за всичко хубаво, което се е случило, а освен за тъгата.

Завършвате седмицата с известна драма, когато Слънцето в Стрелец прави площ с Нептун в Риби в събота. Възможно е да осъзнаете, че приятелите ви не споделят същите полезности като вас. Въпреки че може да ви се коства, че сте в правото си, не се опитвайте да се вършиме на страдалец към момента. Възможно е да не виждате обстановката толкоз ясно, колкото си мислите, че виждате.

Риби

Завършвате 2023 година амбициозно по време на новолунието в Стрелец във вашата зона на репутацията във вторник. Това е отлично време да работите върху решенията си за новата година, в това число да си създадете име. Какво желаете да постигнете?

Нещата в обществен проект обаче може да се объркат, когато Меркурий навлезе в ретроградна фаза във вашата обществена зона във вторник. Неправилното другарство (особено посредством текстови съобщения) може да докара до засегнати усеща и анулирани проекти. Между всички злословия, драми и изтърван WiFi ще научите кои са същинските ви другари.

Уикендът може да ви смири, когато в събота Слънцето в Стрелец прави площ с Нептун във вашия знак. Може да осъзнаете, че хората не ви виждат по метода, по който вие виждате себе си. Може да се наложи да намалите темпото, в случай че желаете да изглеждате по-професионално.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР