ОВЕНСтабилизирайте отношенията си на работното място, дори и ако се

...
ОВЕНСтабилизирайте отношенията си на работното място, дори и ако се
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Трудности изнервят Телците, Овните трябва да сведат глава

ОВЕН

Стабилизирайте връзките си на работното място, даже и в случай че се постанова да сведете глава, да смирите гордостта си и да се извините на сътрудниците си, изключително в случай че сте ги засегнали поради неспособност да надмогнете егото си. Ще ви зарадват непредвидени материални триумфи, които подсигуряват началото на новите ви планове. Личните ви връзки са нестабилни. Време е да осъзнаете грешките в държанието си и да извършите крачката към смяна, която вие, дамите, знаете по какъв начин да предприемете и да е безболезнена. Любимите ви хора са се дистанцирали поради вашите прищявки през последите дни.

ТЕЛЕЦ

Днес ви изнервят компликации, които са подбудени от ваши неточности и пропуски на сътрудниците ви, само че ескалират. Ще трансформират напълно проектите ви за деня, само че това е във ваша изгода. Запазете успокоение и разчитайте на себе си. Проверете всичко деликатно и не раздавайте документи подписани от вас, без да сте ги прочели още веднъж. Непреклонни сте към желанията на вашите близки и изрично отказвате да задоволите капризите им и да похарчите парите си за ненужни съгласно вас покупки. За да ви отмъстят сътрудниците ви, може да ви лишат от вечеря, последвана от интимни мигове и секс, което ще ви разочарова, тъй като сте настроени за полови удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Не рискувайте в опит да поставите началото на нови задания, даже и планувани, с цел да избегнете финансови загуби. Денят ви носи положителни доходи, които, без да го осъзнавате сте в положение да инвестирате в губещи покупко-продажби и непознати планове поради ласкателствата на сътрудниците ви и неустойчивост на въздействие в нечия изгода. Вашите близки желаят да са дружно с вас вечерта. Не ги подценявайте поради заетостта си. Приберете се в точния момент и пригответе вечеря. Ако не го сторите държанието ви може да ядоса обичания ви, да се изпокарате и да се лишите от полови удоволствия.

РАК

От сутринта се   подгответе за неприятни вести, които са свързани с финансови проблеми във вашата компания и ще ескалират през идващия месец, преди празниците. Бъдете търпеливи и въздържани. Не обвинявайте вашия счетоводител и подчинените си. Писателите, художниците, актьорите и музикантите имат опция за изява. Не се поддавайте на увещанията на вашите околните си да започнете ремонт в дома си, като от вас се желаят парите от фамилната сметка. Децата ви изнервят с настояванията си, тъй като сте изтощени. Вечерта се усамотете и в случай че не сте постигнали единодушие, по-добре се откажете от половите удоволствия.

ЛЪВ

Ако се постанова да подписвате финансови документи при опция го отложете за идващите дни. Не взимайте прибързани решения на работното място и не допускайте да ви манипулират. Предпазвайте се от утежняване на връзките с сътрудниците и деловите си сътрудници. Чувствате се неразбрани. Днес ще изживеете ненадейно другарство, а по-късно и сантиментална среща. Ако сте фамилни ще ви заловен в невярност за следващ път. Прекалили сте и сътрудникът ви не има вяра на клетвите ви, че повече няма да изневерявате. Бракът ви е пред разпад.

ДЕВА

Очаквайте положителни резултати в професионално отношение. Задълбочаването в работата и умеенето ви да разпределите вярно времето си, ще ви донесат триумф и самопризнание. Не е желателно да пътувате, тъй като мислите ви за заети с неотложни задания и сте разсеяни. Ваши недомислени дейности, с които задачите да постигнете изясняване на връзките, са причина за спорове в фамилията ви. Подтиквани от страстта реагирате импулсивно. Проявите на ревнивост са неразрешени в този ден, а и ви лишават от полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Не допускайте да ви оказват напън на работното място и не изпадайте в несъгласие с правилата си с цел да не ядосате някого, даже и в случай че е на управителна позиция. Бъдете сдържани и невъзмутими. Не реагирайте прочувствено на това, което става към вас. Отрицателната настройка би довела до финансови загуби. Личните ви връзки изискват да сте женствени, чаровни и по-отговорни към интимния си сътрудник. Служебните ви отдадености работят във щета на персоналните ви връзки. Не създавайте мотив за отдалечаването и за неналичието на полови удоволствия.

СКОРПИОН

Денят е удобен за инициативи. Направете вложенията, които сте уговорили. Жънете триумфи, в случай че не сте прибързани. От вас зависи да избегнете загубите. Възможен е спор с хората от обкръжението ви, поради нежеланието ви да се подчините на неписаните закони на работното място. Бъдете търпеливи и сдържани. Разговорите в фамилията ви ще бъдат сполучливи и ще приключат или пък ще възстановят връзките ви, в случай че сте търпеливи и не проявявате капризите си. Не се колебайте да откажете фамилиарност и секс, в случай че сте твърдо решени на разлъка.

СТРЕЛЕЦ

Не проявявайте угодливост при настоятелен диалози с ваши сътрудници или началници. Бъдете деликатни при работа с финансови документи. Възможни са загуби поради вашето опълчване. Поемете самодейността на работното си място. Ще се наложи да се натоварите с повече отговорности, поради отсъствието на ваши сътрудници. Разправия, провокирана несъзнателно от вас, може да навреди на връзките ви вкъщи. Заради несъобразителност рискувате да нарушите нежния мир с брачния си или съкровен сътрудник и да се лишите от полови удоволствия.

КОЗИРОГ

Не бъдете прекомерно доверчиви. Подгответе се както за позитивни по този начин и за отрицателни обрати на работното място. Не са изключени    финансови загуби. Всяко ваше решение може да има непредвидени последствия. Ако се наложи променете проектите си. Не търсете нова работа. Няма да постигнете мечтаното. Очертават се проблеми в персоналните ви връзки, благи дами, в случай че придвижите професионалните разправии и недоволството от сътрудниците си върху вашите близки. Сексуалният ви живот изисква интензивност и от ваша страна.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте подготвени за нови служебни достижение, само че макар че са отзив на вашите персонални упоритости, постигате задачата си с цената на доста компликации, които не сте планували. Не поставяйте преждевременно ново начало и не предприемайте пътувания зад граница. При запознанство не градете проекти за взаимно делово съдействие, тъй като смесвате фантазиите си с действителността. Вечерта си дайте отмора и отклонете поканата за гостувате при другари. Ако вие самите имате посетители, нагостете ги с приготвени от вас вкусотии и ги изпратете по-рано. Ще имате време да се отдадете не сантиментални мигове, споделени усеща и полови удоволствия.

РИБИ

Бъдете тактични, безмълвни и виновни във връзка с служебните си задания. Забравете прочувствените си прояви, в случай че някой търси вашето състрадание. Не очаквайте бързо и елементарно разрешаване на финансови проблеми. Спорни връзки с ваш някогашен настоятелен сътрудник, продължаващи с години, към този момент изискват намесата на правораздаването, с цел да си върнете вложените пари, които ви дължи. Днес се огледайте за подобаващ сътрудник, в случай че към момента не сте фамилни. Разчитайте на интуицията си. Не се впускайте в полови преживявания, в случай че не сте сигурни в възприятията си или пък имате желание да се разделите с интимния си сътрудник.

 

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР