ОВЕН Ще започнете деня с приятни изненади. Познати ще напомнят за

...
ОВЕН
Ще започнете деня с приятни изненади. Познати ще напомнят за
Коментари Харесай

Стресов ден за две зодии, но любовни емоции за друга

ОВЕН

Ще започнете деня с приятни изненади. Познати ще припомнят за себе си, а не са изключени и инцидентни срещи, които ще подобрят настроението ви. Лесно ще намирате общ език с близките и с мнозина ще се разбирате от половин дума. Лесно ще се съсредоточавате и ще запомняте детайлите.

ТЕЛЕЦ

Чувствате прилив на сила и разбирате, че през днешния ден сте способни за доста каузи. Интуицията няма да ви подведе и с помощта на нея ще може да се наложите над мощни противници. Ще бъдете на точното място и в точното време. Дълго чакани парични доходи ще ви зарадват.

БЛИЗНАЦИ

Старайте се да бъдете деликатни при общуването. Всяка информация, която през днешния ден споделяте, може да бъде употребена против вас. Ще постигнете отлични резултати, единствено в случай че действате независимо. Мнозина от вас ще имат отлични хрумвания и за тяхното осъществяване няма да са нужни огромни старания.

РАК

Денят ще е изпълнен с невероятни срещи. Отношенията с сътрудниците и деловите сътрудници ще са положителни, а различията и разногласията ще се сменят с ползотворно съдействие. Сключените през днешния ден покупко-продажби ще ви донесат положителни доходи, амо деянията самообладание.

ЛЪВ

Лесно споделяте с близките чудесно, дори и с тези, с които преди не сте се сработвали. Това ще ви помогне в решаването и на деловите, и на персоналните проблеми. Не е изключено да намерите нови съдружници, които в сложен миг на драго сърце ще оказват помощ. Запознанство може да се трансформира в сантиментална връзка.

ДЕВА

Делови ден, обещаващ забавни оферти по отношение на работата ви. Ще разберете, какво да извършите, с цел да увеличите доста приходите си. Все отново не забравяйте, че не си коства да бързате. Действайте деликатно. Ще имате опция да извършите желанието на обичания си човек.

ВЕЗНИ

Днес хората към вас ще са нервни, суетни, ще приказват прекомерно доста и ще правят нелепости. Трябва да съхраните спокойствието си и да гледате на нещата метафизичен. Важно е деликатно да подберете съдружниците си. По-добре да разчитате на тези, които от дълго време са на ваша страна.

СКОРПИОН

Подходящо време за взимане на значими решения и за разискване на съществени въпроси. Време е да деянията самодейност. Забелязвате неща, пропуснати от другите. Това ви оказва помощ бързо да се ориентирате в комплицирани обстановки и да постигнете мечтаното. Не се възгордявайте от триумфите си.

СТРЕЛЕЦ

Имате опция да приключите с каузи, стартирани преди време и да намерите правилните отговори на тревожещи ви въпроси. Ще получите забавни настоятелен оферти и ще сключите преференциални покупко-продажби. Ще би трябвало да се заемете и със фамилни каузи. Ще съумеете да се справите, в случай че не си губите времето в приказки.

КОЗИРОГ

Очаквайте вести, които да трансформират проектите ви. Не е изключено, реализацията на положителни хрумвания да се отсрочи за неустановен период. Близките ви ще ви поддържат и това ще ви успокои. Някой ще има потребност от покрепата ви. Не се колебайте при взимането на решения.

ВОДОЛЕЙ

Ще преодолеете остарели различия и ще намерите нови съидейници. Полезно е да говорите за бъдещето и да обсъждате проектите си. Ще изберете вярната линия на държание и ще се придържате към нея, въпреки това от време на време да не е елементарно. Подходящо време е да поговорите и обсъдите значими неща с обичания човек.

РИБИ

Интересен ден. Няма елементарно да се ориентирате в своите усеща. Ще се поддавате на страстите и ще извършите спорни действия. В общуването с близките ще е нужно самообладание – ще се наложи дълго да обяснявате даже и най-простите неща. Все отново, с помощта на деликатността си ще избегнете спорове.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР