ОвенПрочетете ощеТурбулентни ситуации ще възникват отново и отново, изискващи цялата

...
ОвенПрочетете ощеТурбулентни ситуации ще възникват отново и отново, изискващи цялата
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 29 август: Напрежение за Лъв, смущаващи събития за Скорпион

Овен
Прочетете още
Турбулентни обстановки ще пораждат още веднъж и още веднъж, изискващи цялата ви сила. По-малките разногласия и спорове наподобява са авансово програмирани. Запазете успокоение и се справете с тази блъсканица по спокоен метод. Няма да липсва напрежение на работното ви място през днешния ден. Ако сте на виновна позиция, от вас ще се изисква да вземете крайните решения и да назидавате някои от подчинените си. Ще бъде добре, в случай че обърнете по-специално внимание на дългогодишните си клиенти. Най-вероятно ще им предложите нов артикул или услуга, съпроводен с необикновен бонус или отстъпка. По този метод може да увеличите приходите си.

 

Телец

Очертава се голям брой дребни кахъри, и в случай че настойчиво се придържате към възгледите си, споровете ще ескалират и грешките ви няма да бъдат простени толкоз бързо. В случай, че сте подготвени да извършите компромис, всичко ще бъде наред. На някои от вас ще им бъде възложен нов тип активност, която ще ви тормози. Добре ще бъде да опресните знанията си или да потърсите съвет от сътрудници движимости в това занятие. Вероятно ще си помислите, че и през този ден печеленето на пари ще бъде като всеки различен ден. Но този ден ще ви изненада много неприятно, даже да сте експерти по финансовите въпроси, звездите няма да бъдат на ваша страна.

 

Близнаци

Ще прекарате щастливи часове със фамилията и желаете още повече този интервал да продължи. Този ден ви кара да се чувствате мощни и в естетика със света. Срещите с близки другари ще бъдат доста приятни и интелектуално стимулиращи. Денят е удобен за реализация в професионалната сфера. В случай, че сте задоволително наблюдателни, ще забележите пробойните, които пречат на работния темп. Ще имате опцията да се радвате на един превъзходен ден във финансово отношение. Ще съумеете да изплатите заемите си и ще започнете съвършено да управлявате парите си.

 

Рак

Бъдете по-внимателни и не приемайте всяко малко нещо персонално. Помислете какво в действителност е значимо в живота - хармоничните връзки със фамилията и приятелите. Покажете на най-близките си какъв брой доста значат за вас. Бързата ви мисъл и уменията ви да поддържате връзка през днешния ден ще са ви от изгода при взимане на решения. Вместо да прекарате деня в дълги разисквания, направете това, което ви подсказва интуицията и покупко-продажбите ви евентуално ще бъдат сполучливи. Може да очаквате финансова поддръжка от близки и родственици, която ще ви помогне да реализирате бизнес концепциите си. Работата ви с бизнес сътрудници ще е ползотворна и евентуално ще ви донесе добра облага в бъдеще.

 

Лъв

В най-близките ви връзки ще пораждат напрежения. Опитайте се да избягвате да прекарвате прекалено много време в спор с колегата си, защото това може да докара до много съществени разлики в мненията сред вас. Опитайте се през днешния ден да задвижите работата си с по-високи обороти. Има огромна възможност да ви се струпат на главата доста работни задължения. Няма да имате положителни резултати, в случай че не рискувате в рационални граници. Днес би трябвало да намерите сили и метод да се справите и с нещата, които не са ви изключително приятни. Това е най-хубавият метод, по който да се избавите от финансовите проблеми.

 

Дева

Обикновено се чувствате добре в компанията на половинката ви и измежду другари, само че през днешния ден тази непосредственост може да ви подразни. Обяснете на колегата ви, че имате потребност да останете сами за малко, с цел да си подредите мислите. Най-големият ви зложелател през днешния ден ще бъде вашата колебливост на работното ви място. За да не бъдете в застой в работните си задания, ще би трябвало да поемете някои опасности, с цел да продължите напред. Лишенията, които се е наложило да изтърпите са ви научили да разполагате с стеснен бюджет и деликатно да пресмятате и обмисляте всяка покупка. Тези ваши умения ще са ви скъпи, с цел да увеличите спестяванията си.

 

Везни

Днес, ще имате голямото предпочитание да впечатлите половинката си и то непременно, без значение какво ще ви коства това. Припряното ви държание може да ви накара кажете или извършите нещо скандално, което няма да се хареса на колегата ви, тъй че внимавайте. Има възможност да изпаднете в сложни обстановки и да се сблъскате с неразрешими проблеми на работното си място. Не се опитвайте да избягате от отговорностите си, вместо това се концентрирайте и работете уравновесено върху дилемите си. Вероятно, приходите ви ще бъдат употребявани за разнообразни цели, в това число и за пътувания. Ако сте човек на спестяванията, може да бъдете спокойни и да си прекарате отлично през лятната отпуска.

 

Скорпион

С актуалната планетарна настройка, ще сте изпълнени с положително въодушевление и ще сте настроени за занимания и смях. Може да организирате празненство, на което да поканите вашите най-близки другари. Денят се обрисува да бъде изпълнен с доста смущаващи събития на работното място. Необходимо е непрестанно да сте в кондиция и да не давате зелена светлина на своите страсти. Този ден, може да ви изненада неприятно с неочаквани  парични обстановки. Това несъмнено ще осуети вашите проекти, даже може да ги направи още по-сложни. В множеството случаи при боравенето с пари  постоянно се срещат някакви проблеми.

 

Стрелец

Независимо къде ще прекарате деня, усмивката ви няма да слезе от лицето ви. Прекараното време с обичаният ви човек, ще ви зареди с доста позитивни страсти и ще направи денят ви паметен. Днес, може да очаквате леко повишение на напрежението и конкурентоспособността на работното място. Това ще бъде за ваше положително, с цел да се усъвършенства работната ви работливост. Всички действия свързани с финанси ще са удобни през днешния ден. Вероятно в този момент е моментът да извлечете изгода от дейностите, които сте подхванали преди време. Възползвайте се оптимално от този звезден ден.

 

Козирог

Тези от вас, които нямат сериозна връзка може да срещнат някой също толкоз проницателен, ученолюбив и образован човек. Общите ви ползи ще прераснат в един дълъг и прелестен диалог. Бъдете подготвени за старт, тъй като навлизате в сериозна фаза за вашата кариера. Може и да сте достигналия своят връх, само че продължавайте да потвърждавате себе си, че можете. Днес, ще имате невероятният късмет да спечелите повече пари. Ще имате благоприятни условия за повече бизнес, намиране на нова работа или контракт, с цел да получите по-добра договорка.

 

Водолей

Чувството за комизъм на вашият сътрудник ще ви накара да се смеете от сърце. Шегите и закачки ще са толкоз доста, че мъчно ще си поемете мирис от смях. Очертава се един доста занимателен и положителен ден. Не очаквайте денят да бъде работлив в бранш работа. Вероятно, това ще се дължи на проблеми отвън работата, персонален живот, здравословно положение и прочие. Най-вероятно ще се наложи през този ден да потърсите услугите на адвокати или икономисти. Може би, ще се двоумите или ще сте комплицирани за една или друга финансова алтернатива.  

 

Риби

Ако сте в търсене на любовта, то през днешния ден може да срещнете обаятелен човек, който да притегли вниманието ви на място, където споделяте общи ползи. Някои от фамилните ще имат предпочитание да посетят непознато място за тях. Колкото повече сила изразходвате през днешния ден по време на работа, толкоз по-големи изгоди ще получите за повече прогрес и достижения на работното място. Работа и отново работа, това е мотото на денят. Може да се наложи да прекроите бюджета си. Нанесете съответните нови корекции, отчетете грешките и пропуските. Подгответе си добра тактика за идващите дни и сигурно ще съумеете във финансов проект.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР