ОвенПрочетете ощеТози ден е чудесен период за самоанализ и анализи

...
ОвенПрочетете ощеТози ден е чудесен период за самоанализ и анализи
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 30 декември: Чудесен период за самоанализ за Овен, Телец- подбирайте внимателно думите си

Овен
Прочетете още
Този ден е превъзходен интервал за самоанализ и разбори от всевъзможен темперамент. Това евентуално ще ви даде ясна визия за идващите дни. Вашият последователен метод към персоналните взаимоотношения, новаторски хрумвания в професионален проект и ексцентрични дейности по отношение на финансите, ще ви даде опция да мислите положително. Не губете време да купувате неща от отчаяние – в случай че не са тривиални улеснения, на които можете да си позволите да се насладите и да ги захвърлите. Не забравяйте да избягвате да вършиме огромни покупки или да поемате финансови задължения, в случай че не са безусловно нужни.

 

Телец

Подбирайте деликатно думите си. Склонни сте да вършиме тъкмо противоположното, наранявайки някои хора и може да страдате от следствията дълго време. Събудете от дълго време изгубените си дипломатически умения, даже и да ви е мъчно. В случай, че желаете да си подобрите взаимоотношенията с някой непосредствен човек, може да ви разстрои извънредно доста, тъй като няма да бъде  съгласно вашите упования. Това ще повлияе неподходящо на вашата убеденост. Горе главата и се пригответе за новото пред новогодишно на следващия ден.

 

Близнаци

Ще се радвате да видите по какъв начин всеки прави каквото желаете. Днес можете да избегнете някои компликации, в случай че просто поискате от обичания си това, което желаете. Кажете на колегата си, че имате потребност от внимание и ще го получите. Приятни, спокойни и великодушни в връзките си с другите. Вашият изкусен метод печели в последна сметка и другите се научават да ценят и почитат метода, по който се държите, и те ви се отплатят предостатъчно за вашата благотворителност.

 

Рак

Днес някои обстановки ще провокират известни терзания персонален и фамилен проект. Може би ще желаете да бъдете прочувствено уравновесени, само че надали ще съумеете да намерите време и да подредите нещата. Откровените диалози с другари и близки  ще ви оказват помощ за лесното разрешаване на спънки и проблеми.

 

Лъв

Обновлението на мисълта  може да се окаже крайъгълен камък в живота ви. Вашата отдаденост и увереност към работата и фамилията ще ви обнадежди с приповдигнато въодушевление. Започнете деня си с възобновена плам. Помислете за новата  си покупка или преференциална договорка.

 

Дева

Навярно ще се случат събития, които ще ви оказват помощ да се отървете от остарели привички и обвързаности. Някои от вас ще открият, че тайните или персоналния им живот излизат нескрито, по някакъв метод. Този развой последователно ще ви отдръпва от предишното. Вашият изчерпателен разум е доста потребен във връзка с решаването на деликатните въпроси.

 

Везни

Забавлявайте с вашите близки или другари и запалете вечерта с арсенала си от смешки и закачки. И не забравяйте да спестите скъпо време и сила, и за други неотложни въпроси и отговорности. Комикът и шоуменът може да се преродят във вас през този ден.

 

Скорпион

При вас ще се появят необикновени увлечения. Ще предпочетете инцидентните връзки, а не общоприетата обвързаност, в случай че не сте обвързани, несъмнено. Няма да усетите дефицит на интерес от страна на противоположния пол, само че вие ще предпочетете да не се задълбочавате в връзките. Има възможност да влезете през днешния ден в ролята на миротворец. Възможно е обаче да се наложи да жертвате личните си желания и ползи, с цел да гарантирате, че проблемите ще бъдат решени. Не прекалявайте с благородното разпределяне на непоискано положително.

 

Стрелец

Възможно е да започнете деня в напрегната атмосфера още от сутринта, породена от някаква скука от страна на някой от членовете на вашето семейство. Но денят няма да бъде толкоз неприятен, колкото наподобява. Вашето въодушевление ще се промени към по-добро с напредването на деня, с помощта на вашата благородност.

 

Козирог

През този почивен ден, вероятно ще се опитате да подобрите уменията си във връзка с новите технологии - компютри, мобилни устройства и прочие. Ще имате задоволително свободно време да надградите своите знания. Не е изключено и фактора шанс да ви съпътства, тъй че давайте самоуверено напред.

 

Водолей

Планетарното систематизиране ще повлияе върху връзките с приятелите. Ще се обнови кръга ви на другарство, в живота ви ще влязат необикновени, но трезво мислещи хора. Ще имате способността да виждате всеки човек подобен, какъвто е, определяйки го независимо и обективно.

 

Риби

В интимния живот ще се стремите към многообразие и поради това ще бъдете подготвени да нарушите някои обществените правила. Едва ли ще ви тормози какво си мислят другите, просто вършиме това, което считате за ново и автентично. Ще се справите чудесно с преобразованията и неочакваните промени.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР