ОвенПрочетете ощеЩе се наложи да си поговорите с половинката ви

...
ОвенПрочетете ощеЩе се наложи да си поговорите с половинката ви
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 20 февруари: Свежи пари Овен, Телец- не пропускайте тренировка

Овен
Прочетете още
Ще се наложи да си поговорите с половинката ви и да извършите някои промени, с цел да синхронизирате нещата и да няма ядосани. Направете по този начин, че всеки един от двама ви да остане удовлетворен. Възможно е да ви упрекват, че се работите със скоростта на костенурка, само че не се тормозете от сходни намеци, защото вниманието ви към най-малките елементи, ще е доста значимо през днешния ден. Промените, свързани с вашите финанси, могат да стартират още през днешния ден и евентуално ще продължат през идващите няколко дни. Днес е подобаващ миг да свежи пари, които ще ви оказват помощ да започнете да пестите пари за близкото бъдеще.

 

Телец

Не пропускайте утринната си подготовка, с цел да изкарате цялата си отрицателна сила и да подобрите настроението си в останалата част от деня си. При това състояние, ще избегнете споровете с колегата ви. Обърнете внимание на всяка една детайлност в служебните ви диалози през днешния ден. Анализирайте казаното от сътрудниците си и ще стигнете до отговорите, които търсите. От многочислените ви задължения, съвсем няма да ви остане време да похарчите извоюваните от вас пари. Това ще се отрази добре на джоба ви, защото ще си спестите малко пари.

 

Близнаци

Конфигурацията на планетите през този ден допуска цялостен синхрон сред вас и половинката ви. Необвързаните ще имат опцията да срещнат някого, с който да основат по-сериозни връзки в бъдеще. Приятелското ви отношение към хората, с които работите, ще ви оказват помощ да изложите концепциите си и те да бъдат признати без никакви възражения. Резултатът от работата ви ще бъде превъзходен. Това е може би най-хубавият ден, с цел да се уверите, че всички финансови проекти, вложения или стилове за бюджетиране в действителност работят за вас. Ако имате огромна концепция, която ще генерира бързи пари, през днешния ден може да е подобаващ миг да излезете с обстоен проект.

 

Рак

В случай, че желаете да изненадате обичания си човек с нещо невиждано и неповторимо, то започнете изследванията си за реализирането на вашия проект, защото задачата няма да е лесна. Бъдете сигурни, че напъните ви ще си заслужават. Насочете вниманието си към дълготрайните ви цели и тактики. Планирайте деликатно стъпките, посредством които да стигнете до крайната си цел в кариерата ви. Днес може да се почувствате като специалист по финансите и може да получите по-ниска рента или спомагателни бонуси. покачване. Острият ви усет за пари може да докара до доходоносно парично  развиване.

 

Лъв

Семейните би трябвало да бъдат извънредно деликатни, които имат отвън брачни връзки с хора, от които са привлечени. Не е целесъобразно да се отклонявате от брака си.

Възможно е да продължите да мислите за бъдещи проекти и дали те ще се развият по метода, по който желаете. Имайте поради, че положителните изненади се случват, когато не ги очаквате. Днес е допустимо да имате преимуществото при договарянето на покупко-продажби да обърнете изискванията за финансово обвързване в своя изгода. Чудесно време да преосмислите и прегледате навиците си за харчене.

 

Дева

Вложете цялата си сила да организирате изненада за обичания ви човек довечера. Половинката ви ще бъде очарована вашето внимание и няма да пропусне да ви се отблагодари с доста обич и внимание. Работата в екип ще върви като по вода в този ден. Положителното ви отношение и усмивката ви ще улеснят активността на цялата ви работна група. Бързо ще се справите с всички работни задания. Не се изкушавайте да си купувате неща на лизинг, защото може да си създадете непотребни разноски като месечните вноски. Обмислете добре дали си заслужава да похарчите толкоз огромна сума пари, преди да подпишете лизингов контракт.

 

Везни

Планетите през днешния ден ще са на ваша страна и ще имате обилие от сила да осъществите проекта си за нещо огромно, което от дълго време сте замислили с вашата половинка, само че все сте отлагали досега. Служебните срещи могат да бъдат сложни, изпълнени със разногласия и липса на консенсус. Ще се наложи да сте много остри и безапелационни, с цел да отбраните позицията си, без да проявявате капка яд даже. Възможно е да има събития, които ще са свързани с пари. В взаимозависимост от обстановката бихте могли да инвестирате в увеличение на привлекателността на вашия парцел или бихте могли да се преместите в нов дом или апартамент.

 

Скорпион

Планирайте добре деня си, с цел да не допускате неточности от импулсивни решения, за които по-късно да съжалявате. Бъдете благи с половинката ви и не си изкарвате яда на индивидът, който обичате. Ефективният ви метод на другарство с сътрудници и клиенти ще убеди всички в истинността на думите ви. След като спечелите доверието на близките, елементарно ще прокарате концепциите си. Този ден може да ви докара до смесени мисли за финансите, само че в случай че се избягвате от скъпите покупки за известно време, евентуално ще имате по-малко бюджетни несгоди. В последна сметка ще преодолеете напрежението, провокиран от въпросите свързани с парите.

 

Стрелец

Обърнете внимание на дребните неща и детайлите в персоналните ви взаимоотношения. Превърнете и дребното време, което прекарвате дружно с половинката си във трогателен миг, който да остави трайна диря в съзнанието и на двама ви. Днес, ще изпитате същинско задоволство от свършената от вас работа в последните дни. Ще сте щастливи от обстоятелството, че сте помогнали на някого да се почувства доста по-добре. Парите несъмнено са значими за вас, само че не се превръщайте в машина за печелене пари, без да си давате никаква отмора. Съхранете здравето и нервите си, даже да се лишите от даден хонорар.

 

Козирог

Днес, може събитията да се подредят по този начин, че да би трябвало да се защитавате пред колегата си и да давате пояснения за всяко едно ваше деяние. Вероятно, сътрудникът ви изпитва известна неустановеност и ви няма доверие. Потенциалът ви може да се разгърне в цялата си хубост като красиво цвете. Ще извършите всичките си задания в работата ви повече от чудесно. Благодарете на сътрудниците, които ви поддържат и оказват помощ. Възможно е да попаднете мисловно на кръстопът, дали не е време да подмените своят компютър с нов, на който да си вършите работата. Добрата концепция е да похарчете добра сума, с цел да се сдобиете с по този начин мечтаното устройство.

 

Водолей

Нещата, които би трябвало да свършите през днешния ден, може да ви натоварят повече от нормално и да изглеждате много разсеяни и комплицирани в очите на обичаният ви човек. Уверете сътрудникът ви, че сте добре и дистанцията посред ви не се дължи на липса на обич. Днес, може да влезете в ролята на детектив, до момента в който разберете кой основава интриги в колектива ви. Само по този начин, ще елиминирате проблемите, с цел да потръгне работата ви. Вероятно, през днешния ден ще забравите за лимита, който сте си наложили и ще похарчите много пари с вашите другари. Все отново, не пилейте безсистемно, за не се ограничавате дни наред, поради един ден на разхищаване.

 

Риби

Вероятно ще бъдете загрижени за сътрудникът си, анализирайки една или друга обстановка. Възможно е половинката ви да наподобява угрижена и разсеяна, пробвайте дипломатично да я изведете от това й положение. Продължете да работите старателно, даже да нямате забележим финансов тласък през днешния ден. Усилията ви ще бъдат оценени и ще спечелите шефовете си на ваша страна. Постарайте се да си наложите непоколебим надзор над разноските, които имате. Ограничете непотребните покупки като облекла и козметика, и се погрижете за спестяванията си.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР