ОвенПрочетете ощеОставете грижите зад себе си! Приятните преживявания, излизането с

...
ОвенПрочетете ощеОставете грижите зад себе си! Приятните преживявания, излизането с
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 18 февруари: Лъв - не бъдете прекалено доверчиви, Скорпион - използвайте максимално способностите си

Овен
Прочетете още
Оставете грижите зад себе си! Приятните прекарвания, излизането с другари, продължителните пазарувания и несъразмерното хранене и пиянство ще водят до това, че отивате прекомерно надалеч и прекалявате с нещата. Не забравяйте, че този метод на държание може да ви навреди в дълготраен проект и не носи никакви изгоди. Правете нещата умерено, към момента можете да се наслаждавате на живота, само че не се подхлъзвайте към неприятните привички.

 

Телец

Вашият самонадеян фасон се отплаща и на вас ще се гледа като на водеща светлина - сполучливо ще прилагате концепциите на процедура и ще проявявате изключително положително отношение, когато става въпрос за угаждане на желанията на другите. Такъв прям метод от време на време е малко прекален, само че вдъхва нов живот на взаимоотношенията, до момента в който другите откриват нови аспекти на вашата персона.

 

Близнаци

Това е денят през който е належащо да подложите финансовите си проекти да бъдат оценени. Избягвайте финансовите опасности и играйте на несъмнено. Не влизайте в вложения и не приемайте покупко-продажби, които се допуска, че са без рискови, тъй че отделете време за разискване на плановете. Днешното планетарно систематизиране може да има непредвидени трудности, но това няма да наруши най-добре квалифицираните ви проекти или да покаже минусите на финансовите планове, които смятате за ясни.

 

Рак

Ако не се чувствате толкоз добре, както нормално, не бъдете прекомерно сурови към себе си. Ако здравето ви е компрометирано, направете всичко допустимо да не прекалявате с никакви извършения. Може да откриете, че сте достигнали границата на опциите си, като осъзнаете този факт, помислете за метода си на живот, по какъв начин бихте могли да го подобрите и да развиете по-здравословен мироглед.

 

Лъв

Ако си мислите, че някой може да ви даде всичко, грешите. Напротив, би трябвало да внимавате, в случай че някой ви насочи оферта, която е прекомерно добра, с цел да е истина. Дори и да ви е мъчно да кажете не, би трябвало да го извършите, изключително в случай че са заложени доста очаквания. В противоположен случай вашата наивност ще значи, че в последна сметка ще се окажете доста по-зле от преди и също може да пострадате по един или различен метод.

 

Дева

Бъдете деликатни със здравето си и избягвайте да се натискате прекомерно надалеч. Обстоятелствата от време на време водят до пораждане на по-големи компликации, в сравнение с бихте очаквали, и заради тази причина би трябвало да пестите и рационирате силата си. Направете крачка обратно, не се стресирайте ненужно, прекомерно амбициозността не ви оказва помощ да постигнете задачата си.

 

Везни

Отнасяйте се съществено към всички болки, които чувствате, не подценявайте метода, по който тялото ви се пробва да притегли вниманието към съответни области на стрес. Използвайте силите си за възобновяване, които сте научили, съживете мозъка и тялото си, поправете здравословния баланс, за който сте работили интензивно, с цел да поддържате и който постоянно сте очаквали да притежавате.

 

Скорпион

Вие вероятно обръщате внимание на инстинктите си и най-после стигате до решение, което сте избягвали до момента. Обръщайки внимание на същинските си усеща, вие интуитивно ще вършиме това, което знаете, че би трябвало да извършите, с цел да преследвате концепциите си. Вашата жизнеспособност ви обезпечава съвършена платформа за нови проекти и ви оказва помощ да употребявате оптимално своите качества.

 

Стрелец

Венера ви дава обещание здрав разсъдък през този ден. Дори когато обстоятелствата по въпроса са ясни и обстановката наподобява явна, би трябвало да употребявате здравия си разсъдък, преди да вземете дефинитивно решение. Възможно е околните ви да са забъркани или, че в живота има освен това от материални неща. Ще виждате нещата такива, каквито са в реалност, в верния им подтекст и ще имате разбирането да разпознаете точния път, по който да поемете.

 

Козирог

Запазете хладнокръвие в връзките си, пробвайте се да не бъдете толкоз нападателни, внимавайте да не се държите неуместно. Обмислете деликатно държанието си, с цел да се примирите с другите, но надали ще бъде не е елементарно за вас. Очаквайте доста от себе си или тялото си през днешния ден. Направете по-мъдър избор, да вземем за пример да прочете обичана книга, да изгледате впечатляващ филм вместо безкрайните физически  упражнения.

 

Водолей

Няма причина да се отпускате, дайте на тялото си тренировката, която заслужава. Така ще забележите по какъв начин вашата жизнеспособност има позитивен резултат върху хората към вас. Надграждайте силата и силата си, в случай че срещнете интервал на стрес през този ден, който изисква да бъдете допустимо най-годни, вие ще бъдете готови за всички вероятни събития.

 

Риби

Възможно е да играете водеща роля във всяка една обстановка, в която се намирате сега, само че не е нужно да насочвате другите, защото те няма да знаят какво да чакат. Ще постигнете това, от което се нуждаете, без прекалено много старания, само че ролята, която ще играете, е извънредно потребна и вашият принос е авторитетен. Вашият нехаен метод ще подсигурява, че всички се усещат добре.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР