ОвенПрочетете ощеНова романтична връзка изглежда ще се възпламени днес. Възможно

...
ОвенПрочетете ощеНова романтична връзка изглежда ще се възпламени днес. Възможно
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 12 март: Риби - ще имате късмет, Дева - избягвайте спорове

Овен
Прочетете още
Нова сантиментална връзка наподобява ще се възпламени през днешния ден. Възможно е да срещнете този специфичен човек по време на бизнес среща. Усещането ще бъде взаимно и вие ще бъдете привлечени един към различен още от първите искри на пориви. Във финансово отношение този ден ще бъде добър за вас. Ще можете да харчите пари за себе си, а също и за другите. Ще имате шанс и ще получавате мечтаните финансови облаги.

Телец

Може да ви се наложи да бъдете по-грижовни към колегата си в сензитивен миг от живота на индивида. Избягвайте да вършиме безчувствени забележки, които биха могли да причинят излишно отчаяние. Очаква ви трогателен ден. Използвайте всички свои надарени запаси за правене на пари през днешния ден. Въпреки това подхождайте внимателно в харченето на парични средства.

Близнаци

Днес наподобява ще бъде прелестен миг за подписване на брак за тези, които са в ангажирани връзки отдавна. Влюбените ще се радват на блажена сантименталната си връзка. Планетарните преноси са удобни за възстановяване на финансовото ви положение и реализирането на свежи планове. Вашият престиж ще се усили и противоречивите въпроси ще бъдат решени във ваша изгода.

Рак

Чувството за комизъм на половинката ви ще ви развесели и ще ви даде нова позиция, че нещата са поправими. Очаквайте един малко по-странен ден, който няма да се стече по авансово направения от вас проект. Извличайте най-много облага, търсете и се уговаряйте за отстъпки през днешния ден. Не се колебайте и не позволявайте да бъдете подвластни на отрицателни отзиви.

Лъв

За дългогодишните двойки персоналните проблеми могат да попречат на връзката им и може да се наложи да положат спомагателни старания, с цел да разрешат алтернативата. Финансовите приходи може би ще се усилват последователно. Акцентирайте върху паричният поток, денят е добър във финансов проект. Трябва да се овладеят разноските, които могат вероятно да набъбнат.

Дева

Трябва да се контролирате и да избягвате разгорещени разногласия през днешния ден. Бихте могли да възстановите положителните си взаимоотношения, едвам откакто и двамата си охладите страстите. Вие и вашата половинката ще имате финансова сила да се справите с всичко, което ви основава някакви компликации и спънки. Заедно ще вземете най-правилното решение по какъв начин да се измъкнете от сложната обстановка, с помощта на мощните усеща посред ви.

Везни

Ако сте фамилни, може да имате някои различия със съпружеската си половинка през днешния ден. Въпреки че това е просто дребнава свада, би трябвало да методите съществено към нея, така може да прерасне в пагубен спор. Вашият приоритет в идните заплащания ще даде точната наличност на парите в брой. Трябва да се опитате да възстановите отминалите загуби, времето е удобно за една сходна алтернатива.

Скорпион

На фамилните може да им се наложи да бъдат изключително деликатни през този ден, в случай че не желаят да се вкарат в пагубни извънбрачни връзки. Ако сте разведени или сте разграничени с предходните си сътрудници, може да получите втори късмет за обич. Ще бъде добре да обедините позициите си, без доста различия. Запазете надзор над вашите каузи и изключително над парите ви. Не е целесъобразно да влагате средства в неща, които няма да ви донесат дивиденти.

Стрелец

Влюбените двойки, може да желаят да създадат обстоен проект за бъдещия си живот дружно. За хората, които към този момент са фамилни от години, този ден би могъл да бъде подобаващ миг да възобновят обетите си. Очаква ви превъзходен паричен ден. Онези от вас, които ръководят малък и междинен бизнес ще се оправят добре. Има възможност от ненадейни данъчни инспекции или такива от други институции.

Козирог

Ако планирате да съобщите на родителите си новината за брачните си проекти, времето няма да бъде добра концепция да възвестите през този ден. Някои от вас могат да бъдат вбесени от недоброжелателни съседи. В региона на финансите, през този ден би трябвало да се опитате да не отпускате заеми или да се противопоставяте на изкусителните убеждения. Подсигурете си еластично пространство на бюджета си, с цел да лавирате с парите по-гъвкаво.

Водолей

Някои от вас може би ще изискат да рестартират любовния си живот с различен човек. На самотните може да им се наложи да създадат някои взаимни отстъпки и корекции в връзките си, в случай че желаят да привлекат привличането към себе си. Денят ще ви предложи досадни разноски и нормалните доходи. Не се плануват огромни възходи и спадове на финансовия фронт. Ако сте вземали заеми в предишното, би трябвало да ги изплатите по опция през днешния ден.

Риби

Днес може да не е подобаващият миг да принудите колегата си да промени мнението си по отношение на избран персонален въпрос. Оставете половинката си да изрази своята позиция свободно. Във финансово отношение този ден ще бъде добър за вас. Ще можете да харчите пари за себе си, а също и за другите. Ще имате шанс и ще получавате мечтаните финансови облаги.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР