Служебният премиер Димитър Главчев ще инициира среща с министъра на

...
Служебният премиер Димитър Главчев ще инициира среща с министъра на
Коментари Харесай

След скандала: Главчев изпраща сигнал в ДАНС и прокуратурата

Служебният министър председател Димитър Главчев ще инициира среща с министъра на опазването на здравето в служебния кабинет доктор Галя Кондева, с вицепремиера и министъра на финансите Людмила Петкова, с изпълнителния шеф на болничното заведение по детски заболявания доктор Благомир Здравков и с проф. Иван Литвиненко.
Прочетете още
На нея се чака да бъдат разисквани и открити решения на най-належащите проблеми на детското опазване на здравето. 

Очаква се по-късно от Обществения съвет за създаване на Национална педиатрична болница да показват доклад за активността на Съвета за 2023 година

Вчера служебният министър председател разгласи, че ще изпрати на ДАНС и прокуратурата сигнал по случая с частната детска болница " Мама и аз " през днешния ден -  първият работен ден след празниците.

Президентът Румен Радев акцентира, в свои мнения през последните дни, че страната закъснява с построяването на национална детска болница.

Миналата седмица Министерският съвет утвърди строителството на частна болница " Мама и аз ", само че след публично неодобрение - вложителят се отхвърли от предвижданото детско поделение и промени името на бъдещото здравно заведение.

По този мотив още веднъж стартира полемиката за бъдещето на държавната педиатрия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР