ОвенПрочетете ощеНай-вероятно днес ще бъдете поканени с вашата половинка на

...
ОвенПрочетете ощеНай-вероятно днес ще бъдете поканени с вашата половинка на
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 14 декември: Везни - планирайте добре големите покупки, Стрелец - бъдете по-отстъпчиви във връзката си

Овен
Прочетете още
Най-вероятно през днешния ден ще бъдете поканени с вашата половинка на персонален празник на ваш другар. Социалните контакти вероятно ще ви се отразят добре.

Много е евентуално през днешния ден да избухнете и да се скарате с някой ваш сътрудник. Нервите ви ще са толкоз опънати, че мъчно ще сдържате страстите и гнева си.

Добрата вест е, че през днешния ден няма да давате пари на никого без да се замислите, нито ще купувате неща на заем. Би трябвало да можете да поддържате тънък баланс сред доходи и разноски.

 

Телец

Днес, може да се наложи да разчупите рутината и стандартите си и дружно с половинката ви, с цел да си освободите следобеда за нещо по-различно и вълнуващо в живота ви.

Старайте се през днешния ден да сте по-дипломатични и да изградите едни по-приятелски и хармонични връзки с сътрудниците ви. Стойте надалеч от споровете и разногласията, които другите водят.

Трябва да избягвате вложенията в недвижими парцели и е належащо да изчакате по-добри планетни преноси за същото. Вашите финансови калкулации няма да бъдат верни, тъй че, апелирам, продължете с нараснало внимание.

 

Близнаци

Най-добре всеки от двойката ви да излезе с приятелите си да си прекара една занимателна вечер, в която да разпусне с някое заведение. Разговорите по женски, или по мъжки ще ви се отразят извънредно освежаващо.

Дайте воля на вашата креативност и развийте гений си. Това ще отвори едно ново измерение за вас и ще изстреля творчеството в работата ви на едно по-високо равнище.

Днес ентусиазмът ви да печелите повече пари би бил толкоз висок, че няма да имате нищо срещу да рискувате. Юпитер счита, че това ще бъде добър ден за финансовите въпроси, при изискване че решенията ви имат разумни учредения.

 

Рак

Вашият сътрудник през днешния ден може да ви се стори надълбоко умислен и мистериозен. Нищо чудно да замисля някоя приятна изненада за вас, която въобще не сте очаквали.

Чувствайте се свободни да разкриете вашата креативност и новаторски хрумвания. Възползвайте се от всяка една опция да убедите сътрудниците си в позитивните страни на концепциите ви. Няма да ви е мъчно.

Съвместните финанси могат да основат неразбирателство сред вас и вашия сътрудник / другар или член на фамилията. Сатурн ви предлага да бъдете нащрек по  финансовите въпроси.

 

Лъв

Местата за спорт ще са тези, на които може да срещнете вашата половинка, в случай че към момента сте самотни. Направете всичко допустимо да отидете на фитнес или обичаната ви групова подготовка, защото възможностите ви за ново запознанство са огромни.

Работата и удоволствието може да смесят през днешния ден. Ако някой ваш сътрудник ви предложения на обяд или общо събиране след работа, то бъдете несъмнено ще имате всички шансове да се превърнете в звездата на деня.

Накратко, времето е уместно за създаване на друга финансова основа, която да укрепи вашите средства. Това може да се изрази като отстъпка или тип промоция.

 

Дева

Малко комизъм и смях ще са изчезналото късче от целия пъзел. Постарайте се да намерите някои смешни вицове или клипове, които да внесат смях в деня ви. Половинката ви несъмнено ще оцени възприятието ви за комизъм.

Звездите няма да са в добра позиция за вас да взимате съдбоносни решения свързани с кариерата ви или промяна на работата ви. Книгите за самоусъвършенстване може да ви тласнат в един приказен свят, който мъчно би станал действителност.

Въпреки напъните ви да спестите пари, възможностите за консумиране на пари ще останат високи заради днешните планетни позиции. Не бива да съжалявате, защото това е единствено преминаваща фаза и няма да продължи доста дълго.

 

Везни

Подреждането на дома ви и аранжирането му с нови аксесоари може да придаде нов образ на дома ви и да ви направи една концепция по-близки с вашият сътрудник. Малките  промени може да създадат домът ви да грее.

Днес, може да сте изключително чувствителни и да се разстроите от най-малкият проблем, пред който сте изправени. Не влизайте в разногласия и пререкания с сътрудници или клиенти, защото това ще ви направи още по-разстроени в края на деня.

Големите покупки ще би трябвало да бъдат добре планувани и не без импулсивни решения. Днес могат да се купят дребни неща като облекла или други неща, които ви карат да се почувствате отлично.

 

Скорпион

Ако двамата с колегата ви обръщате повече внимание на проблемите в работата ви, вместо да си говорите за връзките ви, денят може да се трансформира в призрачен сън.

Всичко хубаво през днешния ден, което ви се предлага в работата може да се окаже една подправена фасада, зад която се крие доста работа за малко пари. Четете деликатно дребния шрифт, преди да си сложите подписа под някой документ.

Днес ще бъде релативно междинен ден за вас от финансова позиция. В този скучен ден е целесъобразно да не вземате значими парични решения, защото е малко евентуално те да дадат някакъв плод.

 

Стрелец

Това, което може да извършите през днешния ден за връзката ви, е да бъдете по-отстъпчиви и да сте склонни на компромис в името на положителното за колегата ви. Изслушайте и говорете с половинката си, без да влизате в люти разногласия.

Не позволявайте да се въртите в една въртележка като един хамстер. Опитайте се да отворите мозъка си за нови хрумвания и дайте воля на въображението да разчупи рамките, в които сами сте се сложили.

Днес евентуално ще имате положителни финансови облаги, вещаят вашите планети. Вашата финансова мощ ще бъде добра, защото целият космос се концентрира във ваша изгода.

 

Козирог

Погрижете се за персоналния ви живот. Използвайте всяка една опция, при която може да прекарате повече време с колегата ви, защото професионалното прегряване, може да нанесе тежък удар върху връзката ви.

Освен с най-близкия ви човек, мъчно ще се съгласите да споделите плановете и концепциите си с който и да било. Няма да ви се желае да обучите някой на нещо, а след това различен да се възползва от това ваше познание и да обере овациите, нали?

Не се изкушавайте обаче да поемате непотребни опасности, с цел да спечелите повече пари. Подобен метод може да затрудни вашият плануван бюджет.

 

Водолей

Тези от вас, които са самотни през днешния ден може да срещнат подобаващият за тях. Помощта, която може да получите от новата персона, евентуално ще се окаже една съдбоносна среща за вас.

Не си мислете, че никой не се интересува от това, което вършиме, защото нямате непрекъсната противоположна връзка. Може би, хората са прекомерно заети да помислят какво тъкмо вършиме и през какво преминавате, до момента в който стигнете до крайния резултат.

През този ден на финансов фронт нещата просто ще се осреднят. Въпреки това няма да се сблъскате с парични проблеми, а ще се почувствате много удобно заради финансовото си положение.

 

Риби

Страховете ви от неуспех и раните от предишните ви връзки, може да ви създадат много тъжни и боязливи. Трудно ще се отпуснете пред колегата ви и диалозите ви през днешния ден може да са същинско изтезание за вас.

Днес, може да получите голяма поддръжка за реализирането на концепциите ви даже от хора, които не са ви сътрудници в службата. Струва си да изслушате всяко едно мнение, защото ще ви е от изгода.

През този ден вашите привички за персонални разноски могат да се усилят. Може да похарчите пари за някои приятни неща. Все отново бъдете рационални, с цел да не прекалявате с харченето на пари за непотребни продукти.

 

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР