ОвенПрочетете ощеНастоящите ви фантазии едва ли ще се сбъднат, просто

...
ОвенПрочетете ощеНастоящите ви фантазии едва ли ще се сбъднат, просто
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 19 ноември: Стрелец- пазете парите си, Близнаци- прекарайте време с децата си

Овен
Прочетете още
Настоящите ви мечти надали ще се осъществен, просто са прекомерно оптимистични. Опитайте се да не се чувствате толкоз недоволни от събитията си и бъдете допустимо най-реалистични, вместо ненужно да изпитвате такива непрактични усеща и копнежи, които в последна сметка не ви вършат щастливи. Обърнете повече внимание на салдото сред интензивност, отмора и наслаждение.

 

Телец

Безграничното въодушевление и възторг ще ви водят към още един потребен ден. Не е неприятно да мечтаете за триумф, само че да прекарвате скъпото си време единствено в идеал не е добра концепция. Може да се сблъскате с финансови проблеми. В резултат на това ще имате остра потребност от пари, само че без резултат. Игнорирайте хората, които ви натоварват с техните проблеми и не позволявайте да ви тормозят.

 

Близнаци

Децата ще разведрят денят ви, тяхната компания ще презареди силата ви. Планирайте най-хубавите по опция развлечения, с цел да не се сбогувате с един отегчителен и забързан ден. Знаете по какъв начин да преговаряте в своя изгода, даже когато се пазарите с някого. Още варианти ще ви бъдат отворени през днешния ден, тъй че установете нови контакти, тъй като те може да са ви извънредно потребни за в бъдеще.

 

Рак

Днес здравето ви ще бъде съвършено. Ще притежавате забележителна сума пари и с тях може да имате успокоение. Празничната атмосфера вкъщи ще облекчи напрежението ви. Уверете се, че и вие участвате в това и няма да останете само  като безмълвен фен. Днес е идеалният ден за сантиментални часове с вашия сътрудник. Най-вероятно ще наваксате начинанията за които сте имали в фантазиите си, стига да подредите мислите си.

 

Лъв

Трябва да реагирате умерено на всевъзможни насмешки или провокации от хората, които познавате. Ако се чувствате излъгани, внимавайте на кого се доверявате. Склонни сте да претегляте прекомерно деликатно всяка дума и да реагирате прекомерно на най-малката рецензия. Трябва да се занимавате единствено с тези, които не одобряват настроението ви прекомерно съществено и знаят по какъв начин да се оправят с него. Почивката ще ви накара да се почувствате по-добре.

 

Дева

Възможно е да се почувствате склонни да поемете водеща роля във вашите взаимоотношения. Ще желаете да накарате другите да осъзнаят опциите, които произтичат от включването на вашите хрумвания. В процесът на деня би трябвало да слушате мнението на другите и да вземете поради техните стремежи. Някой с огромни проекти и хрумвания ще притегли вниманието ви.

 

Везни

Вероятно трудностите във връзка с вашата връзка ще изчезнат през днешния ден. Разбирателството ще сложи основата за една дълготрайна сантиментална връзка. Някои неочаквани загуби могат да бъдат възобновени в кратковременен проект. Като цяло сте на прав път към финансовата непоклатимост. Някои неочаквани загуби могат да бъдат възобновени в кратковременен проект. Като цяло сте на прав път към финансовата непоклатимост.

 

Скорпион

Не всичко в персоналния ви живот ще върви толкоз добре, колкото бихте желали. Приятелите и фамилията имат свои лични стремежи и цели и не са длъжни да демонстрират внимание към вас. Въпреки че ще ви е мъчно, приемете, че някои обстановки няма да вървят по проект. Опитайте се да измененията гледната си точка и да разберете гледните точки на другите. Проблеми, свързани със здравето, могат да ви причинят дискомфорт.

 

Стрелец

Този ден може да процъфти, като споделяте щастието с другите. Днес ще бъдете изпълнени с положителни хрумвания и вашият избор ще ви донесе облаги надалеч над упованията ви. Някой недружелюбен човек може да се опита да сътвори разлики сред вас и колегата ви, само че и двамата ще се справите. Ако тръгвате на странствуване, внимавайте за вашите полезности, защото има възможност да бъдат откраднати. Не се разсейвате и пазете парите си на несъмнено място.

 

Козирог

През този ден може да възникне стихия от буйна обич. Към фамилните - поддържайте взаимоотношенията си като проявявате повече приемливост и вършиме нужните взаимни отстъпки. Денят ще ви даде добра опция за реализация във финансовия ви бранш. Ще имате задоволително време, с цел да помислите върху бюджета си, преди да изхарчите една част от парите си.

 

Водолей

Семейните ще им се наложи да споделят общите отговорности в фамилното огнище. Интимният ви живот наподобява ще бъде много прелестен, при изискване че не сте прекомерно нерешителни в връзките си по отношение на сътрудникът. Използвайте всяка опция да се фокусирате, с цел да избегнете задаващите се предпоставки за загуба в бранша пари. Бъдете спокойни, шансът е на ваша страна.

 

Риби

Може да очаквате чудни моменти в бранш обич през този ден. Семейните двойки ще усетят затоплящата обич в себе си, питаейки изключително сантиментални взаимоотношения и най-вече  брачна отговорност. Възползвайте се от този ден за положителни облаги, след което си направете равносметка за всички ваши доходи в последните дни и помислете какво би било добре да извършите с тях.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР