ОВЕНПоставете началото на новите си задачи, които ще ви донесат

...
ОВЕНПоставете началото на новите си задачи, които ще ви донесат
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Водолеите да не сключват сделки, Рибите да се заемат със семейните си задължения

ОВЕН

Поставете началото на новите си задания, които ще ви донесат самопризнание и материални триумфи. Денят е съвършен за подписване на покупко-продажби, изключително в случай че са свързани с финанси. Съдбата подтиква предвидливостта ви. Ще извършите огромна крачка по пътя към поставената цел. Чувствата ви личат от разстояние. Готови сте на всичко, с цел да ви отговорят със същите усеща, само че би трябвало да сте откровени и неподправени в държанието си. Очаквате при първата среща да се отдадете на интимни прекарвания. Забравете желанието си за секс и изчакайте, с цел да не отдалечите обичания човек.

ТЕЛЕЦ

Пригответе се за    запознанства, които няма да ви бъдат приятни, само че са наложителни. Не допускайте неприятното въодушевление да попречи на професионалните ви триумфи. Не се вживявайте във всяка казана дума и не прекалявайте с рецензията на работното си място, единствено тъй като не сте удовлетворени от някого или нещо. Любовта ще ви помогне да излекувате всички остарели душевни рани, в случай че я съхраните. Решите ли да избързате с диалози и изясняване на връзките, ще си създадете съществени проблеми с интимния сътрудник и ще се лишите от секс.

БЛИЗНАЦИ

Днес сте обезпокоени от следващите непредвидени трудности на пътя си, само че повода е странични. Примирете се и се занимавайте с други задания, които зависят единствено от вас. Пазете се от фукане и не се поддавайте на ласкателства, целящи да измъкнат информация за концепциите, които планирате. Чувствата ви са споделени, само че подозрението, че ви изневеряват към момента не е изчезнало изцяло. По-добре повярвайте на сътрудниците си. Сексът с обичаните ви хора сигурно е гаранция за положително въодушевление и ще ви разтовари от напрежението, което ви вреди.

РАК

Насочете напъните си към обогатяване с информация в разнообразни области на живота. Запишете се в просветителни курсове, без значение от годините ви и професионалната ви позиция. Осъществете всичките си професионални цели за деня.    Възможни са доходи, както и нови преференциални оферти. След работа, без значение дали сте фамилни или необвързани, се усамотете и се вгледайте в себе си. Несемейните дами през днешния ден може да срещнат любовта на живота си. Не бива да пропуснете половите удоволствия и интимните диалози.

ЛЪВ

В този ден облаците над главата ви ще се разсеят и ще погледнете към бъдещето с повече оптимизъм. Посъветвайте се дали би трябвало да измененията някои клаузи в квалифицираните контракти. Ще усетите прилив на сила, която ще ви помогне да се справите с всяка предоставена ви    работа. Сделките, които сключвате са сполучливи. Семейните дами да чакат приятни сантиментални преживявания. Несемейните дами могат да срещнат своята огромна обич и да бъде щастливи. Ако сте фамилни сексът ще ви зареди със сили. Несемейните, които през днешния ден са срещнали своята половинка, да не избързват с интимните мигове.

ДЕВА

Анализирайте дейностите и грешките си. На работното си място очаквайте реализиране на потребни настоятелен контакти и професионални триумфи. Юридически проблеми намират положително решение. Следобед посетете свои настоятелен сътрудници, с които имате опция да уговорите нова взаимна активност. Щастието е кацнало на рамото ви. Уловете мига, в случай че не сте фамилни, тъй като любовта е до вас. Трябва единствено да протегнете ръка и ще забравите самотата. Ако сте сигурни в възприятията си, не пропускайте половите удоволствия с обичаните си хора.

ВЕЗНИ

Рутинни отговорности заемат огромна част от мислите и времето ви. Днес оказвате мощно въздействие върху сътрудниците си, само че този факт не ви дава право да ги употребявате поради материалните си желания. Трудностите в последните дни са ви тормозили. Проявете самообладание и въздържаност и ще видите по какъв начин всичко набелязано последователно се реализира с триумф. Нова любовна връзка ще ви сътвори проблеми, в случай че не сте завършили със остарялата или сте фамилни. Не се впускайте в изневери. Ако още през днешния ден или вечерта си позволите полова непосредственост, сами ще си бъдете отговорни за проблемите.

СКОРПИОН

Предстои ви изясняване на връзките на работното място. Сутринта ще се ядосате, че ви пречат да осъществите проектите си поради капризите на ваши сътрудници. Следобед пристъпете към осъществяване на най-важните си задания и подгответе документите за автограф. Обмислите разширение на активността си. Подвластни сте напълно на страстта. Без да желаете можете да нараните интимния си сътрудник. Любовта ви не е задоволителна. Дарете сантиментални мигове на обичания, с цел да изживеете незабравими полови наслаждения.

СТРЕЛЕЦ

Денят е удобен за обогатяване с нова информация. Възможни са конфликти с управлението, само че в случай че сте търпеливи и знаете какво желаете, ще изясните проблемите без доста старания. Въпреки, че не ви се работи се постарайте да бъдете дейни, в случай че вашата интервенция е от голяма важност за престижа ви. През целия ден изпитвате потребност от любов. Не се лишавайте от опцията да отидете на вечеря с обичания. Докажете му, че възприятията му са споделени. Не проявявайте експанзия в леглото, която няма да достави полова приятност на колегата ви.

КОЗИРОГ

Ще отхвърлите доста работа, само че резултатите няма да ви задоволят. Няма да сте удовлетворени и от подписаните контракти и съглашения, само че те ще ви донесат положителни доходи. Възможни са неточности, които с изпитание ще поправите. Бъдете изключително деликатни към новите оферти. Жените на управителен пост или заетите в банковия бранш да внимават при работа с настоятелен документи. Денят е съвършен за основаване на семейство. Ако към този момент сте фамилни, обърнете внимание на брачните си сътрудници и бъдете с тях вечерта. Сексуалните ви връзки са хармонични. Отдайте се на незабравими полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Стабилизирайте постигнатото в длъжностен проект и не поставяйте ново начало. Целеустремеността ви и креативният метод ще доведат до положителни резултати в работата, в случай че сдържате страстите си, в чиято власт сте от сутринта. Не сключвайте покупко-продажби. Ако ви оферират нова работа, не бързайте да я приемете, без да сте сигурни, че дава отговор на упованията ви. Вечерта организирайте сантиментална среща, която ще ви помогне да си възвърнете възприятията на обичаните ви хора. Денят е неподходящ за подписване на брак. Отдайте се на възприятията си и на полови прекарвания, в случай че имате до себе си интимни сътрудници, в чиято обич сте изцяло сигурни.

РИБИ

Обмислете начинанията с вашите сътрудниците си и проведете диалозите си на работното място. Не се изкушавайте да предприемате вложения, които не сте разискали с управлението. Трудностите на работното място и тези, които са свързани с бизнеса ви преодолявате с лекост, в случай че повярвате в силите си. Заемете се и със фамилните си отговорности. Не са изключени проблеми в персоналните връзки, свързани с нежеланието на брачната или интимната ви половинка да прояви схващане към желанията ви. Естественият излаз от проблемите с интимната половинка е отводът от секс довечера, само че това не би трябвало да ви тормози, тъй като е плод на каприз.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР