Овен Подходящ момент за разговори по делови въпроси. Добре е да

...
Овен
Подходящ момент за разговори по делови въпроси. Добре е да
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 13 юни

Овен
Подходящ миг за диалози по настоятелен въпроси. Добре е да отделите повече време за кореспонденцията си. И бъдете по-експедитивни.

Телец
Днес ще сте много дейни, макар отпускарския сезон. Явно добре знаете за какво - материалните резултати ще се много обнадеждаващи.

Близнаци
Възможни са непредвидени промени в нещата към вас, ще би трябвало да реагирате бързо. Развоят на събитията зависи напълно от вас, мислете му.

Рак
Днес ще ви хрумват много странни неща, само че пък по този начин ще изненадате прелестно хората към вас. Ако тръгнете да пътувате, може да сте сигурни, че няма да забравите това пътешестване.

Лъв
Лесно ще се дразните от грешките на другите, само че пък ще сте прекомерно толерантни към своите лични. Дали не мерите с двоен критерий?

Дева
Независимо от проблемите, които ще ви се изпречат на пътя, денят като цяло дава обещание да бъде сполучлив. Досега работихте за името си, а към този момент то стартира да работи за вас.

Везни
Ще би трябвало много да поработите, с цел да убедите близките в полезността на концепциите си. Затова пък шансът е с вас, не се тормозете за резултата.

Скорпион
Днес може да се чувствате нервни и неудовлетворени от събитията. Денят е подобаващ за завършек на активност или пък на черните мисли.

Стрелец
Не позволявайте на дребните недоразумения да ви извадят отвън нерви, това може да ви коства съществени загуби, освен в веществен проект.

Козирог
Днес ще имате да свършите голям брой досадни дреболии, само че не забравяйте да отделите време за външния си тип. Внимавайте в храненето.

Водолей
Трудно ще ви е да се преборите с възприятията си, а би трябвало, в случай че желаете да сте безпристрастни и да работите професионално.

Риби
Не се чувствате във върхова форма и нека това да е само поради сложната ви акомодация към всекидневието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР