Овен Общуването с непознати или малко познати хора е неблагоприятно. На

...
Овен
Общуването с непознати или малко познати хора е неблагоприятно. На
Коментари Харесай

Всички Го Обичат, Но В Днешния Понеделник Е Много Неблагоприятно! Алена Отправя Тежко Предупреждение Към Тези Зодии Само Днес Да Не

Овен
Общуването с непознати или малко познати хора е неподходящо. На работното място ще имате триумф, в случай че сте рационални. Възможни са финансови триумфи. Деловите диалози и срещи също са сполучливи. Бъдете решителни само че не и припрени.

Телец
Очаквайте запознанства, чес от които ще са ви потребни в годините пред вас. Работата ви и умеенето да се справяте с всичко ще бъдат регистрирани от управлението и ще получите парично заплащане. Проведете отлаганите настоятелен диалози. Радвате се на закрилата на ориста.

Близнаци
Вашата сензитивност ще ви изиграе неприятна смешка, в случай че не овладеете страстите си. Склонни сте да отмъщавате на сътрудниците си за компликациите. Склонни сте да отмъщавате на сътрудниците си за компликациите. Очаквайте възстановяване на материалното си положение. При нужда потърсете помощ. По опция не сядайте зад кормилото.

Рак
Не избързвайте и работете със съзнанието, че в случай че сте рационални, ще съумеете. Бъдете практични. Едво следобяд се отдайте на новите си занимания. Проведете значимите настоятелен диалози и срещи. Не отхвърляйте оферти за доходна работа, която ще завършите до края на деня. Приходите не са ви непотребни, а и няма да усетите отмалялост.

Лъв
Избягвайте разправиите вкъщи и на работното място. Обърнете внимание на новите преференциални оферти, без да давате позитивен отговор в същия ден. Справяте се сполучливо със отговорностите си. Не надценявайте силите и опциите си и не разчитайте на положителния случай. Изгодата от направените оферти е нереална.

Дева
Очаквайте заслужени финансови приходи. Няма да липсват и професионални компликации, изискващи наложителен разбор на работата ви досега. Заемете се с рутинните си отговорности. Не правете прибързани заключения на работното място, в случай че не сте уверени в правотата си. Избягвайте рецензията към вашите сътрудници.

Везни
Възползвайте се от благоприятнота опция да оформите значими документи, свързани с желанието ви да започнете частен бизнес. Не споделяйте какво сте постигнали, с цел да не ви попречат. Очаквайте поддръжката на сътрудниците си. Не проявявайте неспокойствие, в случай че видите, че плануваното се реализира по-бавно от предстоящото.

Скорпион
Не се включвайте в разискване на взаимни финансови интервенции. От вас се изисква особена нерешителност във връзка с запознанствата. Възможни са срещи с неприятели. Търсете метод да стабилизирате личните си позиции. Отложете деловите срещи и диалози и не подписвайте финансови документи. Бъдете внимателни.

Стрелец
Ако нещо не върви по проект, ставате досадни и раздразнителни. Трудностите няма да ви попречат да жънете професионални триумфи. Променете, които ви предстоят, са и позитивни. Отложете деловите срещи и диалози. Не разчитайте на шанса си. Не е желателно да сте прибързани.

Козирог
Бъдете дейни и работете настойчиво, само че със засилено внимание. Жънете непредвидени материални триумфи. Пазете се от обири. Пътуване ще ви се отрази добре. Не очаквайте помощ от деловите си сътрудници. Само ще загубите време в очакване и ще си създадете спомагателни проблеми.

Водолей
Въпреки желанието на вашите сътрудници да ви оказват помощ, неприятностите в този ден са подбудени от страсти. Направете нужните промени на работното място. Деловите диалози ще ви ядосат. Новите оферти може да ви донесат прокровители и другарска поддръжка. Не бързайте да осъществите замисленото.

Риби
Прибързаността ви води до неточности. Бързо ги отстранете. Проведете плануваните диалози, без да подписвате договорите. Обмислете ги още един път. Денят не е добър за делово пътешестване. Дразни ви намесата на хора, които са доброжелателни и желаят да ви оказват помощ.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР