ОВЕН Началото на деня ще бъде доста трескаво. Всякакви дребни инциденти

...
ОВЕН
Началото на деня ще бъде доста трескаво. Всякакви дребни инциденти
Коментари Харесай

Проблеми за две зодии, друга ще се радва на пари

ОВЕН

Началото на деня ще бъде много трескаво. Всякакви дребни произшествия и незначителни събития, могат да повлияят на настроението ви. Ситуацията последователно ще се промени към по-добро. Следобедът ще бъде по-приятен. Вечерта е подобаваща за сантиментална среща. Ще мине даже по-добре, в сравнение с сте очаквали.

ТЕЛЕЦ

Началото на деня ще бъде предизвикателство, изключително за тези с огромни проекти. Няма да е елементарно да съумеете във всичко. Често за това са отговорни другите, които ще се месят в делата ви неуместно, ще ви разсейват и объркват. Следобедът ще донесе положителни хрумвания, които ще можете неотложно да приложите.

БЛИЗНАЦИ

Днес ще зародят някои дребни проблеми, като не са изключени досадни недоразумения и различия с околните. Няма защо да се притеснявате - всичко ще се уреди скоро, и проблемите ще бъдат решени бързо. Трябва да внимавате с парите. Има риск да похарчите прекалено много за дреболии.

РАК

Добър ден да научите нещо ново, да събирете и анализирате информация, както и да поддържате връзка с хора, чийто опит може да ви бъде потребен. Струва си да говорите с приятелите си за вашите терзания. Ще получите нужните ви съвет, поддръжка и помощ. Вероятни са някои дребни домашни проблеми.

ЛЪВ

Денят ще мине добре, само че не трябва да очаквате нищо изключително от него. Едва ли ще спечелите главозамайващи победи или ще разрешите проблем, над който сте си блъскали главата от доста време. Вечерта ще ви донесе дребни триумфи, приятни изненади и срещи, които ще ви развеселят.

ДЕВА

Днес ще се ядосвате за дреболии, ще се дразните и ще се карате с другите без особена причина. Затова е идеално да вършиме значимите неща сами и независимо да решавате сериозните проблеми. Следобедът ще ви донесе значими открития и положителни вести. Ще бъде по-приятен за другарство.

ВЕЗНИ

Ще имате доста терзания и проблеми, с които би трябвало да се справите. Важно е да не бързате. Ще ви отнеме повечко време да разберете по какъв начин е най-добре да действате, с цел да намерите най-правилното решение. Можете да потърсите съвет или помощ от някого, на който имате дововерие.

СКОРПИОН

Денят ще бъде забавен и кондензиран със събития. Звездите ще поддържат тези, които са подготвени да поемат нещо ново и не се опасяват да опитват. Очакван доход няма да пристигна, тъй че бъдете спестовни и внимавайте защо харчите парите си. Предстоят ви забавни диалози и приятни срещи.

СТРЕЛЕЦ

Денят ще ви днесе доста приятни страсти. Днес е по-добре да се отпуснете и да не се заемате с значими каузи, изискващи централизация и успокоение. Срещи с другари и някои взаимни пътувания ще бъдат страхотни. Романтична среща няма да ви разочарова и сигурно ще ви донесе изненада.

КОЗИРОГ

Началото на деня ще бъде умерено, идеално за отмора и възобновяване. Може да се занимавате с елементарни и познати неща, които не изискват изпитание. Те няма да ви уморят, само че ще останете удовлетворени от резултата на труда си. Следобедът ще бъде удобен за другарство.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще бъде отдаден на потребни занимания. Ще намерите отговори на въпроси, за които нееднократно сте говорили през последните дни, като този път ще избегнате разногласия. Само когато се занимавате с финансови въпроси, ще се изисква нерешителност. Тук са вероятни неприятни изненади.

РИБИ

Ден на нови проекти и ненадейно истински хрумвания. Първата половина на деня ще е по-ползотворна. Ще бъдете изобретателни по проблеми, които другите са предпочели да вземат решение с потвърдени способи. Хората към вас първо ще следят какво се случва, а по-късно ще разясняват резултатите ви.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР