Овен Емоционален ден, по-важен отколкото си мислите. Не позволявайте на чувствата

...
Овен
Емоционален ден, по-важен отколкото си мислите. Не позволявайте на чувствата
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 29 март

Овен
Емоционален ден, по-голям в сравнение с си мислите. Не позволявайте на възприятията да вземат връх, те са мотор, само че в случай че станат прекомерно мощни е значимо да ги управлявате.

Телец
Добре е да помислите с какво би трябвало да се подсигурите за през почивните дни, които може би ще са отредени за пролетно разчистване. Не прекалявайте с яденето, би трябвало да сте бодри за утрешните подвизи.

Близнаци
Днес ще можете да разгърнете качествата си, стига да не се разпилявате по безчет задания. Творческите действия ще са по-продуктивни, в сравнение с договарянията. Внимавайте къде какво казвате.

Рак
Днес ще сте изключително чувствителни към всичко, което става към вас. Не се впечатлявайте прекомерно от думите на хората, тъй като през днешния ден и без друго не са доста съществени. Денят е подобаващ за извършване на покупки и отменяне на неприятни отговорности, ще съумеете да го извършите бързо.

Лъв
Не се напъвайте да извършите всичко сами, няма да ви се отдаде. Днес ще сте подвластни от мнението и дейностите на вашите сътрудници и сътрудници. Денят е подобаващ за персонално творчество, единствено не действайте на правилото на “бързата кучка ”.

Дева
Общо взето ще бъдете много ангажирани, ще ви стоварят голям брой неща на главата и освен това ще сте свързани с изпълнителността на други хора. Не мърморете, ще го употребяват против вас. Не се включвайте в всеобщи прояви.

Везни
Доста еуфоричен ден. Ще пръскате обещания наляво и надясно, въпреки всичко помислете дали ще съумеете да ги извършите. Погледът ви върху живота ще е по-философски и ще ви се стори, че светът внезапно е станал по-приятен за живеене.

Скорпион
Може да се чувствате малко по-нервни и раздразнителни. Ще ви се ще да приключите с всички непотребни и дразнещи задължения. Днес не е подобаващ ден за извършване на покупки, ще пръснете повече пари в сравнение с сте планували.

Стрелец
Днес ще би трябвало да балансирате сред личните си стремежи и тези на хората, с които имате контакт. Толерантност няма да ви липсва, само че въпреки всичко се наложи да се съобразите и с непознатото мнение, не се дразнете поради това, може би и другите имат право.

Козирог
Имате потребност от сериозна поддръжка, изключително финансова. Творческата ви активност може да се окаже извънредно ползотворна. Бъдете деликатни в случай че работите с машини и принадлежности и не се ядосвайте, в случай че компютъра ви отхвърля от време-на време.

Водолей
Днес ще сте доста приятна компания за другарство и изключително ще ви върви в любовните връзки. Ако се занимавате с креативна активност през днешния ден ще сте по-продуктивни от нормалното, стига да не ви домързява.

Риби
Ще сте загрижени основно за фамилните си каузи. Може да ви се наложи да пътувате в тази връзка. Може да сте малко по-нервни, само че това няма да помогне на по-бързия процес на събитията, тъй че карайте по-спокойно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР