ОвенДнес ще сте изключително чувствителни към емоциите и настроенията на

...
ОвенДнес ще сте изключително чувствителни към емоциите и настроенията на
Коментари Харесай

Пари и късмет за три зодии в неделя

Овен
Днес ще сте извънредно чувствителни към страстите и настроенията на околните си. Все отново обръщайте най-голямо внимание на себе си – потребностите на близките по този начин или другояче са безгранични. Добра концепция е да споделяте фантазиите си с вашите другари, те ще ви дадат скъп съвет.

Телец
Днес моментът е подобаващ да придобиете нещо значимо и ново. Добре би било да отидете на екскурзия с хората от приятелското ви обграждане, даже да поемете самодейност и да организирате барбекю или пикник. Бъдете деликатни с физическата интензивност и се пазете от претоварване.

Близнаци
Днес вършете неща, които в действителност ви вършат щастливи – заложете на обичано занимание и на занимания, които ви носят наслаждение. Добра концепция е да подновите контактите със фамилията си, а в случай че в последно време сте задълбавали в остарели спорове, направете първата крачка.

Рак
Най-добре ще е през днешния ден да помислите за отмора. Правете спапроцедури, даже и вкъщи. Перфектна концепция е да си вземете дълга гореща баня, да се поглезите с отпускаща музика, а след това да почетете хубава книга. Бъдете по-внимателни към здравето си.

Лъв
Днес ще сте изключително любвеобилни и ще изпитвате нужда да покажете на всички ваши близки какъв брой доста ги обичате и държите на тях. Отделете време и за личното си външно и вътрешно развиване. Доверявайте се на интуицията си за персоналните въпроси и каузи.

Дева
Възможно е през днешния ден да се изправите пред фамилни проблеми, които обаче ще се уредят, в случай че и вие деянията податливост да вършиме повече взаимни отстъпки. Може да се окаже, че във връзка с финансите сте били недалновидни и е евентуално да последва къс интервал на парична неустойчивост.

Везни
Ако през днешния ден изпитвате възприятие на незадоволеност, не се впускайте да вършиме покупки. По-скоро насочете погледа си към същински значимите неща, които носят приятност за душата ви. Правете единствено това, което ви кара да се чувствате удобно, не претоварвайте тялото си с непотребен стрес.

Скорпион
Днес ще имате извънредно положително въодушевление. Дори рецензиите на членове на фамилията няма по какъв начин да помрачат жизнерадостното ви чувство за света. Ако през седмицата сте се чувствали изморени и отпаднали, наспете се. Отделете време и за релакс.

Стрелец
Днес оптимизмът ви е превзел през днешния ден и вашите трептения като че ли „ заразяват “ хората към вас. Възможно е да се наложи да помогнете на член на фамилията си да се стимулира, с цел да премине през сложен интервал. Добре е да помогнете и да му/й вдъхнете от увереността, която блика от вас.

Козирог
Намирате се в интервал, през който пренасяте напрежението от професионалния си живот в персоналния. В съкровен проект се отдайте на мира и отмора. Опитайте се през уикенда с половинката си да се оттеглите в оазис – това ще се отрази позитивно на връзката ви.

Водолей
Ако от известно време се сещате постоянно за ваш остарял прочут, с който не сте се чували и виждали скоро, пробвайте се да го откриете и да подновите контактите си – изискванията за това са идеални. Покажете какъв брой е значимо за вас фамилията и прекарайте повече време дружно през днешния ден.

Риби
Днес ще сте изпълнени с възторг и ще сте способни да насърчите всички околни. Свежият метод, който прилагате, и спокойствието, което излъчвате, са заразителни и хората в действителност ще ви се възхищават. Бъдете деликатни, в случай че сте изправени пред избор и не сте стигнали до изрично решение.

Източник edna.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР