Овен Днес някои от плановете ви ще се объркат. Това може

...
Овен
Днес някои от плановете ви ще се объркат. Това може
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за неделя: 17 юли

Овен
Днес някои от проектите ви ще се объркат. Това може да ви сервира прелестен миг за преживяване. Оставете суматохата на страна и му се насладете.
Телец
Посветете деня на фамилните връзки. Има съществени тематики за разискване, които не може да бъдат отлагани повече във времето.
Близнаци
Днес ще срещнете непосредствен другар. Не сравнявайте живота си с неговия. Вие сте постигнали не малко неща и даже не подозирате какъв брой доста са те.
Рак
Днес не оставяйте нещата, такива каквито са щом ви основават неудобства. Мълчаливото ви възмущение няма да докара до нищо съществено.
Лъв
Днес бъдете сигурни в себе си. Само по този начин ще може да убедите останалите в правотата си. Всяко ваше съмнение ще бъде видяно от останалите.
Дева
Днес ще ви бъде предоставена виновна задача. Не е дълъг пътят към неуспеха. Сега нямате никакво време за размотаване.
Везни
Оптимизмът ви през днешния ден няма да има граници. Не очаквайте, обаче, същото от останалите. Няма по какъв начин те да имат вашата сила и заряд. Ще би трябвало да се примирите.
Скорпион
През този ден се пробвайте да прецените деликатно какво бихте изгубили от ваша постъпка. Помислете дали нещата фактически са толкоз зле, колкото наподобяват, само че и не правете взаимни отстъпки със себе си.
Стрелец
Това е ден, в който да се насладите на постигнатото. Може да огледате плодовете на работата ви от всички страни. Посветете на съзерцанието, колкото време желаете.
Козирог
Това е ден, в който да деянията благотворителност. Способността ви да се поставите на мястото на другите ще ви подари с проницателност. Действията ви ще бъдат високо оценени.
Водолей
През този ден може да получите незаслужена рецензия. Въпреки това действието ще задейства желанието ви за предприемането на стъпки към дълго чакана смяна.
Риби
Това е ден, в който да помислите добре какво би трябвало измененията в живота си и да го извършите, колкото се може по-бързо. Самите вие осъзнавате, че повече по този начин не може.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР