ОВЕНДенят ви дарява невероятни възможности за нова работа, за делови

...
ОВЕНДенят ви дарява невероятни възможности за нова работа, за делови
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Невероятни възможности за Овните, привидно непосилна работа за Телците

ОВЕН

Денят ви подарява невероятни благоприятни условия за нова работа, за настоятелен срещи, за вложения, обещаващи ви бърза облага, а също и сантиментална среща. Възползвайте се от всяка една от тях. Въздържайте се от настоятелен пътувания, поради които може да изостанете със служебните си отговорности и да търпите рецензия. В персоналният живот постигате успокоение, скъпи дами, без значение на каква възраст сте. Ако сте несемейни и сте срещнали подобаващ сътрудник, обявете годежа си. Отдайте се на полови удоволствия, които ще ви доставят незабравими мигове, в случай че сте сигурни в възприятията си.

ТЕЛЕЦ

Ще се натоварите с видимо непостижима работа, само че още до края на деня ще сте я приключили. Веднага ще ви платят, а приходите будят завистта на вашите сътрудници. Тези от вас, които са подготвили за автограф контракти за съдействие, да ги прочетат още един път, преди да ги подпишат на идващия ден. Бъдете тактични, в случай че околните ви са позволили неточност в държанието си и са ви засегнали, а вашето женско его е засегнато, тъй като може да е инцидентно и те самите да са обезпокоени. Не си коства да се стига до скандал. Няма за какво да си разваляте настроението.

БЛИЗНАЦИ

Емоцията може да се трансформира в причина за съществени пропуски на работното място. Ако я овладеете триумфът е с вас, само че това зависи единствено от вашето положително предпочитание. Не сядайте зад кормилото и избягвайте разискване на съществени професионални проблеми. Ще сте удовлетворени от деня, в случай че сте търпеливи и виновни към дейностите си. Няма да срещнете схващане в фамилията си поради днешното неявяване от вкъщи, макар че знаят каква е повода – отишли сте да пазарувате, само че след работно време. Претенциите на околните ви ще доведат до скандал. От вас зависи да го избегнете.

РАК

Отдайте се на рутинните си отговорности и не допускайте неуспех поради импулсивни инициативи от ваша страна. Не проявявайте благотворителност към вашите сътрудници и другари. Трудностите ще попречат на желанието ви да се справите със дилемите си на работното място до обед, в случай че се притесните. Очертават се проблеми в персоналните ви връзки поради ваша страна любовна случки, която е излязла на бял свят. Явно се е разприказвала някоя от приятелките ви, която ви завижда. Разправиите с брачния или съкровен сътрудник ще ви донесат единствено разочарования и полово незадоволство.

ЛЪВ

Проведете диалозите на работното място единствено, в случай че сте изцяло уверени в правотата си и във опцията да се справите с предоставените ви служебни задания. Постарайте се да разрешите зараждащите проблеми, като деянията преданост към вашите сътрудници или подчинени. Изпълнени сте с готовност да наложите мнението си непременно, без да се съобразите с желанието на околните си. Отдалечавате ги от себе си и се лишавате от вниманието на колегата си и от потребния и зареждащ ви със сили секс.

ДЕВА

Овладейте прибързаността си и триумфът ще ви споходи още веднъж. Не си коства да го пропилявате поради желанието да надскочите себе си или да се докажете пред вашите сътрудници.  В никакъв случай не жертвайте кариерата си поради напън в профил. Не спорете заядливо, в случай че демонстрират непросветеност. Споделете с околните вашето свободно време вечерта, с цел да ви схванат и да не се сърдят, че сте отпуснати и без предпочитание за диалози. Откажете се от секса, в случай че нямате предпочитание. По-добре е да сте откровени с колегата си.

ВЕЗНИ

Рутинната работа от една страна ви работи на нервите и ви се желае да захвърлите всичко стартирано, само че въпреки това е метод да се справите с всичките си изостанали задания. На работното място положете старания, с цел да завършите дилемите си. Деловите диалози и срещи ще бъдат сполучливи, макар напрежението. Няма причина да не отидете на вечеря с обичания, в случай че сте си я дали обещание авансово, тъй като яда му може да ви пристигна допълнително в този ден. След като се приберете не бързайте да си лягате, а се отдайте на интимни мигове и полови удоволствия.

СКОРПИОН

Ако се занимавате с частен бизнес денят е добър, с цел да внесете ред в счетоводството на вашата компания за първите месеци от годината. Очаквайте доходи, които идват в точния момент, с цел да планирате вложения.  Деловите срещи са сполучливи. Не се отхвърляйте, а ги проведете. Постарайте се вечерта да прекарате повече време с обичаните хора, благи дами. Те страдат поради невъзможността да сте по-често дружно. Сексуалните удоволствия не са на първа позиция вечерта, само че са за предпочитане пред заплахата колегата ви да седне на чашка с сътрудници или другари.

СТРЕЛЕЦ

Планираните пътувания ви носят изгода, в случай че има кой да ви замести на работното място и да ви анулира при неотложни настоятелен срещи, които се постанова да организирате. Успехът ви е сигурен. Отлагането на срещите, в случай че пътувате, на собствен ред води от една страна до изгода вас, а от друга – до разтягане на връзките с вашите сътрудници и настоятелен сътрудници. Вечерта възстановете естетика в връзките си с вашите близки, а също и с възрастните си родственици, в случай че сте се изпокарали поради ваш женски каприз Сексуалните удоволствия ще ви се отразят добре, даже и сте изморени.

КОЗИРОГ

Планираните промени са причина за компликации, само че макар тях бързо и сполучливо ще се справите със дилемите си. Не рискувайте. Откажете се от недомислените инициативи. Не се поддавайте на ласкатели, които целят да ви предизвикат да критикувате вашите началници и да ви основат проблеми на работното място. Нерешени проблеми в фамилията ви се натрапват от сутринта и ще ви наложат да действате извънредно и уверено. За следващ път изпадате в несъгласие с мнението на близки си. Вечерта докажете, че сте подготвени на помирение и възприятията към брачния сътрудник не са се трансформирали.

ВОДОЛЕЙ

Устремени сте към триумф непременно. Бъдете деликатни, не постъпвайте подмолно с вашите сътрудници и близки, в случай че желаете да имате тяхната поддръжка. Късметът не е на ваша страна, а запознанствата могат да ви бъдат потребни, само че и да ви провалят, в случай че са свързани с деловите ви връзки. За да се справите с проблемите в фамилията е добре да си наложите успокоение, скъпи дами, тъй като вашата раздразнителност е причина да спорите и да изисквате. Сексът въобще не е приоритет на интимния ви сътрудник и довечера, тъй като не сте се извинили и нямате желание да го сторите.

РИБИ

Не се доверявайте на непознати хора и не споделяйте проектите си. На работното място триумфът е още веднъж с вас и ви носи самопризнание и уважението на вашите сътрудници. Предпазвайте се от инцидентни запознанства с хора, които желаят да се обвържете с вас в делово съдействие, с цел да не съжалявате по-късно. Не се изненадвайте, в случай че отношението на околните ви се е трансформирало поради ваша нова служебна позиция. Трудно им е да осъзнаят и да повярват, че сте заели по-високо публично състояние и ще сте по-заети, макар че би трябвало да се грижите и за фамилията.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР