Овен Денят предразполага към едно по-разумно поведение от ваша страна, което

...
Овен
Денят предразполага към едно по-разумно поведение от ваша страна, което
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за събота, 25 юни

Овен
Денят подготвя към едно по-разумно държание от ваша страна, което в никакъв случай не ви е в остатък. Вечерта ще бъдете възнаградени за търпението ви.
Телец
Денят ще ви изненада с непредвиден прилив на сила и предпочитание за работа. Ако сте решили, че не ви се стои на едно място – действайте. Вечерта ви чака сантиментална изненада от страна на обичания ви човек.
Близнаци
Денят може да ви върне към спомен или по-скоро предходен опит. Колкото и ексцентрично да ви се вижда потреблението му за решавате на казуса. Опитайте, съвсем несъмнено е, че ще ви свърши работа.
Рак
Тази събота мястото ви е измежду природата. Опитайте се да видите всички красиви неща и да им се насладите напълно. Вечерта избягвайте гледането на тежки филми, изберете си комедия.
Лъв
Денят ще бъде отражение на положението на възприятията и мислите ви. Ще се изненадате какъв брой промени са настъпили у вас през последните седмици. Отсейте ненужното и продължавайте напред.
Дева
Денят ще ви срещне с човек, който ще преобърне визия ви за значима част от живота ви. Не е наложително да приемате напълно мнението му, само че помислете върху това по какъв начин наподобяват нещата от другата позиция.
Везни
Тази събота ще имате потребност от нещо разнообразни. Това е страхотна концепция - използвайте почивния ден, с цел да я осъществите.
Скорпион
Днес е доста значимо да бъдете грижовни към себе си и да прецените кое от отговорностите си може да отложите. На всяка цена си оставете задоволително време за сън.
Стрелец
През този ден е доста значимо да вкарате нещо ново във всекидневието ви. Не се колебайте да сте новатори и да обновите живота си.
Козирог
Това не е ден за доста задания. Още към обяд ще разберете, че не е трябвало да се товарите толкоз доста. Не бързайте да се уговаряте за вечерта.
Водолей
Днес се пробвайте да сте по-търпеливи с другите. Вероятно ще имате среща с родственици и ролята на добър слушател няма да ви се размине. Опитайте се да изслушате индивида до края.
Риби
През този ден може да си позволите повече капризи от нормално. Единственият риск не е да се разглезите прекомерно, а да не се уморите от доста наслаждение. Оставате си време и за отмора.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР