ОВЕН Започвате месеца с много ентусиазъм, но уви повечето неща

...
ОВЕН Започвате месеца с много ентусиазъм, но уви повечето неща
Коментари Харесай

Тези 6 зодии ще са нещастни през АВГУСТ

ОВЕН

Започвате месеца с доста възторг, само че уви множеството неща ще ви вървят с главата надолу. Както във връзките, по този начин и в професионален проект. Всичко ще ви обърква и няма да ви се получават нещата, тъй като няма да успявате да се мобилизирате задоволително.

ТЕЛЕЦ
 ПРОМЯНА в живота на тези 3 зодии през АВГУСТ ПРОМЯНА в живота на тези 3 зодии през АВГУСТ
Август навлиза парещ и безоблачен, с аромат на море, пясък, планина и радостни моменти. По-подходящ миг за промени от лятото няма, а за ня...

Още при започване на месеца ще имате провокации от работно естество. Обвързаните от вас ще стартират да слагат връзката и връзките си под въпрос, а свободните ще се усещат самотни и с липса на шанс.

РАК

Ще ви се наложи да проведете дълго отлаган диалог с обичан човек, който ще остави горчив усет в устата ви, само че е належащ и вие доста добре го знаете. Емоциите от това ще се отразят на коцентрацията на работа и на здравето ви.

ДЕВА

Ще е месец на тествания, по тази причина запретнете ръкави и работете  по-усилено. Нещата няма да са наред и в персонален проект, що се отнася до обич и връзки, само че не забравяйте, че всичко е във вашите ръце и зависи единствено и само от вас.
 4 зодии, за които АВГУСТ ще бъде сложен 4 зодии, за които АВГУСТ ще бъде сложен
Макар и в разгара на лятото, за някои зодиакални знаци този месец ще бъде повече предизвикателство, от колкото премеждие. Вижте кои с...

КОЗИРОГ

Това няма да е месец изпълнен с хубави страсти. В работата нещата няма да се развиват, както ви се желае, а връзките няма да ви се получават, главно тъй като няма да вършиме първата крачка, а това ще кара хората към вас просто да си потеглят.

РИБИ

В сантиментални връзки нещата са несполучливи и изнервящи. Обвързаните ще изпитват напъване в връзките си с хората, а необвързаните ще се оглеждат, само че няма да съумяват да видят никого. Тези, които ще се появяват към вас, няма да са нито по вашия усет, нито на вашето равнище.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР