Овен За днес звездите препоръчват с Вашия любим човек да

...
Овен За днес звездите препоръчват с Вашия любим човек да
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник, 27 февруари 2023 г.

Овен
За през днешния ден звездите предлагат с Вашия обичан човек да обсъдите някоя книга, която е забавна и за двамата, да поговорите за философия или в последна сметка да поиграете на шах. И мозъците ще си раздвижите, и ще се сближите.
Телец
Колкото и да Ви е неприятно, този ден ще бъде обвързван с неподходящо стичане на събитията и загуби. Създалата се обстановка е много комплицирана, и към този момент не можете да бъдете уверени в своите сили. Ако сте по-слаба персона, ще се откажете от своите цели, виждайки многото авторитетни и многочислени недоброжелатели пред себе си. Всъщност не би трябвало да се страхувате да рискувате в името на това, в което вярвате. Например в случай че мислите че Вие и някакъв човек имате шансове да се окажете свъразни с много особени усеща, рискувайте, без да мислите че ще се окажете в неловка обстановка, и му кажете това. Разбира се никой не печели постоянно в Казиното на живота, само че понякога може да се падне джакпота.

Близнаци
Може да разчитате на триумфи, само че вероятно през днешния ден ще са Ви нужни сръчност, комбинативност и богата фикция. Ще съумеете да заобиколите поставените клопки, и по едно и също време с това да създадете трудности по пътя на конкуренцията. За страдание всичко това е обвързвано с колосално нервно напрежение и по тази причина още в средата на деня ще си дадете сметка, че се нуждаете от отмора. Много рискова е непроверената информация - както тази, която популяризират за Вас, по този начин и другата, която Вие получавате. Кажете „ не ” на сплетните, а в случай че е допустимо, не давайте мотив за тях.

Рак
Днес диалогът с Вашия обичан човек може да се окаже доста тежък и няма да донесе наслаждение нито на Вас, нито на него.. Само че той е просто нужен, с цел да можете да приключите с всичко. А и да стигнете до едно значимо и преференциално решение. Бъдете търпеливи и мъжествени.

Лъв
Денят през днешния ден е прекрасен, само че това няма да си проличи от сутринта. Тогава нещата ще падат от ръцете Ви и мъчно ще се справяте с всичко, с което се захванете. Най- значимото, което би трябвало да извършите,е, да не изпускате нервите си. Щом се разсъните, всичко ще завърши. Вслушайте се в своя интуиция, с цел да изберете какво да вършиме. Ако „ напипате ” вярната тенденция, денят в действителност ще бъде прелестен.

Дева
Нищо не може да се направи! В живота съществуват интервали, когато самите условия Ви принуждават да дадете на заден ход и да преустановите постъпателното си развиване в мечтаната посока. Не се огорчавайте: тази пауза вероятно ще се окаже много потребна за Вас: може да Ви принуди да преразгледате личните си възгледи и навици, да зачеркнете от листата с познатите очевидно инцидентните хора, да извършите забравенте обещания, или да се запознаете с формалните документи, свързани с Вашата активност. В професионалната сфера не е изключено да бъдат открити дребни пропуски и да се натъкнете на недовиждане.

Везни
Нетрадиционният метод за решаването на доста типични проблеми, ще Ви помогне да укрепите своята професионална позиция. Днес имате късмет да въведете ред в връзките с деловите сътрудници, да измененията изискванията на съдействие с по-изгодни, както и да уредите новите си връьки. Могат да пораждат компликации от юридически темперамент. Старайте се да не притегляте вниманието на държавните организации. Този ден е доста подобаващ за домашни празници и отмора в компанията на най-близките хора.

Скорпион
Ако нямате повече сили с цел да търпите недостатъцоте на своя обичан човек( а през днешния ден те ще бъдат като на длан ), не си заслужава да взимате преждевременно решение и да си тръгнете, събаряйки всички мостове зад себе си, без да помислите задоволително. По-добре единствено за секунда си представете живота си без този човек. И ръководейки се от своето чувство, вземете решение по какъв начин да се държите по- нататък.

Стрелец
Крайно време е да се избавите от всички тези: „ какво ще стане в случай че... ”, на които сте дали опция да Ви стопират от това, което бихте желали да извършите. Навярно ще се окажете задоволително умни, с цел да поемате единствено обмислен риск. Затова в случай че решите, че е време за бънджи-дъмпинг, за скачане с парашут, или в случай че решите да кажете на своя обичан човек, който е надалеч от Вас, че доста Ви липсва, и в случай че считате това за вярно, постъпете тъкмо по този начин. Не е допустимо да спечелите, в случай че не играете.

Козирог
Днес, още от сутринта, ще Ви е доста нужен Вашия „ вграден ” детектор на нелепостите ” - някои хора прекомерно интензивно ще натрапват на обкръжаващите своите стремежи. Те няма да се стесняват да споделят всичко, което Ви е комфортно, стига единствено това да може да им помогне да се окажат там, където желаят да попаднат, само че в техните думи ще има малко здрав разсъдък. Ще можете да ги подушите от километър, и съответстващо да извършите промяна на своята траектория. С протичането на деня още веднъж ще се окажете във своята буря. Отново ще Ви бъде удобно да бъдете самите себе си, и ще сте подготвени да установите същински връзки с хората.

Водолей
Днес ще бъдете обладани от някакво предпочитание, което, бидейки неизпълнимо, може да Ви изгори, само че не и да Ващето благополучие! Само че не би трябвало да седите със скръстени ръце и да чакате нещо да се случи! Може и да не го дочакате.

Риби
За изглаждане на разногласията и споровете с обичания човек, както в никакъв случай до в този момент ще са Ви нужни старите връзки. Възможно е това да бъдат другари, с които от хиляди години не сте общували, а може и напълно далечни роднини. В този случай всички средства са положителни. За постигане на блажено благоденствие.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР