Овен Вероятно днес ще се ровите в останките от миналото

...
Овен Вероятно днес ще се ровите в останките от миналото
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 10 ЮЛИ

Овен

Вероятно през днешния ден ще се ровите в останките от предишното си през днешния ден, овни. луната се носи през сантименталния рак, насочвайки вниманието ви към незавършен фамилен диалог и всевъзможни неизказани усеща. Настроението обаче се облекчава с игрива, сантиментална атмосфера по-късно, когато луната скача във огнения лъв.

Телец

Важно е да свалите тежестта от гърдите си през днешния ден, телци. Денят е съвършен за списания, терапия или дълбоки диалози с близки другари - всичко, което има за цел да усъвършенства вашето психическо здраве. По-късно луната ще се гмурне в мързеливия лъв, насочвайки фокуса ви към комфорта, дома и фамилията.

Близнаци

Внимавайте с харченето през днешния ден, близнаци. Може да се окаже, че се справяте с непотребния прочувствен стрес, като харчите прекомерно доста пари, които нямате. Днес планетите ще осветят всички въпроси към финансите ви или интимните въпроси, които би трябвало да се подредят. Настроението олеква доста, когато луната прескача в самоизразяващия се лъв.

Рак

Като Рак вие с наслада давате от себе си на нуждаещите се. Съботното небе ви припомня, че с цел да се грижите за другите, вие също би трябвало да получавате грижи! Планетите може да засилят прочувствената драма на фронта с връзките, само че за благополучие влизането на луната в игривия лъв по-късно ще олекоти настроението.

Лъв

Пазете своя вътрешен мир през днешния ден, лъвове. Имате потребност от един ден, прекаран в уединение, като се грижите за вашия вътрешен свят. Противопоставянето на луната с прочувствения плутон може да провокира работен стрес. За благополучие, луната се плъзга във вашия знак по-късно, като ви оказва помощ да се почувствате съживени.

Дева

Лесно е да бъдете разчувствани от задачите си през днешния ден, деви. Планетите се подреждат, засилвайки интензивността към вашите креативен качества. Вместо да се отдавате на драмата, стремете се да оцените какво можете да измененията във вашия метод. По-късно влизането на луната в мързеливия лъв ви предизвиква да си починете.

Везни

Не спирайте в този момент, везни. Готови сте да се справите с нови неща в работната си среда през днешния ден, до момента в който луната минава през съчувствения рак. Може да се сблъскате с някои прочувствени капани. Вероятно ще имате прозрения по отношение на фамилната динамичност и домашната ви среда. За благополучие, влизането на луната в изразителния лъв по-късно усъвършенства.

Скорпион

Излезте отвън зоната си на комфорт, скорпиони. Това е единственият метод да продължите напред и да извършите по-големи стъпки към бъдещите си желания. Ще проведете интензивни, прочувствено тежки диалози. Вместо да се впускате в бурно отдаване на страстите си, поработете, с цел да научите нещо ново.

Стрелец

Продължавайте да движите напред, стрелци. Днес се борите с интензивни и дълбоки страсти, които евентуално ще зародят към вашите интимни връзки. Планетите ви оказват помощ да изчистите мъглата към всички проблеми, свързани с финансите ви или неуредените усеща на личното ви достолепие. По-късно настроението ви ще се приповдигне осезаемо.

Козирог
 Зодии, които ще ви предадат без да им мигне окото Зодии, които ще ви предадат без да им мигне окото
Много хора могат да бъдат лоялни и надеждни, да показват най-хубавите си качества пред своите близки и другари. Но единствено за известно...

Не можете да избягате от значимите елементи по отношение на интимните ви връзки, които Вселената разкрива за вас тази седмица, козирози. Продължавайте да работите, защото повече детайлности излизат нескрито. Планетите разкриват всички скрити проблеми в връзките, които са били “насметени под килима ”. По-късно ще ви се отвори място за уязвимо и интимно шерване на усеща.

Водолей

Отделете силата си за възстановяване на вас самите през днешния ден, водолеи. Намерете способи да постигнете по-здравословен баланс сред работа и персонален живот, които да не ви карат да изпадате в една от двете крайности. Планетите внасят активност във вашата работна среда. Това е съвършен ден, с цел да изчистие всички насъбрани отпадъци и да освежите работното си пространство. По-късно фокусът ви ще е ориентиран към взаимоотношенията.

Риби

Като риб, на вас ви идва от вътрешната страна да сте мечтатели, на които не им би трябвало доста, с цел да се отнесат. Позволете си да вършиме тъкмо това под съботното лятно небе, защото планетите през днешния ден ви предизвикват да се свържете с изобретателната си прочувствена натура. Неудобното опълчване на луната с прочувствения Плутон може да провокира проблеми към вашето възприятие за приобщаване. Влизането на луната в лъв по-късно ще насочи фокуса ви към работата.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР