Овен - Този понеделник се огледайте за нещо ново, което

...
Овен - Този понеделник се огледайте за нещо ново, което
Коментари Харесай

Неочаквани доходи за една зодия, ваканция за друга

Овен - Този понеделник се огледайте за нещо ново, което да вкарате в живота си. Имате потребност от бликам пресен въздух и би трябвало да си я осигурите допустимо най-бързо.

Телец- Днес не се доверявайте на оценката си. Прекалено сте пристрастни и сте склонни да платите доста висока цена, с цел да осъществите желанието си, само че това няма да е най-хубавото за вас.

Близнаци -Денят ще ви даде повече, в сравнение с очаквате. Все отново си установете мярката, с цел да не прекалите с хубавото и да ви остане още за деня.

Рак -Този понеделник ще имате потребност от същинска отмора. Това значи да се отдалечите от всичко познато и да прекарате деня във допустимо най-различна конюнктура.

Лъв -Сега не е време за огромни покупки, изключително за неща, които не са от първа нужда. Скоро ще ви се наложи да си купите нещо по-важно, тъй че задръжте малко.

Дева -Не съдете по другите за себе си. Потъването в мемоари няма да ви донесе нищо положително. Важно е да продължите напред с нов взор върху живота.

Везни- Детството в никакъв случай не си отива от нас и в този момент ще е добре да покажете, че не сте не запомнили невинността на този интервал.

Скорпион- Очаква ви облага от място, което не сте очаквали, че може да получите сходно нещо. Помислете добре дали не изпускате други благоприятни условия за приходи.

Стрелец- Ако през днешния ден получите отвод, това ще е знак, че сте се избавили от нещо рисково, което на пръв взор е изглеждало примамливо. Вземете си поука от случилото се.

Козирог- Денят дава обещание да ви даде утеха. Ако не се задава нищо забавно като задача най-добре оставете нещата по този начин. Не дърпайте дявола за опашката.

Водолей - Ще усетите потребност от уединение. Това може да нарани околните ви. Опитайте се да им обясните нещата оптимално щадящо.

Риби -Последователността е доста значима за триумфа ви. Заглушете воплите на сърцето и следвайте едно по-хладнокръвно държание.

Източник:  Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР