Овен Тази неделя не оставяйте несвършена спешна работа по дома.

...
Овен Тази неделя не оставяйте несвършена спешна работа по дома.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 13 септември

Овен
Тази неделя не оставяйте несвършена незабавна работа по дома. Нещата ще се натрупат и ще ви е по-трудно да се справите по-късно. 
Телец
Днес потърсете подробна информация, в случай че сте решили да купувате техника за дома. Посъветвайте се с хора, които употребяват уреда.
Близнаци
През този ден ви чака изненадващо парично постъпление. Използвайте го, с цел да си осигурите това, за което от дълго време мечтаете.
Рак
През този ден ще получите, изцяло заслужена компенсация. Тя не ви се е дала елементарно. Помнете стъпките си към този триумф.
Лъв
Днес ще може да постигнете неподозирани висоти в постигането на вътрешна естетика. Погрижете се това да се случва по-често.
Дева
Тази неделя не си играйте с огъня. Сега не е моментът да изпробвате нервите на колегата ви. Последиците може да са непредвидими.
Везни
Днес може да преживеете дребен скандал с вашата половика. Поводът ще е повече от нищожен, по тази причина не задълбавайте спора.
Скорпион
Днес ще може да споделите всичко, което ви изтезава с колегата ви. Бъдете откровени и се пробвайте да разберете и другата страна.
Стрелец
Тази неделя ще може се насладите на другарство с правилен другар. Помислете за дребен, само че благ подарък, с който да го изненадате.
Козирог
 6-те зодии, родени със забележителен КЪСМЕТ 6-те зодии, родени със забележителен КЪСМЕТ
Това са зодиите, за които нещата в живота се получават елементарно и не изискват доста старания. Те имат добра кариера, здраве, обич и семейст...
Днес ще може да видите заплетена обстановка от различен ъгъл. Това ще ви помогне да планирате идващите си стъпки.
Водолей
Тази неделя не оставайте вкъщи. Приемете предложение за излизане с другари. Движението ще ви се отрази добре.
Риби
Тази неделя ще сте извънредно дейни в действия, свързани с дома. Все отново не се нагърбвайте да вършиме всичко сами.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР