Овен Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато

...
Овен Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато
Коментари Харесай

Хороскоп за 9 април

Овен
Сега другарството за Вас е доста по-важно, от когато и да било, и Вие, напълно не без съображение, се гордеeте от обстоятелството, че сте израстнали до умен и грижовен съдружник, подготвен постоянно да окаже поддръжка на всички особени хора във Вашия живот. В дадения миг човек, който не Ви е апатичен, претърпява не леки времена, и Вие не знаете какво да извършите. Това чувство на действителността е обикновено, само че напълно не значи, че зарад него би трябвало да се самобичувате. В момента този човек самичък би трябвало да се оправи с всичко. Онова, което може да извършите е, да му дадете ясно да разбере, че постоянно може да разчита на Вас.

Телец
Мобилните телефони са едно от най-големиоте достижения на човечеството в последно твеме! Само че за Вас, Телци, те ще се окажат не средство за връзка, а един тип въже за връзване, защото домашните Ви ежеминутно ще Ви откъсват от работата Ви, с витално значими (по тяхна сметка) неща. Съветът е понякога да не отговаряте на позвъняванията на членовете на фамилията.

Близнаци
Днес на Вашия обичан човек му следва да Ви помогне в някаква не лека работа и той сполучливо ще се оправи с тази не лека задача. А триумфът ще бъде толкоз пагубен, че за Вас ще остане единствено опцията да се удивлявате в бързината му на намиране на решения.

Рак
Имате родственици в чужбина? Това може да значи, че през днешния ден ще получите уведомление отдалече и това, което ще съдържа, може хем да Ви зарадва, хем да Ви учуди и дори озадачи. Преди всимането на решение звездите Ви поучават, да претеглите всички „ за ” и „ срещу ”, с цел да не се окажете по-късно простак. Уверени ли сте, че в чужбина ще Ви оказват помощ?

Лъв
Всичко през този ден ще се подрежда доста сполучливо. Лъвовете ще реализират обилни триумфи, въпреки че на процедура нищо няма да подхващат за тази цел. Ще съумеете да извършите положително усещане на тези, които Ви заобикалят, а от това може да се възползвате, и да реализирате многообещаващи запознанства. Влюбените ги чакат приятни сърпрайзи. Денят е доста подобаващ за сантиментални срещи. Лъвовете, намиращи се в развой на търсене на своята „ половинка ”, е добре да посетят другарските купони, на които са поканени, и тъкмо там може да срещнете приятна персона, която няма да устои пред Вашето обаяние.

Дева
За да усетите през днешния ден нужното Ви ентусиазъм, би трябвало да се върнете в предишното. Спомнете си времето, когато направлението, в което сте се движели, е предизвиквало у Вас възторг. У Вас към момента са се запазили тези искри, само че с цел да ги откриете, би трябвало да търсите по-дълбоко. Това ще Ви отвлече от работата, с която се занимавате в този миг, само че и ще Ви помогне да не се вълнувате. Позвънете на радостен и позитивно надъхан другар, и се върнете към това, което фактически има значение.

Везни
Постарайте се да се настроите на философска вълна. Не би трябвало да пришпорвате събитията, да проявявате неспокойствие и да подтискате обкръжаващите Ви. Забавянията в работата не би трябвало да Ви тормозят. Те няма да Ви попречат да достигнете задачата, в случай че не започнете да нервничите и не допуснете куп неточности. Възможно е превъзмогване на разнообразни отдавнашни различия с деловите сътрудници, които в последна сметка ще схванат, че на Вашето мнение може и би трябвало да се доверят. Неочаквана среща ще Ви накара да се замислите, до какъв брой премислени и правилни са били взетите наскоро от Вас решения, отнасящи се до персоналния Ви живот. Сега е към момента допустимо да обмислите всичко и да се откажете.

Скорпион
От позиция на персоналните връзки този ден е доста комплициран. За доста от представителите на знака той ще бъде обвързван с мъчителни разочарования, и допустимо дори със съществени прочувствени контузии. Отношенията, които до напълно не от дълго време са изглеждали постоянни и предсказуеми, може да донесат забавни и неприятни сърпрайзи, при което напълно ясно ще си дадете сметка, че събитията на този ден са единствено върха на айсберга. Трябва да запазите олимпийско успокоение, тъй като без него ще Ви бъде доста мъчно вярно да реагирате на ставащото. Ще се наложи освен да взимате комплицирани решения, само че и да ги реализирате в живота. Стегнете се!

Стрелец
Ще се наложи да се занимавате с неинтересни, само че доста потребни и нужни неща. За страдание, колкото и да се убеждавате, че поради поставената цел би трябвало да се потрудите, от това ентусиазмът Ви няма да се усили. Може да деянията малко ловкост и да си намерите помощници: след тяхната поява денят внезапно ще стане по-лек и прелестен. В фамилията са вероятни различия, само че въпреки всичко ще съумеете да избегнете кавгите, като на време помирите канещите се да враждуват страни. Миротворческата задача може да Ви накара да забравите личните си ползи, само че това няма да докара до съществени загуби.

Козирог
През днешния ден може да Ви хрумне, да започнете да се оплаквате от отмалялост. Напълно евентуално е, деликатно да Ви изслушат, да си придадат съчувстващ тип и незабавно да Ви помолят, да се заемете с това, да свършите това и да се оправите с еди- кое си нещо. Единствения късмет да си отдъхнете е, да отидете за ден- два на посетители.

Водолей
Много е значимо да се доберете до същността на това, което желаете, и да откриете нужните Ви отговори, само че по едно и също време с това би трябвало да почитате и зоните на комфорт на другите хора. В подтекста на бизнеса хората могат да усещат обострена нужда да пазят своята територия и да не изгарят от предпочитание да създадат Ваше притежание цялата си информация, или пък да Ви позволен до персоналната си територия, в случай че считат, че по този начин си вредят. Нали знаете какво се споделя: по-добре е едната ръка да не знае, какво прави другата, а камо ли, когато се отнася за ползи...

Риби
Въпреки много неприятното стичане на събитията, ще успявате да вървите напред. Тайната на триумфа се крие в вярното избиране на съдружниците. Но независими дейности надали ще донесат предстоящите плодове. Денят е подобаващ за отмора и неофициално другарство. Той дава обещание куп нови запознанства, които ще доведат до приятни, само че не доста съществени връзки. Радвайте и себе си, и другите - през днешния ден това ще Ви се удава, както на никой различен /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР