Овен – Разполагате с достатъчно сила и енергия, за да

...
Овен – Разполагате с достатъчно сила и енергия, за да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – понеделник – 30 май 2022

Овен – Разполагате с задоволително мощ и сила, с цел да се справите сполучливо и с най-сложните неща. Не се опасявайте от компликациите. Ако постоянствате, ще постигнете мечтаните резултати, без значение от събитията.

Телец –Днес с вашето самообладание и самоконтрол ще съумеете да избегнете доста проблеми. Нещата ще се случват по положителния метод. Може да преживеете прелестно събитие. Също има късмет да придобиете неща, които харесвате от дълго време.

Близнаци – Денят ще ви донесе същинско ентусиазъм, защото Луната е във вашия знак. Привличате другите със своя неизменим сексапил и красива усмивка. Можете да се окажете в центъра на вниманието без никакви старания. Вероятни са приятни събития в фамилията, положителни вести по отношение на околните.

Рак – Подходящ ден за фамилни и другарски събирания. Изпитвате специфична потребност да бъдете заобиколени с околните си и да им отдадете внимание и грижа. Някой човек или някое събитие може да ви подтикне да извършите нещо, за което към момента не сте подготвени.

Лъв – Днес за вас е по-лесно от нормално общуването с хората и да установите продуктивни връзки. Неочаквано събитие ще насърчи вашата креативност и неочакваното разкриване на нови качества.

Дева – Това е ден, в който могат да се разкрият нови вероятности и благоприятни условия, ще усетите прилив на свежа сила. Всичко, което е стартирано би трябвало да откри цялост и целокупност. Ако имате нови хрумвания, помислете по какъв начин да ги приложите на процедура, не отлагайте.

Везни – Очаква ви един работлив ден, изключително тези, които се занимават с интелектуален труд. Срещите, диалозите, презентациите, договарянията ще бъдат сполучливи. В общуването ще бъдете нежни и деликатни, тактични и ще притегляте хората с приятните си маниери.

Скорпион –Днес ще има опция бързо да наваксате пропуснатото. Отношенията с близките се развиват сносно. Няма защо да спорите, можете да се насладите на приятна връзка. Вечерта е подобаваща за фамилни и другарски вечери, събития, събирания.

Стрелец – Луната е във вашият партньорски дом, тъй че атмосферата на деня се обрисува да бъде сантиментална. Имате опция да извършите обилни промени в персоналния си живот, само че единствено в случай че предприемете нужните стъпки.

Козирог – Добро време да придвижите своите ползи. Лесно ще вземате финансови решения, защото умеете обективно и ловко да претегляте всички плюсове и минуси. Денят е удобен и за подсилване на брачните и фамилните връзки.

Водолей – Денят ще добави известно неспокойствие и креативност към вас, ще ви даде нужния подтик за осъществяване на концепциите ви. Планетната конюнктура основава удобни условия за осъществяването на от дълго време замисленото.

Риби – Някои от вас доста бързо съумяват да се придвижат напред към поставената цел. Денят дава обещание да бъде удобен за персоналните връзки. Тези, които към момента са свободни, имат огромен късмет да се срещнат с нов човек, в случай че спомагат на събитията.

Съветите на Фортуна

Новолуние в 14:31ч. Слънцето и Луната ще бъдат в съвпад в символ Близнаци. В първият ден на новият лунен месец е сътворен и Адам. Всичко замислено и планувано от вас има огромни шансове да се осъществя, да се въплъти в живота, за това мислете единствено в “нужното направление”, избягвайте черните мисли и неприятните пожелания. Не би трябвало да се предизвиква щета на никого, дори в мислите.

Най-лесният метод да се скъса с неприятните привички е новолунието. То ще ви поддържа във вашите планове. Често неприятните навици са израз на сили без направление, които се нуждаят от вярно ориентиране, с цел да донесат някаква изгода. Неприятните чувства тогава не са толкоз мощни, за това е по-лесно да изоставите навиците, от които желаете да се откажете. Психическата реакция е естествена, а това е изключително значимо. Много е значимо да издържите първите дни. Ако ви е мъчно внезапно да го извършите, последователно намалявайте храната, цигарите или алкохола. В деня на пълнолуние (14.06.) би трябвало да си вземете последно довиждане с тях.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР