Овен Променливо в определени граници ще е настроението ви днес.

...
Овен Променливо в определени граници ще е настроението ви днес.
Коментари Харесай

Хороскоп за 17 юни: Натоварен ден за 3 зодии

Овен
Променливо в избрани граници ще е настроението ви през днешния ден. За много неща имате да помислите, изключително финансови. Важното е да не бързате с решенията.

Телец
Не доста ефикасен ден, по-добре да го употребявате за релаксация. Самоанализите също не са неприятен вид, стига да не изпадате в самосъжаление. Бъдете оптимисти, нали знаете, че постоянно може да е и по-зле.

Близнаци
Добър се обрисува денят за вас, макар дребните неудобства. Бъдете деликатни с разпределянето на финансите, забравете дребните изкушения, за едрите ще ви е по-лесно.

Рак
Не е лек този ден за вас. Ще срещнете проблеми в развиването на това, което сте почнали, само че това са компликациите при реализацията на нещата, тъй че не се ядосвайте авансово.

Лъв
Интересен ден. Хубав за пътувания и метафизичен диалози, за взор напред в бъдещето. Разбира се ще е значимо ида свършите нещо потребно, другояче няма да намерите мира.

Дева
Ще чувствате някакво изключително, необяснимо напрежение към себе си. Това не е мотив за терзание, а в противен случай - за деяние. Важното е да знаете какво желаете и да не нагнетявате събитията.

Везни
Ден за шерване и заедност. Юни е чудноват, прелестен и благополучен, когато намерите общ език с индивида до себе си. За задачата първо би трябвало да приемете другия и неговите разлики. Готови ли сте на това?

Скорпион
От липса на задължения не можете да се оплачете. Важното е да имате проект за деяние и да го следвате. Бъдете съсредоточени и философствайте по-малко.

Стрелец
Може да се чувствате доста натоварени със задания през днешния ден. Активните дейности би трябвало да са от ваша страна. Проявете повече самообладание и деловитост.

Козирог
Днес мъчно ще ви свърта на едно място и е най-добре да си намерите някоя по-подвижна работа, другояче ще пощръклеете. Ще се наложи да поговорите с много хора, въпреки че малко от диалозите ще ви останат в мозъка. Май е добре да си записвате по-важните неща.

Водолей
Очаква ви един мощно енергетизиран ден, от вас зависи по какъв начин ще приложите всички сили, които ви тресат. По-добре ги канализирайте за привършване на към този момент започнатото, в сравнение с да стигате до спорове.

Риби
На пръв взор муден и лежерен ден, само че все нещо ще се случва, изключително следобяд. Ще се наложи да огреете на няколко места по едно и също време, да давате препоръки, информация, да пътувате. Със сигурност няма да ви е скучно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР