Тотнъм трябва да се вдигне за дербито на Северен Лондон

...
Тотнъм трябва да се вдигне за дербито на Северен Лондон
Коментари Харесай

Kапитанът на Тотнъм с призив към съотборниците си: Трябва да сме готови за Арсенал!

Тотнъм би трябвало да се вдигне за дербито на Северен Лондон против Арсенал след тежката загуба от Нюкасъл с 0:4, прикани капитанът на " шпорите " Хюн-мин Сон, представен от Ройтерс.

Тимът имаше двуседмична пауза след тежкото проваляне в Нюкасъл на 13 април и Сон прикани за заслужен отговор против тима на Микел Артета в неделя.
 Тотнъм желае да се раздели с трансферно отчаяние
Тотнъм желае да се раздели с трансферно отчаяние

Не съумя да се потвърди

" Артилеристите " знаят, че всичко друго с изключение на победа против противниците им ще утежни доста възможностите в битката им за шампионската купа в Англия. В момента отборът е водач в класирането единствено с точка повече от първенеца Манчестър Сити, който обаче има и мач по-малко.

" Трябва да сме подготвени. Беше неприемлив резултат и показване против Нюкасъл, в това число и от мен ", сподели Сон пред английските медии. " Като тим приказваме доста за мача с Арсенал. Всеки знае, че би трябвало да се вдигнем ", добави той.

" Това е в действителност добър мач, с цел да се надигнем и мотивацията ни ще бъде още по-голяма спрямо другите мачове, тъй че би трябвало да наложим стила си на игра. Няма подозрение, че можем да спечелим. Знаем какво значи този мач за клуба и за почитателите. Така че сме готови за мача ", съобщи Сон.

След Арсенал Тотнъм ще гостува на Челси и Ливърпул за състезание. Отборът на Анге Постекоглу е на пето място в класирането с 60 точки, като е изиграл два мача по-малко от четвъртия Астън Вила, който има 66 точки.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР