Овен През този ден звездите препоръчват да поиграете на някаква

...
Овен През този ден звездите препоръчват да поиграете на някаква
Коментари Харесай

Хороскоп за 5 септември: Тежки часове за 4 зодии

Овен
През този ден звездите предлагат да поиграете на някаква интелектуална игра, да вземем за пример шахмат или преферанс. При това най-важното ще бъде не успеха, а присъединяване. Не е нужно да потвърждавате, че сте по-умни, а просто би трябвало да наблегнете Вашите общи цели и замисли.

Телец
Резултатът от Вашите старания ще бъде много непретенциозен, в случай че не се откажете от обичайните си способи на реализиране на мечтаното. Трябва да експериментирате и импровизирате, и единствено следователно може да разчитате на някакви изключителни триумфи. Не е желателно да употребявате този ден за търсене на нови съдружници и другари. Много елементарно може да изпаднете в илюзия, а от това недоброжелателите биха се възползвали на драго сърце. Желателно е да се въздържате от развлечения, свързани с огромни разноски: увличайки се в търсенето на мощни чувства, рискувате да останете с дребни пари.

Близнаци
Трудолюбието Ви е почтено за най-високи похвали, а и Вие чудесно умеете да запазите успокоение дори и в стресови условия. Затова сте си заслужили правото да прекъснете работата си не за дълго, или да си извършите дребна отмора, и то - тъкмо в този момент. След като настойчиво сте се изкачвали на тази планина, е пристигнало време да спрете и да се полюбувате на пейзажа, който към този момент е останал зад тила Ви. Ще бъдете прелестно учудени от това, какъв брой доста сте съумели да преминете. Не е допустимо да се радвате от сърце на своите триумфи, в случай че от самото начало сте заети от подчинение на нови върхове.

Рак
Уредете си за през днешния ден сантиментална среща със своя обичан човек, в някое красиво и уютно местенце. Нека Вашата среща премине сантиментално, топло и радостно.... Съвсем като при започване на Вашата обич. Или тази среща ще стане нейно начало?...

Лъв
Удачен ден за имащите матримониални проекти – огромна е вероятността през днешния ден да достигнете на това почтено занятие незабравим триумф. Току-виж – и сватбата се оказала в близко бъдеще...

Дева
Днес индивидът, който от толкоз от дълго време си харесвате, напълно ненадейно ще Ви обърне внимание и в случай че не се тормози, ще Ви предложения на среща. Много е значимо, и Вие да не се притесните и да не изпуснете своя късмет. Впрочем, пригответе се за отчаяние: изцяло допустимо е, обектът на Вашите дълги въздишки да не се окаже толкоз извънреден, както Ви се е коствало.

Везни
Денят е напълно подобаващ за цялостно разформироване. Прекарайте го по този начин, както Ви подсказва вътрешния глас. Не обръщайте внимание на непознатите препоръки. Интересите на децата, приятелите и роднините съвсем от самото начало ще съответстват с Вашите лични. Затова е малко евентуално да останете сами. Ако се чувствате изтощени, позволете си по-дълъг (от обикновено) сън, намалете физическото си натоварване или изобщо се откажете от него. Може да се усили ползата Ви към логиката на психиката, музиката или нетрадиционните занаяти, или към медитативната процедура.

Скорпион
Постарайте се, да се настроите за позитивни страсти, въпреки че е допустимо, да усетите, че губите сили, или пък припадък на неприятно въодушевление. Вероятни са прочувствени компликации в фамилията и с тези, които обичате. Показните разноски за удоволствия, могат да провокират финансови усложнения.

Стрелец
Възможни са съществени загуби и не на смешка проблеми. Със своята нормална сила доста мъчно ще можете да се противопоставите на нападките на недоброжелателите, заради което няма да Ви е непотребна поддръжка. Проверените съдружници няма да Ви окажат помощ, само че ще Ви зарадва доста обстоятелството, че на Ваша страна ненадейно ще застане доста авторитетен човек. Напрегнатост, чиито генезис и аргументи не да са ясни, ще участват в персоналните връзки и ще разрушават тяхната естетика. Ако бъдете по-внимателни, вероятно ще си дадете сметка, какво тъкмо нервира околните Ви.

Козирог
Днес не би трябвало да се доверявате на първото усещане, което ще Ви направи индивидът, опитващ се да се добере до Вашето разположение. Поизчакайте, до момента в който благосклонността или антипатията дефинитивно се оформят, и тогава вземете решение какво ще бъде по нататъшното Ви държание.

Водолей
Любовта Ви през днешния ден ще помогне на Вашия обичан човек да се промени към по-добро, и то - напълно очевидно. Само че след известно време може доста да съжалява за това, че Ви е послушал и е решил да се трансформира. Не забравяйте, че силата на деяние има равна и противоположно ориентирана мощ на противопоставяне.

Риби
Ще се наложи да се заемете с решение на финансови проблеми, и то - освен със своите лични. Хората, нуждаещи се от Вашата помощ ще се окажат ненадейно доста и няма да е толкоз елементарно да подкрепите всеки. Добре би било, в случай че умеете да казвате през днешния ден „ не” общително и твърдо. Но денят е подобаващ за присъединяване в всемирски мероприятия. Не се опасявайте да притегляте вниманието и да сте на показ. На близките вършиме извънредно положително усещане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР