Овен През този ден всяка промяна на изражението на лицето

...
Овен През този ден всяка промяна на изражението на лицето
Коментари Харесай

Хороскоп за сряда, 15 февруари 2023 г.

Овен
През този ден всяка смяна на изражението на лицето на Вашата половинка ще тълкувате като някакво отчаяние и отегчение, дистанцията от които до раздялата е единствено една крачка. Ако тълкувате нещата по тъкмо подобен метод, безусловно това ще се случи – рано или късно.Може би е по-добре да не се занимавате с провокация?
Телец
Готови сте за нововъведения и за промени в живота. Подходящото въодушевление ще Ви помогне да постигнете триумфи бързо и без непотребни старания. Денят е доста подобаващ. За да застанете на чело на колектив от съидейници: способни сте да водите хората след себе си и да ги вдъхновявате за деяние. Много радостни да се срещанат с Вас ще бъдат остарели другари или родственици, които от дълго време не сте виждали. Подходящ ден за възобновяване или подсилване на връзките, както и за оправяне на връзките след счепкване. Нито на работата, нито в къщи, престижът Ви се подлага на подозрение.

Близнаци
Денят ще Ви зарадва с вести, свързани с финанси. Може да разчитате на повишение на заплатата, или на приемане на награди. На някои представители на знака ще бъде дадена опция, с цел да получат спомагателна работа. Не е изключено и покачване в служба, само че за задачата би трябвало да прибегнете до ловкост. Работата ще бъде толкоз доста, че за другарство с околните, както и за отмора, време няма да има. През днешния ден ще сте склонни да жертвате плануваните развлечения зарад потребни занимания, което доста ще зарадва по-възрастните роднии, само че ще огорчи приятелите.

Рак
Забавлявате се с новия трик? Възможно е в главата Ви да витаят мисли за пътешествия или за завършения от различен темперамент. Ако е по този начин, не жалете време за търсене на информация. Може да откриете договорка, отстъпка или друго предложение с стеснен период на деяние, което да Ви тласне напред. Много е значимо в този момент да обръщате внимание на всички свои мисли, да ги „ претегляте ” и да се отнасяте към тях съществено. Подсъзнанието Ви подсказва някои неща, и би трябвало да се вслушвате по-внимателно, в сравнение с го вършиме в този момент.

Лъв
Няма никаква изгода от това, в случай че единствено говорите, а нищо не вършиме. Така че престанете единствено да разказвате, че бихте желали да видите себе си в ролята на артист, актьор или човек, заемещ висока служба във Вашата компания, а се заемейте за работа! Нанерете мято, на което бихте желали да се деянията. Не сте уверени, че в този момент е най-подходящото време? Какво пък - тогава изберете най-подходящия по Ваше мнение миг, и се зарадвайте, като видите по какъв начин добре се подрежда всичко.

Дева
Днес ще бъдете настроени за хармонични връзки с околните хора. Може да деянията интерескъм обичания човек и да започнете диалог за фантазиите, желанията и проектите. На работата ще можете да вникнете в същността на нещата и да видите скритите претекстове в активността на сътрудниците. Излизанията пред огромна публика ще преминат добре, а вечерта е за предпочитане да избягвате спорове с околните хора.

Везни
Днес в връзките с обичания Ви човек ще се случи нещо неразбираемо, необяснимо и необичайно, което никаква логичност - нито мъжка, нито женска, няма да може да разбере. Затова ще се наложи да действате като на сляпо и да намерите излаз от обстановката опипом, или... по миризмата.

Скорпион
Днешният ден ще премине без загуби, в случай че деянията нерешителност и не се намесвате във всички афери и случки, в които Ви предложат. Да се рискува е извънредно нежелателно. Вероятността (ако би трябвало да сме точни), нещата за Вас да се подредят оптимално, е меко казано минимална. Пред новите инициативи във всяка област е по-добре да предпочетете тестваните с времето неща. Възможни са дребни контузии. Бъдете внимателни по време на разходка и работа с остри принадлежности. Ако заминавате на пътешестване, вземете със себе си повече пари, тъй като пътните разноски ще се окажат доста по-големи.

Стрелец
През целия ден ще бъдете привлечени от някаква загадъчност. От сутринта ще се стремите да не стават дейностите Ви обществено притежание. Не че няма да имате предпочитание да споделите с другари, само че няма да започнете да разгласявате концепциите си за всичко и пред всички. През втората половина на деня ще Ви се прииска, да скриете от страничните хора своите усеща, усещания, благосклонности и прекарвания. Не е изключена загадка любовна среща, или присъединяване във финансова спекулация.

Козирог
Препоръката на звездите за този ден е, да бъдете сдържани в изявленията си. Днес ще сте склонни към безапелационни съждения и малко ще Ви е грижа, ще са признати ли те, и ще бъдат ли приятни за заобикалящите. Споровете ще пораждат поради същински дреболии, само че може да се трансфорат в съществени спорове, в случай че не деянията успокоение и миролюбие. Денят не е подобаващ за разлъка със солидна сума пари, и по тази причина е по-добре да отложите огромните придобивки. Не са изключени и дарове – включително и скъпи, които вероятно доста ще Ви зарадват.

Водолей
На всички в близост дълго сте разказвали, че се каните да измененията доста неща в живота си – не е учудващо, че те стартират да се интересуват, за какво досега нищо не се случва. Преди да стартират сплетните, използвайте своите благоприятни условия и си изяснете, какъв брой пари ще са Ви нужни, с цел да реализирате своите проекти. Разбира се, ще се наложи нещо да рискувате, както става нормално, само че въпреки всичко се концентрирайте и започвайте да действате. Колкото повече са рисковете, толкоз повече са премиите. Семейните отговорности може да Ви се сторят непотребни, само че в случай че се заемет с тях, ще откриете за себе си доста нови и забавни неща.

Риби
Безпокойството няма да Ви донесе напълно никаква изгода, и по тази причина неотложно би трябвало да спрете. Губите душевни сили за занятие, което по никакъв метод няма да промени обстановката към по-добро, само че ще ограничи опцията Ви съответно да реагирате във връзка с обекта на паника. Ако става въпрос за работа, обич, семейство, Вашето здраве или различен значим аспект в живота Ви, направете си услуга и самоуверено погледнете казуса в лицето. Колкото по-рано го извършите, толкоз по-скоро ще успехите този Дракон, и ще се почувствате по-добре. Бъдете градивни!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР