Овен През този ден едва ли ще се появи нещо

...
Овен През този ден едва ли ще се появи нещо
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 30 септември

Овен
През този ден надали ще се появи нещо забавно на хоризонта. Това обаче не значи, че би трябвало да предизвиквате Съдбата и да си създавате непотребни компликации. Ако ви е толкоз скучно – започнете нова книга.
Телец
Емоционалното ви положение ще се разграничава от работното въодушевление, което би трябвало да имате като за работен ден. Опитайте се да не се вглъбявате прекомерно доста в себе си, защото ще имате значими служебни въпроси за решение.
Близнаци
Този понеделник е превъзходен ден за пускане на нови планове, които сте замислили преди. Това ще е сериозна крачка в подобряването на финансовото ви положение, тъй че не жалете сили.
Рак
През този ден намерете време да се разноските измежду природата. Изберете си действия, които ще ви разрешават повече придвижване на открито. Общуването с нови хора ще ви разсее от мислите, които се пробват да се настанят в главата ви.
Лъв
Каквото и да вършиме през днешния ден е добре да го обсъдите с вашите близки. Те няма да ви пречат, само че ще ви дадат скъпи препоръки. Не си мислете, че по този метод ще загубите самостоятелността си.
Дева
Този понеделник е началото на нов интервал за вас. Съберете всички позитиви, които сте събрали досега и ги използвайте ловко. Не се питайте дали ви стига. Имате да наваксвате доста благополучие.
Везни
Това, което ще ви помогне в първия ден от работната седмица ще са спонтанните решения и ексцентричните подходи. Не се тормозете да експериментирате и не позволявайте на други да ви отклоняват от пътя и решенията ви.
Скорпион
Сега не е време за смяна в метода ви на живот. Опитайте се да бъдете по-рационални. В прочувствено отношение не сте доста постоянни, по тази причина гледайте непрестанно да сте заети и не изоставяйте никое от отговорностите ви.
Стрелец
Този понеделник не е подобаващ за пътувания. Може би ще получите забавно предложение за промяна на работата. Ако звучи прекомерно прим
Козирог 
Този понеделник ще е ден, в който доста ясно ще осъзнавате какво тъкмо желаете. Не се опасявайте да допуснете някоя и друга егоистична мисъл и никога не позволявайте да изпитвате виновност поради това. Сами сте господари на живота си.
Водолей
Този понеделник ще получите една от най-хубавите вести в живота ви. Единственото изискване е да не се възгордявате прекомерно и да не разтръбявате на целия свят щастието си. Помнете, че то обича тишината.
Риби
През този ден е добре да си повтаряте, че задачата на трудностите е да ни каляват и вършат по –силни. Вие сте изцяло способни да се справите с това, което се изпречи на пътя ви. Не се съмнявайте даже за секунда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР