Овен През тази седмица не се затваряйте в себе си.

...
Овен През тази седмица не се затваряйте в себе си.
Коментари Харесай

Седмичен любовен хороскоп за 28 август-3 септември

Овен
През тази седмица не се затваряйте в себе си. Това сигурно няма да се отрази добре на връзката ви. Проблемите се вземат решение с разговор и подготвеност да подобен. Не подценявайте колегата си. Той има много положителни хрумвания за това по какъв начин да разнообразите всекидневието си и да извършите връзката си по-интересна и качествена.
Телец
През тази седмица може да имате някои несъгласия с партьора ви. Той или тя като че ли е окупирал процеса на взимане на решения във връзката ви. Помислете дали не сте се отдръпнали от тази отговорност преди да се сърдите. Направете първите крачки към смяната деликатно и с приятни оферти за прекарването на почивните дни.
Близнаци
През тази седмица ви чакат срещи с забавни хора, които може да внесат дисбаланс в връзките ви с непрекъснатия сътрудник. Онези от вас, които са независими ще имат огромен избор за нашарване на последните дни от лятото. Все отново си поставете някакви спирачки, тъй като може да се объркате от толкоз доста оферти и най-после да останете сами.
Рак
През тази седмица би трябвало да вземете значимо решение, обвързвано с връзката ви. Ако обстановката не ви удовлетворява, не трябва да мълчите за това. Все отново не очаквайте, че всичко ще се развие по наична, по който си го представяте. Ще се наложи да извършите някои отстъпки и да приемете част от изискванията на другата страна.
Лъв
През тази седмица ще се наложи да поемете по-голямата част от отговорностите вкъщи. Има и такива моменти и не си мислете, че това е наклонност. Проявете повече схващане и самообладание към колегата ви, който сега се нуждае от отмора. Много скоро ще си размените функциите.
Дева
През тази седмица не позволявайте на съмненията да хвърлят сянка върху връзките ви с обичания човек. Причини за неодобрение постоянно може да се намерят, само че това ли е задачата на връзката ви? Опитайте се да обръщате внимание на същински значимите неща, които са в естетика сред вас. Мнозина биха желали да са на ваше място.
Везни
Тази седмица ще е доста благопрятен интервал за това да уредите разликите посред ви. И двамата сте доброжелателни и подготвени за отстъпки. Може да се окаже, че няма потребност да се вършат взаимни отстъпки. Помислете за един сантиментален уикенд, с цел да отпразнувате разбирателството посред ви.
Скорпион
Седмицата ще е тестване за връзките с обичания ви човек. Понякога ще си мислите, че преднамерено избира точно тези оферти, които най-вече ви ядосват. Истината е, че сте станали малко апатични. Опитайте се да си визиите, че концепциите са ваши, с цел да намалите напрежението. Усмихвайте се повече. И прегръщайте.
Стрелец
Тази седмица може да бъде забавна и „ безаварийна “ за връзките ви в случай че я извършите със събития. Посете, колкото се може повече мероприятия – изложения, концерти, надпревари. Новите прекарвания и усещания ще дадат доста тематики са диалог сред вас с колегата ви.
Козирог
Нищо не е толкоз черно, колкото ви се коства, а и не забравяйте, че най-тъмно е преди изгрев. Щом има обич посред ви всеки проблем може да бъде позволен. Придържайте се към правилото да не допускате интервенция на трети лица във връзката ви. Понякога и най-добронамереният съвет може да се окаже гибелен за връзките.
Водолей
През тази седмица ще имате неизменима поддръжка от страна на колегата ви. Не се тормозете да споделите с него най-големите си терзания. Искреността ви ще го трогне. Заедно ще намерите най-правилното решение, не се съмнявайте в това. Някои представители на знака ги чака предложение за брак.
Риби
През тази седмица у вас ще се разсънят някои забравени гении. Не се колебайте да зарадвате колегата си с нещо, което сте напарвили със личните си ръце. Малко повече романтика няма да навреди на връзките ви. Бъдете себе си и доближете връзката си още повече към една същинска приказка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР