Овен Първата седмица на Новата година ще започне с пълна

...
Овен Първата седмица на Новата година ще започне с пълна
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 1-7 януари

Овен
Първата седмица на Новата година ще стартира с цялостна пара. Няма да имате доста време да пригаждане, тъй че не прекалявайте с празнуването. Така ще пощадите организма си и ще сте подготвени да посрещнете провокациите, които са ви приготвили. Във вторник си спомнете, че една добра дума може да ви спести изкачването на доста планини. Не се колебайте да методите доброжелателно в длъжностен спор.
Телец
През първата седмица на годината може да си позволите малко повече отдих. Нека преходът от празниците към работния темп бъде равномерен, с цел да не стресирате духа и тялото си. Чудесата се случват и отвън празничния интервал и вие ще бъдете едни от щастливците, които ще го схванат и усетят в живота си. В средата на седмицата може да получите забавно служебно предложение. Ако ви е омръзнал покоят – включете се с всичките си умения.
Близнаци
Започнете седмицата интензивно. Докато останалите към момента се настройват за работа издебнете момента да заемете преференциална позиция. Категоричната ви позиция по основни въпроси няма да разреши на отсрещната страна да се опита да ви манипулира. Опитайте се колкото се може по-бързо да официализирате контрактуваното. В персонален проект дайте повече независимост на половинката си. Доверието ви ще бъде възнаградено.
Рак
През тази седмица е добре да сдържате страстите си. Ако сте прекомерно разпилени може да изпуснете основна облага или полза. Периодът крие своите изненади и е желателно да не пропускате положителните благоприятни условия. В сряда и четвъртък следете и за усложняване на неща, на които възлагате огромни очаквания. Някой може да се опита да извърши незабележима смяна в живота ви, без вашето единодушие. Вслушайте се в препоръките, даже най-странните и непредвидените. В петък по забавен метод можете да получите ключ към интересуваща ви обстановка. Действията ви в любовната сфера могат да повлияят на събитията.
Лъв
В първите дни от работната седмица в връзките ви с сътрудници и другари може да настъпи комплициране или да откриете по-изтънчени елементи в действителността или смисъла на връзките. Ако в персонален проект нещо прекомерно ви тревожи, оставете го да се проясни по-добре, преди да предприемете дейности. В края на седмицата обръщайте внимание на всички външни сигнали – те ще ви насочват към значимите неща. Събитията може да се случват интензивно и да ви оставят без мирис, дайте си време да се окопитите. В персоналните връзки изключете самоконтрола и следвайте сърцето си.Това важи най-много за почивните дни.
Дева
Първата седмица от Новата година събитията ще основат за вас нужда от избор сред няколко разновидността за решаването на въпрос, който стои сред вас и колегата ви. Бъдете реалисти, само че се придържайте към моралните правила. В средата на седмицата действайте ясно и стимулирано, с цел да не се окажете неподготвени. Ограничете се в най-важното и нужното и не позволявайте някой да ви се меси. В близко време събитията ще се извърнат във ваша изгода и ще ви дават повече пространство за дишане. Необходимо е да сте нащрек и да не си създавате спомагателни компликации.
Везни
Това е съвършен интервал за възобновяване на салдото в персоналните връзки. През тези дни може да постигнете своето в развиването на връзката ви. Празничните дни са обърнали внимание на колегата ви на вашите позитивни качества, тъй че използвайте дипломатични способи, с цел да го убедите в правотата си. Бъдете почтени и ясни. Задкулисните дейности няма да доведат до дълготраен резултат.
Скорпион
Първите дни на Новата година сигурно ще бъдат прелестно за вас време, което е належащо да извършите с незабравими усещания. Направете по този начин, че да сте измежду хора, в които можете да намерите съдружници и сътрудници за напредване на плановете си. Можете да очаквате специфични сигнали на внимание и в персоналните връзки. Ако запазите високата продуктивност, ще можете да свършите доста потребни неща даже през почивните дни. Не се колебайте да си поставяте задания, които да ви оказват помощ в разчистването на пространството за нововъведения в бъдеще.
Стрелец
Успехът ви при започване на годината зависи единствено от вас. Спазвайте разпоредбите на играта и никой няма да може да застане на пътя ви или в случай че се опита доста бързо ще се отмести, с цел да ви направи път. В персонален проект може да бъдете притиснати да извършите избор. Няма да имате доста време за решение, тъй че следвайте инстинкта и интуицията си, само че не се подавайте на страха. За същинските неща се желае повече кураж и отговорност.
Козирог
Седмицата ще ви завари в забележителен работен дух. Много е значимо да си поставите действителни цели, с цел да не се разочаровате. Съществува риск да се откажете, заради съществено затруднение. Всъщност отстраняването му ще бъде доста по-лесно, в сравнение с си мислите. В последния миг ще получите помощ от ваш другар, само че това ще стане с помощта на интензивността ви, тъй че не спирайте да работите. През почивните дни се пазете от настинка.
Водолей
Посветете тази седмица на духовното си развиване. Подарете си няколко дни и нощи, отдадени на нови книги или филми. Душата ви търси утеха и това е методът да ѝ го дадете. Действията ви може да привлекат вниманието на доста сериозен и скъп човек. Възможно е да положите началото на сериозна връзка или другарство. Периодът е добър за промяна на имиджа.
Риби
Седмицата ще бъде непредсказуема. Плановете са непотребни, защото събитията ще се развиват прекомерно бързо. Няма смисъл да се ядосвате за каквото и да било, защото няма да може да влияете върху събитията. Положителното отношение към протичащото се ще ви помогне да се адаптирате по-лесно. Планирайте деен отдих през почивните дни, най-добре някъде измежду природата.


Етикети:
Предишна Случайна вест Следваща ОЩЕ ОТ Любопитно  Нова година идва по друго време в другите страни Нова година идва по друго време в другите страни  Месечен хороскоп за януари 2018 година Месечен хороскоп за януари 2018 година  Дневен хороскоп за 31 декември Дневен хороскоп за 31 декември  За 2018-та си обещай да не разрешаваш да разрушават сърцето ти За 2018-та си обещай да не разрешаваш да разрушават сърцето ти  Дневен хороскоп за 30 декември Дневен хороскоп за 30 декември Интервю Още Кметът на Левски: Договорът за саниране е доста съществено заработен подарък
Любка Александрова е кмет на община Левски от 2011 година Възпит...
Кметът на Мадан: Нямаме заеми и задължения, а общинската ни болница Светослав Георгиев, хотел " Маринела ": Посрещаме европредседателст Победителите в " Сграда на годината ": София има потребност от същински Кметът на Свиленград: Никога не сме имали финансови проблеми, защ коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Светът през 2017 година: Русия
Национален митинг в над 90 града в Русия е плануван за 28 януари – това е една от последните вести от 2017 година, обвързвана със...
Австралия е била в бойна подготвеност поради... Самолет кацна наложително в София поради... Димов от Банско: Общината почва да прави п... И съдът не пусна Навални на избори, ще има... НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Дневен хороскоп за 31 декември
Овен През този ден най-хубавото, което може да извършите за себе си е да помислите за личния ви комфорт. Очакват ви запознанства с...
Новините: Най-важното за деня, 30 декември Изключени са 3 и 4 реактор на АЕЦ " Козлоду... Месечен хороскоп за януари 2018 година Заложническа драма в Украйна, заловиха зап... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Павлова има вяра, че имало клеймо върху Бъл...
Няма сменена действителност, не можем да я променим. Върху България има клеймо. Така министърът по въпросите на европредседателството Лилян...
Борисов и Вучич си пожелаха още просперите... Истинският скандал 8,5 млн. задгранични туристи са посетили... Българите чакат повече стопански мъчно...  www.expert.bg  15 съответни новогодишни решения, които в действителност ще спазите 15 съответни новогодишни решения, които...  Топ 10 на най-харесваните филми за 2017 година Топ 10 на най-харесваните филми за 2017...  Светослав Георгиев, хотел Светослав Георгиев, хотел " Маринела ": По...  11 употребявани от всички ни движимости, които скоро ще изчезнат напълно 11 употребявани от всички ни движимости, които с...  www.iwoman.bg  Годишен хороскоп за 2018 - Риби Годишен хороскоп за 2018 - Риби  Нещо МАГИЧЕСКО в хороскопа за 31 декември Нещо МАГИЧЕСКО в хороскопа за 31 декемвр...  Годишен хороскоп за 2018 - Водолей Годишен хороскоп за 2018 - Водолей  Да тичаме дружно на 1-ви януари Да тичаме дружно на 1-ви януари  http://www.sportlive.bg  Салах може да пропусне мача с Бърнли поради травма Салах може да пропусне мача с Бърнли зар...  Барселона отново изглупя - Реал Мадрид им отмъква звезда Барселона отново изглупя - Реал Мадрид им о...  Моуриньо разгласи положението на Лукаку и какъв брой ще почива Моуриньо разгласи положението на Лукаку и к...  15 обстоятелството за сър Алекс в деня на рождения му ден! 15 обстоятелството за сър Алекс в деня на рождения... Интервю Още Кметът на Левски: Договорът за саниране е доста съществено заработен подарък
Любка Александрова е кмет на община Левски от 2011 година Възпит...
Кметът на Мадан: Нямаме заеми и задължения, а общинската ни болница Светослав Георгиев, хотел " Маринела ": Посрещаме европредседателст Победителите в " Сграда на годината ": София има потребност от същински Кметът на Свиленград: Никога не сме имали финансови проблеми, защ Нови Най-четени Най-коментирани Седмичен хороскоп за 1-7 януари... 27 0 Патриарх Неофит насочи поздрава си за Нова година... 39 0 Нова година идва по друго време в другите страни... 116 0 Масов арест в Турция на обвинени за атентат по Нова година... 136 0
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР