Овен Овните ще се радват на значителни успехи , благодарение

...
Овен Овните ще се радват на значителни успехи , благодарение
Коментари Харесай

Хороскоп за 4 април: Огромни проблеми ще преследват три зодии днес

Овен
Овните ще се радват на обилни триумфи, с помощта на своето омагьосване, на което през този ден ще е мъчно да се устои. Представителите на знака няма да изтърван опцията да флиртуват, и дори в най-официалната конюнктура ще намерят метод да покажат своята прелест. Факт е, че да се беседва с Вас не е допустимо, само че това не смущава никого. Денят е обвързван с удачни покупки: може да се снабдите с куп хубави неща, като за задачата похарчите много незначителна сума. Не забравяйте и своите близки: през днешния ден можете да им купите отлични дарове.

Телец
Днес може да подлудите всички в къщи и да го изкарате из нерви, заформяйки една „ сладка” истерийка, обвързвана с мистериозното изгубване на нещо доста значимо. Почакайте с разгръщането на толкоз дейна активност, погледнете в чантата си, а и потърсете в личните си джобове. ”Нещото” на никое място не се е изгубило, а Вие през днешния ден сте просто склонни към нервност.

Близнаци
Ако заобикалящият Ви свят през днешния ден прекомерно доста Ви нервира, намерете безшумно насаме място, където ще можете най-малко за малко да бъдете на мира. Никой няма да пострада, в случай че за малко излезете от играта. Освен това, нужно е да посветите някакво време на размишления. Ако за известно време останете уединено със своите мисли, колкото и неуместна да Ви наподобяват, това ще Ви зареди с небивала сила. Не е нужно дефинитивно да се превръщате в аскет - задоволително ще бъде единствено за известно време да изключите телефона и да се заемете с книгата, която по този начин дълго не сте успявали да дочетете.

Рак
Днес би трябвало да се доверите на своята вътрешен глас и да извършите всичко в цялостно сходство с това, което ще Ви каже, подскаже или покаже. Гласът на разсъдъка, несъмнено, също не би трябвало да се пренебрегва, само че в случай че внезапно се окаже в спор с интуицията, на нея, като на обичана дама, би трябвало да бъдат дадени желания!

Лъв
Върнете се във водовъртежа на събитията и запретвайте ръкави. Ще би трябвало пламенно да се заемете с работа, с цел да помогнете на останалите. Трябва да станете пълководец на играта, заслужен за удивление. Дори и да не сте във екстаз от вероятностите да отложите своята ;лична работа, ще се наложи да поставите общата цел пред Вашата лична. В края на крайщата всички Ваши жертви ще надделеят над възприятието за нужда, а от това ще придобиете по-голяма убеденост в себе си.

Дева
Днес на Вашия обичан човек няма да е елементарно да разбере, за какво у близките се оформя тъкмо такова отношение към него. А Вие, като човек непряк и заинтересуван, ще би трябвало да съумеете да му обясните всичко, и то оптимално налично, правилно и не доста обидно.

Везни
В сложен миг ще получите поддръжка от хора, които по-рано единствено са Ви подлагали на критика. Приятен сърпрайз ще се окаже и това, че роднините ще Ви предложат помощ при реализацията на Вашите проекти, за които до скоро са се изказвали неблагоприятно. Денят е доста подобаващ за унищожаване на всевъзможни фамилни различия и споразумяване на връзките с по-възрастните родственици. Романтичното въодушевление, започващо през този ден, ще докара до възникване на съществени усеща. Но събитията ще се развиват напълно не по този начин, както сте очаквали, и по тази причина се гответе за изненади.

Скорпион
Днес ще е доста мъчно да не разочаровате хората, които Ви имат вяра. Обстоятелствата се подреждат по не най-благоприятния метод, и по тази причина ще бъде на практика невероятно да удържите на дадената по-рано дума. Ще би трябвало да положите титанични старания с цел да постигнете това, което през другите дни Ви се е удавало леко. Търсете индивида, в компанията на който душата Ви „ си почива” - вероятно имате подобен човек в своето обграждане. Не е значимо дали ще излезете на заведение, или ще си останете в къщи. Днес просто Ви е нужна атмосфера на прочувствен комфорт и чувство на цялостна сигурност.

Стрелец
Може да Ви се появи чувство, че на работата във всеки миг ще стартират някакви промени. Това може би е нов план, който ще се наложи да възглавявате, или пък в счетоводството може да назначат нов приветлив човек. Или пък е допустимо, да сте уловили аромат на капучино от новата кафеварка в офиса. Каквото и да е, следвайте своите инстинкти и вижте, къде ще Ви доведат.

Козирог
Денят е обвързван с изненади. Вероятно е непланувано посрещане на посетители. Имайте поради, че неканените гости ще останат дълго време, тъй че бъдете подготвени да се постеснете и да се примирите с някои неудобства. Доста мотиви за наслада ще имат Козирозите, ценящи фамилните връзки. Ще ги зарадват вести, отнасящи се до родителите и до по-възрастното потомство. Романтична среща ще остави у Вас извънредно удобно усещане.

Водолей
От време на време Вселената се намесва, взема значими решения и ни кара да завием на ляво, въпреки и да сме твърдо уверени, че вярната посока е на дясно. Това е единствено един от случаите, а като се има поради Вашата сензитивност, Вие ще го разберете незабавно щом отворите очи. Но всичко ще Ви се обясни напълно скоро и където напълно не допускате, когато се срещнете и поговорите с човек, който неотложно Ще Ви предразположи към себе си. Просто Ви е съдено да се срещнете.

Риби
При Рибите ще се появи горещо предпочитание да извършите някакъв сърпрайз на своята втора половинка. Може би с нещо сте се провинили в близкото минало? За подарък звездите поучават, да изберете нещо по-екстравагантно. Например табакера за вносни цигари, или красиво и благоухайно долно долни дрехи. Бъдете уверени, че интуицията Ви няма да Ви подведе.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР