Овен Никой не иска да се среща с вас, защото

...
Овен Никой не иска да се среща с вас, защото
Коментари Харесай

Ето защо никой не иска да се среща с вас, според вашия зодиакален знак

 k.jdysq_ujhjcrjg_68 Овен

Никой не желае да се среща с вас, тъй като сте доста импровизиран човек, това ги плаши. Те в никакъв случай не знаят какво да чакат от вас и е потресаващо, когато се срещат с вас за първи път, само че когато се пробват да основат сериозна връзка с вас те желаят да сте поредни и надеждни.

Телец

Никой не желае да се среща с вас, тъй като в живота ви доминират материалните съставки. Харесва ви всичко да е  красиво. Искате в жилището ви да има положителни мебели, които костват повече от вашата заплата. Вие се радвате на лукса и удобството и това кара хората да мислят, че сте прекомерно меркантилни, с цел да се срещат с вас.

Близнаци

Никой не желае да се среща с вас, тъй като сте прекомерно променливи. Първо сте щастливи, след това тъжни, разчувствани, по-късно скучни,  срамежливи, а по-късно те просто си потеглят! Не може да се решите на доста неща и даже не знаете какъв човек ще бъдете на следващия ден. Вашите възходи и падения плашат хората, които желаят да се забавляват с вас.

Рак

Никой не желае да се срещне с вас, тъй като сте загадъчен, затворен човек. Срещата с нови хора ви  плаши. Вие сте доста положителни и състрадателни.

   зодиак

Никой не желае да се среща с вас, тъй като имате проблеми с доверието. Твърде доста сте захласнати от ревнивост. Никога не сте наранявали някого, само че се страхувате, че вашият сътрудник неизбежно ще ви нарани и ще ви аргументи болежка, заради което не му се доверявате. Хората не желаят непрекъснато да ви потвърждават своята преданост, надеждност и лоялност. Те просто желаят да им вярвате.

Стрелец

Никой не желае да се среща с вас, тъй като сте пътешественик. Имате прекомерно свободен дух, отивате там, където ви задуха вятърът. Не всички харесват непредсказуемостта в една връзка. Хората желаят някой да е постоянно до тях. Вашата несигурност и своенравие не притеглят хората.

Козирог

Никой не желае да се среща с вас, тъй като вашите стандарти са толкоз високи, че са съвсем нереални. Най-вероятно няма да намерите човек, в който да има всички тези качества, които са във вашия уголемен лист. Никой няма да се среща с вас, тъй като мислите, че можете да срещнете съвършения човек.

Водолей

Никой не желае да се среща с вас, защото   възприемат вашата интровертна персона, просто като знак на равнодушие. Можете да сте срамежливи и спокойни, и не че не ви харесва някой, а просто тъй като сте подобен човек. Обичате да прекарвате по-голямата част от времето си сами, само че това не значи, че постоянно желаете да сте сами – единствено значи, че желаете някой да ви схваща!

Риби

Вие сте човек, който хората възприемат с нараснало внимание, когато става въпрос за запознанства, тъй като сте толкоз сантиментални, че това ги плаши. Вие сте артистични и мечтатели. Вашата сантиментална страна кара хората да мислят, че връзката с вас няма да продължи дълго, тъй като никой не може да поддържа такова божествено държание повече от два месеца.

https://www.meowgag.com/2018/01/08/this-is-why-no-one-wants-to-date-you-based-on-your-zodiac-sign/

Странни обстоятелства за всеки знак на зодиака, за които не сте и подозирали!

 

Странни обстоятелства за зодиакалния ви знак, за които не сте знаели преди този момент! Сега е времето да ги научите! Водолей Всички Водолеи са известни със своята самостоятелност, само че доста малко…

Цялата публикация

Извънземната интервенция в ДНК на хората е война! Но против кого? (видео)

 

Това към този момент е явно в доста връзки: извънземните, които някои откриватели смятат за наши основатели, не престават своя генетичен опит и по тази причина на Земята в този момент с ускорени темпове се  образува съвсем…

Цялата публикация

Връзка с Телец: 5 жестоки истини!

 

Телецът е толерантен и работлив, само че е  доста твърдоглав и завладяващ. Ето 5 жестоки истини, които би трябвало да знаете, в случай че имате връзка с Телец (може би даже към този момент ги знаете).…

Цялата публикация

Каква е връзката на вашата засегнатост със болесттите на децата ви

 

Обида. Това е деликатна тематика. Не се опасявам да бъда пребита с камъни, имате цялостното право да не се съгласите с мен. Но ако   с вашите деца нещо не е…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР