Овен Колкото и да се стараете днес да угодите на

...
Овен Колкото и да се стараете днес да угодите на
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя

Овен
Колкото и да се стараете през днешния ден да угодите на своя обичан човек, надали ще можете да го извършите. И не тъй като той няма да оцени Вашите старания, а тъй като няма да е във Вашата власт да го извършите удовлетворен и благополучен, нито пък е във Вашата компетентност.

Телец
Понякога най-хубавото нещо, което може да извършите е, да не вършиме нищо, изключително когато се отнася за любовта. Ако сте зашеметени от вниманието, което някой Ви оказва, постарайте се, да не го показвате. Ако нещата върват нататък, дори си дайте тип, че нищо не Ви е направило усещане. Сега не е време да ускорявате събитията. Особено не би трябвало да форсирате развиването на нови връзки. Не правете неверния извод, че би трябвало да поощрите този човек или да го зарадвате с позитивен отклик. Позволете му известно време да се повари в личен сос.

Близнаци
Забравете за всички условности и през днешния ден, в някакъв миг, поканете своя обичан човек на танц. Нека това да не бъде бал или някакво друго блестящо събитие, а мястото да е дневната или даже кухнята, а музиката да идва от някакъв дребен правоприемник... Антуражът не е значим. Важен е танцът, който още повече ще Ви сближи.

Рак
През този ден би трябвало да се усмихвате колкоито се може повече и по-широко и то освен на своя обичан човек, а на всички останали. Колкото по- откровено е изражението на Вашето лице и насладата от ставащото, толкоз повече събития в живота Ви през този ден, ще завършат прелестно.

Лъв
Упорито се пробвате да преуспеете в нещата, които Ви се костват значими и забавни. Направете пауза, с цел да си поотдъхнете, и по едно и също време с това още веднъж да обмислите всичко. Не е изключено да решите да тръгнете напълно в друго направление. Не постоянно ще успявате да намерите общ език с хората, които Ви заобикалят и сякащ ги гледате през лупа, която усилва всеки техен минус. Преди да критикувате всички и всичко, замислете се за личното си държание. Забелязвате непознатите стремежи, само че не ги разбирате и не ги одобрявате. В резултат даже и най-близките Ви другари са принудени да се пазят от нападки и рецензии.Дръжте се по-меко, с цел да запазите мира.

Дева
Ако действате уверено и бързо, може освен да постигнете триумфи, а и да оставите съперниците си доста обратно, спасявайки се по този начин от заплахата да Ви дишат във врата. Важно Ваше предимство ще бъде умеенето Ви да се договаряте тъкмо с тези, които би трябвало, като освен това не проявявате несъразмерна примирителност, а и запазвате възприятието си за лично достолепие. Предстои Ви и едно съществено тестване - може да се срешнете с човек, който преди време е заствал сърцето Ви ускорено да бие, когато го срещнете. Дали старите усеща могат да се възобновят?....

Везни
Вашите мечти не подхождат кой-знае какъв брой на действителното състояние на нещата. Впечатлението е, че просто витатете в облаците, когато би трябвало да се концентрирате върху действителността и здарво да стъпите на земята. С течение на времето това противоречие единствено ще се усилва и е допустимо в най-неподходящия миг да бъдете шокирани от това, което става в действителния живот. Може да продължите да гледате света през розови очила, а може ио да ги свалите и да погледнете същинското състояние на нещата. При всички положения в края на деня ще се върнете към най-правилното за този миг въодушевление.

Скорпион
Най-добре ще бъде, в случай че преминете в сянка. Оригиналността и характерността Ви притеглят хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително значима е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себ си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които през днешния ден се каните да похарчите за приятни, само че незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо доста по-важно. Бъдете деликатни към здравето си: вероятни са изтощение и обостряне на хронични болести.

Стрелец
Ако напоследък сте търсили ентусиазъм, срещнете се с най-големите чудаци от своите родственици и другари. Обкръжете се с хора, които се взират в света под доста чудноват ъгъл, и Вие също (съвсем скоро) ще можете да го видите в съсем друга светлина. Страстта може да бъде заразна. Тя ще Ви порази, преди дори да се осъзнаете. Какво пък - действайте!

Козирог
Денят е прекомерно спокоен и изобщо не подготвя към бързане и суматоха. Чувствате се удобно: ходът на събитията е предсказуем и нищо не Ви кара да се безпокоите. Възможни са срещи с родственици и фамилни тържества. Разговорите с по-възрастни родственици не може да се каже, че са Ви обичаното занятие, само че ще приемете по-лесно всичко, в случай че го обърнете на смешка. Намерете време, с цел да се срещнете с другари, и в тяхната компания ще прекарате доста прелестно времето си. Възможни са удачни съвпадения, които ще Ви разрешат ненатрапчиво да напомните за себе си на симпатична персона, която Ви интересува.

Водолей
Днес не би трябвало да разчитате на Фортуна. Тя е сляпа, и дори, без да желае да Ви обиди, може да подмятна всяка хитрина. Каните се да повторите неточност, която един път сте правили. Нужно ли Ви е това?

Риби
Отдавна е към този момент време да отделяте повече внимание на себе си. Обективно оценете своя дрешник и помислете за частичната му смяна. Какво неприятно би имало, в случай че се ориентирате към по-радостни нюанси на своите тоалети? Настроението в дома Во от ден на ден се приближава към естественото, само че това напълно не значи, че всичко е минало. Неприятен проблем може да скапе настроението Ви още от сутринта. Не се отчайвайте - може би повода е във Вашето омаловажаване на казуса. Днешният ден не дава обещание нещо свръхнеобичайно, в случай че не се опитате да си го осигурите благодарение на интензивно търсене на завършения. Днес са вероятни кратни пътувания с делова или персонална цел. Днес обстановката напълно не е оптимална във връзка с парични средства.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР